Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

.M

Medlem
 • Antal inlägg

  4 338
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  80

.M vann dagen: 10 november

.M hade det mest gillade innehållet!

1 följare

Om .M

 • Medlemstitel
  Stormuffin

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Stockholm

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Är det nästa uppdatering som ger en möjlighet att återställa datorn från internet?
 2. Här finns en steg-för-steg guide på hur du flyttar en site från en host till en annan. Och jag tror det är något sånt du är ute efter. https://www.wpexplorer.com/migrating-wordpress-website/
 3. Är det enbart mall eller är det mall + innehåll?
 4. Hur kommer det sig att eSim verkar skilja sig mellan tillverkare på telefoner och smarta klockor? Jag har läst att vissa abonnemang fungerar på eSim men enbart med iphone, inte med smarta klockor eller samsung telefoner. Borde inte eSim vara en drop-in-replacement för ett vanligt simkort och vanliga simkort verkar ju fungera med vilken enhet som helst?
 5. .M

  Bildskärmsskada

  Jag undrar om det finns risk att någon slagit i något i skärmen och på så vis har haft sönder panelen. Jag tror du måste byta panel. Görbart om du hittar en likadan skärm, annars får du nog köpa ny.
 6. Blev du erbjuden gratis uppdatering till Windows 10 för något år sedan? Jag har för mig att väldigt många blev erbjudna gratis uppdateringar. Om så var fallet, varför accepterade du inte? Windows 10 har en funktion där du kan markera ett nätverk som ett med begränsad mängd data och på så vis så laddar inte Windows ned uppdateringar hur som helst på det nätverket.
 7. Om du väljer beta-versionen av den kommande Edge browsern så kan den köra Chrome extensions och på så vis får du den senaste browsern och möjlighet att rensa dina bokmärken på en gång. https://www.microsoftedgeinsider.com/sv-se/
 8. Beror lite på vilken webbläsare du har. Det finns en extension till chrome som gör det du vill. https://chrome.google.com/webstore/detail/bookmarks-clean-up/oncbjlgldmiagjophlhobkogeladjijl
 9. Det kanske inte är själva titanet som brinner, utan materialet som titanet omsluter? Ordet rör tyder väl på att det är ihåligt och antagligen fyllt med något slags material.
 10. Jag är sugen på en möjlig uppgradering av min Surface, så en Surface Pro X kanske. Jag är även sugen på en Galaxy Fold. Ingen jag pratat med är sugen på en, men jag är jätteintresserad. Det är ju trots allt en skärm man kan böja och hur ballt är inte det egentligen. Så den hoppas jag elgiganten eller samsung ger ett erbjudande på.
 11. Idag fyller Godzilla 65 år och det firar vi på det här viset.
 12. .M

  Opera äter RAM

  Opera är numera byggt på något som heter Chromium. och Chromium är ökänt för att kräva enorma mängder minne. Så det är faktiskt ganska normalt att Opera beter sig så där.
 13. Om du har film A, öppnar den och redigerar och sparar om film B så kommer B antagligen ha sämre kvalité än A. om du sen öppnar B och redigerar och sparar som C så riskerar du att C får sämre kvalité än B. Osv. Men om du alltid öppnar A och sparar en kopia så bör den kopian alltid vara jämförbar med B. Så dina ändringar bör alltid ske på ett orginal som du aldrig sparar över, spara enbart kopior från orginalet.
 14. Startar den om helt plötsligt bara *plopp* så startar den om, eller får du ett meddelande som säger att nu startar datorn om?
 15. Jag tror eforum använder ett typsnitt som laddas ned ifrån webben och inte "standard arial" som alla har installerat sen tidigare. Om nedladdningen misslyckas av någon anledning så kommer du se ett annat snitt. Så kanske av någon anledning så får inte datorn tag på snittet.
×
×
 • Skapa nytt...