Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Rob..

Medlem
 • Antal inlägg

  118
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Rob..

 • Medlemstitel
  Aktiv

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Ajdå låter inte bra. Dessvärre är det över min nivå o klona o stoppa in disken i en annan dator. det finns ingen möjlighet att göra på ngt annat sätt?
 2. Hej, Behöver hjälp med en HP 635 notebook PC som inte startar. Hamnar i ett läge där det står; "boot device not found please install an operating system on your hard disk hard disk 3f0 " har ingen backup/startskiva. Har googlat runt lite o då hamnade jag på ett ställe där de nämnde att man skulle enable legacy support. Men när jag letade runt i boot menu så hittade jag aldrig det. Är det ngn som vet om man kan få igång skrället?
 3. ja dator mår bättre nu! 21 april FRST.txt Addition 21 apr.txt
 4. Hej, det gjorde jag, den sa till om att det fanns en nyare version, men du menar att loggfilen är från den gamla versionen?
 5. Hej, Sen återkoppling, men här kommer loggen. AdwCleaner[S0].txt
 6. Hej, Har en gammal dator som går segt. Antar att jag har en massa skadliga program etc. Men har för dålig koll för att själva kunna avgöra det. Bifogar ngr filer från FRST. Hoppas på hjälp. Tack på förhand. Addition.txt FRST.txt
 7. Det har kommit upp som ett felmeddelande, men nu har det inte kommit upp så det kanske är borta? Bifogar loggarna Fixlog.txt
 8. winzip malwareprotector och free time formatfactory är avinstallerade. Ardunio vill jag ha kvar. Proxyservern ändrade jag när hade problem med elegitimation när jag skulle logga in på skattemydigheten, men den det kanske är fel. För problemt kvarstår fortfarande.
 9. Hej igen, Glad påsk också!! Bifogar filerna. AdwCleanerS0.txt scan.txt FRST.txt
 10. Hej, search protect gick att ta bort men inte selection tool. Gick inte att följa länken till adware, men jag hoppas jag googlade fram rätt.
×
×
 • Skapa nytt...