Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

.M

Medlem
 • Antal inlägg

  4 078
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  69

.M vann dagen: 27 september

.M hade det mest gillade innehållet!

1 följare

Om .M

 • Medlemstitel
  Stormuffin

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Stockholm

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. .M

  räkna med formel

  Jag hänger inte riktigt med, exakt vad av det där ska användaren mata in i ditt program?
 2. .M

  räkna med formel

  Kan du ge ett exempel på hur en inmatad formel ser ut?
 3. .M

  Ljud, konfiguration Dator/TV

  Om du har Windows 10, högerklicka på högtalaren nere till höger och välj öppna ljudinställningar, där borde du få en lista på ljudenheter. Välj den som verkar vara tvn och se om det hjälper.
 4. .M

  skype spanien

  Jag har flera gånger varit elev i distanslektioner via skype och tycker att det fungerat toppen. Dock har jag ingen koll på eventuell dataförbrukning då jag använt mitt vanliga bredband hemma.
 5. Hör mobiltelefoner, gammal epappers-läsplatta och hörlurar hemma i samma elskrotinsamling? Hörlurarna har ju inget batter exempelvis och någon telefon har löstagbart batteri trots allt.
 6. .M

  Minidatorer

  Det trodde jag också. Bara för att datorn är liten så betyder det inte att den är dålig, eftersom den antagligen har ett mer effektiv cpu och eventuellt gpu så kanske den inte kommer bli jättevarm. Just den du länkat till har en cpu som är anpassad för bärbara datorer så just den är nog inte helt lämplig. Gräv runt lite hos Asus och så hittar du kanske en mer lämpad version.
 7. .M

  Minidatorer

  Jag har en sådan dator i vardagsrummet, en Asus någonting någonting. Kommer inte ihåg modellbeteckningen. Fungerade bra en stund, men sen slutade den spontant att fungera. Blåskärm nästan direkt efter start. Jag har någon tråd här på eforum kring den och vad som kan vara fel. Eventuellt så borde jag kunna få den reparerad på garanti, men inte orkat ta tag i det. Överlag är jag rätt positiv till Asus, men den där modellen fick jag helt klart ett måndags exemplar av. Och ett vänskaptligt tips, gör länken klickbar. Tog mig flera minuter och två webbläsare att kunna markera länken och klistra in, eventuellt kan det hjälpa någon annan som också har problem med att markera länken.
 8. .M

  skype spanien

  Varför behöver du just ett spanskt nummer för? Är det någon kurs i Spanien du vill ringa in till?
 9. .M

  Diskrensning

  I utvecklarverktygen, under nätverk så har Edge en möjlighet att "rensa cache" men jag har inte klickat på den än.
 10. .M

  Diskrensning

  Jag kör också Edge, jag har provat både gamla diskrensning och nya "frigör utrymme nu" båda lämnar 183mb kvar av temporära internet filer. Båda lämnar kvar 183mb filer i den kategorin. Det får mig att tro att det är något som Microsoft vill ska ligga kvar eftersom båda lämnar så specifik mängd kvar. Men vid första försöket av rensning så hade jag 551mb i temporära internet filer, vid andra strax över 200mb. Så det rensas ju helt klart, dock inte till 100% Och vad jag vet så har jag aldrig kört Edge med ett annat konto än det jag är inloggad med, så det borde inte vara några konflikter med behörigheter i det här fallet. Fast när jag tittar i katalogen med temporära internet filer så är det tom. Så det kan vara så enkelt att utvecklarna hos Microsoft inte kan räkna och får 0 till 183mb.
 11. .M

  Diskrensning

  Vilken webbläsare använder du normalt?
 12. .M

  Diskrensning

  Prova att öppna startmenyn, skriv lagring, klicka på valet som dyker upp och där klicka på Frigör utrymme nu. Då ska du få ett val att ta bort temporära filer.
 13. Då och då i lyxfällan så kommer det någon slags firma som köper folks prylar och kör iväg. Vad är det för firma egentligen? Verkar jättepraktiskt, jag har egentligen inget vinstintresse, men att någon kommer och ger mig några hundralappar för min soffa och kör iväg den är ju jättebra när den ska bytas ut och att slippa blocket annonser är ju extra bonus.
 14. .M

  Javascript-problem big time

  Om du i din webbläsare trycker F12 och sen försöker köra dina script. Dyker det upp ett felmeddelande i loggen då? Och i så fall, vad säger det.
 15. Om det är en vanlig musik-cd så borde det fungera så att du petar in skivan i cd-spelaren, startar Windows Media Player eller motsvarande och där väljer att spela skivan. Jag är dock osäker på hur man hittar fram till cd-skivan i media spelaren, då jag inte har en musik skiva i närheten att testa med.
×