Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

.M

Medlem
 • Antal inlägg

  4 300
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  76

.M vann dagen: 27 augusti

.M hade det mest gillade innehållet!

1 följare

Om .M

 • Medlemstitel
  Stormuffin

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Stockholm

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Jag har alltid velat besöka Carcassonne och jag tror om man besöker det på hösten så slipper man den stora turistrusningen. Å andra sidan vet jag inte om ställen har öppet utanför turistsäsongen. Fast det ligger ganska nära Toulouse så man kanske kan hänga där i värsta fall.
 2. Jag tror inte det räcker med vattenavstötande tejp, om du har exempelvis dusch i rummet så kommer vattenångorna nog kunna skapa kondens som skapar vattendroppar inuti lampan. Och det kommer din tejp inte kunna skydda mot.
 3. Prova med att zooma ut, de flesta webbläsare låter dig göra det med Ctrl+- (control och minus)
 4. Du har helt enkelt inte tillräckligt med hög upplösning för att det skall fungera korrekt. Men din skärm har möjlighet att visa högre upplösning, så istället för att gnälla över att du har för låg upplösning, varför inte istället be om hjälp att lösa problemet med att du inte når den högre upplösningen?
 5. Du borde komplettera din spec med hur många watt osv din strömförsörjning kan leverera. Det är väldigt viktigt när man väljer grafikkort nämligen.
 6. .M

  Synka kalender

  Jag är osäker på om detta är exakt samma version av thunderbird som du har, men har du en dropdown som heter Calendar som du kan se på ungefär tredje raden av bilden till höger, och vad står det i den när du skapar din händelse? Är det din outlook kalender?
 7. .M

  Synka kalender

  Jag har flera kalendrar i min lur och använder Outlook som e-post och kalender klient. När jag skapar ett nytt inlägg i min kalender i luren så måste jag berätta vilken kalender jag lägger den i så det kan synkas korrekt. Är det så att i Thunderbird du borde göra samma sak, välja vilken kalender du lägger din bokning i så den synkas korrekt?
 8. Jag har i flera år kört Windows från en SSD med en extra HDD för lagring. Tycker det har fungerat fint. Jag har för det mesta kört Samsung hårddiskar, vet inte varför det blev så men dom har fungerat väldigt väl och jag har bara haft problem med en disk på säkert 20 år. Jag har provat flera SSD för primär disk för Windows och jag är inte säker på vilket märke och modell jag har nu. Den kom förinstallerad i datorn jag köpte.
 9. HTML och CSS har inbyggt stöd för marginaljusterad text och om jag tolkar dokumentationen korrekt för editorn som forumet använder så bör det vara ganska trivialt att lägga till den funktionen. Men det för @felix bekräfta. När det gäller avstavningsregler så finns det numera möjligheter i HTML och CSS att styra dessa och även ange vilket språks regler som skall gälla och på eforum borde det vara ganska trivialt att se till att det enbart är svenska regler som används. Men jag undrar om det verkligen behövs på eforum för det är ju inte så fruktansvärt svårläst, även om man använder långa ord. Lite dokumentation för avstavning för den intresserade hur som helst. https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Web/CSS/overflow-wrap
 10. .M

  Chromium

  Ja, de senaste versionerna av Opera är i själva verket chromium, så det finns en överväldigande chans att det är opera som lagt dit dom där nycklarna.
 11. Dum fråga, men måste du köra "riktiga" dos och boota in till den? Det räcker inte med att köra dos-box? På så vis kan du själv växla mellan fullskärm och fönster och på så vis bara stänga dosboxfönstret för att avsluta.
 12. Jag hamnade i en liknande sits när jag fick för mig att skriva egna drivrutiner till ett usb-tillbehör. Så jag installerade verktyg för usb-utveckling och då stannade all usb i datorn. Så en enkel förklaring till ditt problem är att du fått tag på en felaktig drivrutin. Men det verkar konstigt att Windows reparation inte kunde fixa problemet.
 13. Har du provat med Ctrl+Alt+Delete och sen välja task manager? Jag har glömt vad task manager heter på svensk windows. Men där borde du kunna hitta processen och välja att avsluta den.
 14. Det är därför det kallas två-faktor autentisering, det räcker inte enbart med lösenord, inte enbart med app, du måste kombinera de två. Alltså måste du stjäla mobiltelefon OCH kidnappa användaren.
 15. Jag har mest använt Microsoft authenticator, en app med samma syfte som googles motsvarighet. Upplevt den som väldigt välfungerande, men osmidig när man vill byta telefon. Nu har jag dock bytt till yubicos yubikey lösning. Kostsamt jämfört med app lösningarna, men jag är inte bunden till en viss lur eller så då man kan använda nyckeln med en pc exempelvis, men väldigt bunden till nyckeln naturligtvis.
×
×
 • Skapa nytt...