Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

.M

Medlem
 • Antal inlägg

  4 374
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  83

Foruminlägg postade av .M


 1. Klicka på … menyn uppe till höger. Välj inställningar. Sen har du en kategori som heter något i stil med nedladdningar. Där kan du välja att få frågan om vart du vill spara filer innan nedladdning.


 2. Fördelen med GeForce Now är tydligen att dom har inget eget spelbibliotek, istället så "hyr" du en dator som har Steam och andra spel-launchers installerad på. Så du kan spela de spel du redan har. Och skaffar du en riktigt rejäl speldator hemma, så kan du sluta betala dem och fortfarande spela dina Steam spel på din dator.


 3. Jag tycker det är trist att man måste installera massa "launchers" för att spela spel nu för tiden.

   

  Jag har börjat bli mer och mer sugen på Nvidia GeForce Now som tydligen skall kunna köra spelen från "mååålnet" så man inte behöver installera massa saker på ens dator. Och det är enligt mig det som lockar mest med en sådan tjänst.


 4. Ja den där peerless verkar ju toppen. Superenkel med typ bara en enkel pelare med ett vesa-fäste på. Det är ju perfekt. En enstaka reservation kring att borra i bordet. Men jag har ägnat en del av dagen åt att installera infälld usb-hubb i bordet vilket krävde borr med hålsåg, så det ska nog gå bra.


 5. Men då uppstår problem med höj och sänkbara skrivbord. Och jag tror inte super ultra wide är så höga att det blir obekvämt. Men det kräver ju nästan att man köper en för att utvärdera 😁


 6. Någon som har erfarenhet av en bildskärmsarm som man fäster på sidan av skrivbord exempelvis? Jag skulle vilja ha en för att frigöra utrymme på bordet. Jag vill uppgradera skärm till en större som antagligen kommer väga runt 15kg. Är sådana armar ett säkert sätt att hålla sin skärm på plats? Blir det bättre utrymme på bordet när man inte har skärmfot? 


 7. Jag brukar sådana fall använda OneDrive eller Dropbox. Du bör kunna använda iCloud om du har tillgång till iCloud. Personligen använder jag främst OneDrive, men det är för att jag har abonnemang som ger mig extra mycket lagringsplats där.


 8. 404 betyder på att filen inte hittas, det bör inte vara mysql, men det är möjligt. Har du kod som ger tillbaka 404 om din databassökning inte hittar det som efterfrågas? I det här fallet info med id 647?

   

  Har du även en on error hantering i klassisk asp, kan du där lägga till en Response.Write för att skriva ut eventuellt fel?


 9. Dom riktigt stora kommersiella distributionerna som ubuntu och redhat som tar betalt för utbildningar och support och grejjer, dom har antagligen kontrollmekanismer på plats. Och det går nog att gräva fram beskrivningar hur dom jobbar på deras site om du verkligen vill.

   

  Mindre distributioner har nog inte samma möjligheter att kontrollera ändringar. Men sen så kontrollerar ju Linus väldigt mycket av de ändringar som går in i kärnan av linux. Men systemen runt om kring kan det nog finnas frågetecken runt.


 10. Oj! Du lever fortfarande!

   

  Behöver inte vara en "gamingstol", jag kommer nog använda den som kontorsstol mer än för spel. Men jag tror att jag inte spelat på ett tag delvis pga det faktum att jag har hjul på både stolen och mitt datorbord så allt rör sig. Men jag tänkte försöka igen.

   

  Att byta hjulen är ju en ganska rimlig lösning. Tack så mycket!


 11. Jag upplever att Chrome brukade ha en kryssruta bredvid den fråga du nämner i din ursprungliga fråga där det stod "fråga inte igen" men i senare versioner av Chrome så har den försvunnit. Så det finns en chans att möjligheten att slippa frågan tagits bort av någon anledning.

   

  Vilken anledningen är vet jag dock inte, antagligen säkerhet.


 12. Komprimering av bilder kan ge oförväntade resultat om man inte väljer rätt format/metod för vad det är för bild. Är det ett fotografi med mycket detaljer så är oftast jpg det bästa. Är det enklare bilder så kanske png är bättre. För riktigt enkla bilder, gif.

   

  Jpg brukar också ge möjlighet att välja styrka på komprimering, så du labba lite beroende på vilken typ av bild du sparar.


 13. Jag är inte säker på att filhistoriken håller reda på dubbletter. Den håller reda på om en fil har ändrats eller ej, men jag är osäker på om den håller reda på dubbletter.

   

  Om du letar lite så kommer du nog hitta en mapp som heter FileHistory och den kan du själv bläddra i. Där har du alla kopior filhistoriken gjort och du kan se om du upplever att den tagit kopior på alla dina dubbletter.


 14. Jag är ganska säker på att jag fått det att fungera, men jag är osäker på om det var versionen på dvd eller den version som finns på steam.

   

  Men har du provat att köra installationsprogrammet i kompatibilitetsläge?

×
×
 • Skapa nytt...