Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Tokar86a

Medlem
 • Antal inlägg

  105
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Tokar86a

 • Medlemstitel
  Aktiv
 • Födelsedag 1986-12-24

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Skövde
 1. Hej Jag försöker att få awstats att fungera. Jag har kommit en bit på väg men jag får inte icon delen att fungera. Jag använder mig av den rätta apache vägen. Så här står det i filen. # Relative or absolute web URL of your awstats icon directory. # If you build static reports ("... -output > outputpath/output.html"), enter # path of icon directory relative to the output directory 'outputpath'. # Example: "/awstatsicons" # Example: "../icon" # Default: "/icon" (means you must copy icon directories in "/mywwwroot/icon") # DirIcons="/home/173890/users/.home/domains/myabdllife.com/html/awstats/icon" Så här står det beskrivet i installations filen: awstats_configure.pl will then add, if not already present, the following directives to your Apache configuration file (note that the "/usr/local/awstats/wwwroot" path might differ according to your distribution or OS: # # Directives to add to your Apache conf file to allow use of AWStats as a CGI. # Note that path "/usr/local/awstats/" must reflect your AWStats Installation path. # Alias /awstatsclasses "/usr/local/awstats/wwwroot/classes/" Alias /awstatscss "/usr/local/awstats/wwwroot/css/" Alias /awstatsicons "/usr/local/awstats/wwwroot/icon/" ScriptAlias /awstats/ "/usr/local/awstats/wwwroot/cgi-bin/" # # This is to permit URL access to scripts/files in AWStats directory. # <Directory "/usr/local/awstats/wwwroot"> Options None AllowOverride None Order allow,deny Allow from all </Directory> http://awstats.sourceforge.net/docs/awstats_setup.html Det som är konstigt är att det värkar inte fungera ändå. Någon som vet vad felet kan vara?
 2. Hej Har nyss köpt en dator av en kompis. Allt gick bra att installera Windows. Men under tiden den körde Windows Uppdate så slutade tangentbordet att funka. Trodde det var någon drivrutin som installerades. När inget hände på en stund så tvångsavstängde jag av datorn. Nu får jag ingen som helst bild. Har provat på båda anslutningarna och med två olika skärmar. Men ingen bild. inte ens kan jag se bioset. Inget händer. Vad kan ha hänt? Vad ska jag göra?
 3. Ja du har rätt med det. Men vad skulle du rekommendera då för köp?
 4. Hej Jag funderar på att slänga ut den paketdatorn jag köpte för några månader sen och sedan bygga mig en ny istället som jag skulle gjort från första början. Mina mål med datorn ska vara följande. 1. Den ska vara så tyst som möjligt. 2. Den ska ha två hårddiskar (en system hårddisk och en lagringshårddisk) 3. Den ska ha bra grafikkort som håller längre och som fungerar bra spelmässigt. 4. Jag vill använda det här chassit: http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=485612#extra Det är de kraven jag har tänkt på. Så vad skulle ni rekommendera för delar? Vad tror ni om de här delarna? http://www.komplett.se/k/shoplist.aspx?mode=receive&si=879044&su=526E50D7-452F-4481-8E60-8B9DBD5E0F0F
 5. funkar inte eftersom jag inte är kund där.
 6. Hur kan man enkelt hålla koll på sina fonder i sin telefon?
 7. Hej Jag funderar på att skapa en sida där man kan ladda upp en typ av bilder. Men jag vet inte om det systemet finns som jag söker så jag tänkte höra mig för lite om ni har några tips. Det ska finnas följande saker. * Bevakning av användare så man ska få information när de lägger upp en ny bild. * Man ska kunna posta journaler. * Man ska även kunna bläddra igenom alla bilder som laddas upp. Någon som har något förslag på vilket system man ska använda?
 8. Det fungerar inte mätare rör på sig men problemet är kvar.
 9. Hej När jag ska mica med någon med msn 2011 så hör vi inte varandra. Han hör inte mig och jag hör inte honom. Micen fungerar och jag ahr kört konfigureringen i msn men den hjälper inte. Det är bara i msn som ljudet krånglar annars så hörs allt annat. Vad ska jag göra för att få det att fungera?
 10. Vad jag ser så är sakerna inte kompatibla. Men vad är det där cleanUp för något?
 11. Lyckades med det. Men jag tycker det är konstigt att jag ska behöva gå den vägen. Måste vara något fel eller något som hindrar det vanliga sättet.
 12. När jag provar installera java så blir systemet helt konstigt det blir slöt och responstiden blir dålig. Har skrivit om det här tidigare men det har inte löst sig än. Vad ska jag göra? Har provat bodde online versionen och offline versionen men inget annorlunda här.
 13. Hej Funderar på att köpa nytt grafikkort. Några som har några ider? Har följande kort idag: Nvidia Geforce 8800gt
×
×
 • Skapa nytt...