Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Metzger

Medlem
 • Antal inlägg

  5
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. Okej, tack jag har gjort så nu. Behöver hårddisken formateras efter denna metod (128GB visas fortfarande)?
 2. Mina kunskaper inom det här är rätt begränsade, kan någon förklara för en "n00b" på ett enkelt och grundläggande sätt hur jag gör detta, skulle jag vara tacksam.
 3. Det sitter ingen jumper överhuvudtaget i, alltså är den slave. Hursomhelst kanske det är kanske mitt moderkort iallafall då. Jag hittar som sagt ingen info om det, men brukar ca2,5 gamla datorer klar 200GB?
 4. Tack för de snabba svaren! Jag laddade hem filen big_drive_enabler.exe från Maxtor och fick vid installationen meddelandet att "LBA has been succesfully updated" (eller något liknande). Efter omstarten visas fortfarande 128GB, men ska jag formatera hårddisken eller finns det något sätt att fixa det ändå? Jag har nämligen (dum som jäg är) slängt in lite grejer på HDD:n så om jag ska formatera måste jag få tag i en kompis jag kan kopiera HDD:n till först. Vad det gäller mitt BIOS är märket Award Software och versionen 6.00 PG. Jag lyckas inte tyvärr inte hittat nån info dess kapacitet (Awards hemsida försöker bara fixa pengar från mej :-()
 5. Hej. För ett tag sen köpte ja en MAXTOR 6B200P0 200GB. Efter installationen och formateringen visar den dock bara 128GB kapacitet. Jag vet inte riktigt vilken information som kan vara intressant, men mitt moderkort är Micro-Star MS-6398 och jag kör Windows XP SP2. /Tacksam för hjälp. PS. Jag har googlat, men jag lyckas faktiskt inte hitta någon lösning.
×
×
 • Skapa nytt...