Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

yaz

Medlem
 • Antal inlägg

  177
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. yaz

  q3

  jamenvisst! jag skickar till din mail... ____________________________________________ "Yes! That's right, you got a point there!"
 2. *ler åt noisekiller* ..gör så.... ____________________________________________ "Yes! That's right, you got a point there!"
 3. yaz

  q3

  ett tips är ju att köra standardbanorna till q3 för att bli bra på dom. Ska du göra bra cfg till q3 krävs det _mycket_ mer än för att göra en cfg till cs. Skaffa cfg_s från "bra" spelare och kolla vad dom har gjort.... Men om vi säger så här....Jag som kan det här med cfg-editering i q3, satt flera timmar för att fixa till min egna cfg.... ____________________________________________ "Yes! That's right, you got a point there!"
 4. jajamen! Har använt IClogin ett antal månader nu och det funkar utmärkt. De enda gångerna jag blivit irriterad på det är när Telias adsl varit nere ____________________________________________ "Yes! That's right, you got a point there!"
 5. tack så mycket! det funkar! //yaz ____________________________________________ "Yes! That's right, you got a point there!"
 6. jag har en form som skickar sitt innehåll till ett asp-dokument som heter verify.asp. Där vill jag att den informationen som skickas ska läggas i olika inputs som har attributet "hidden". det ser ungefär ut så här: <input type="hidden" name="nr1" value="<%=Request.Form("ovn2_")%>"> men detta fungerar förstås inte, utan webbläsaren blir förvirrad av > tecknet och tror att inputen stängs tidigare.. Hur ska jag göra? Det måste ju gå...men jag vet inte hur =) //yaz ____________________________________________ "Yes! That's right, you got a point there!" [inlägget ändrat 2002-04-26 18:46:32 av yaz] [inlägget ändrat 2002-04-26 18:47:06 av yaz]
 7. jo jag förstår! Jobba på! ps. Jag har registrerat mig nyligen... //yaz ____________________________________________ "Yes! That's right, you got a point there!"
 8. jag har problem med att kombinera denna kontroll med ett till kontrollskript som jag använder. Jag vill att när man klickar på submitknappen så ska båda kontrollerna ske och om båda är ok, så ska användaren gå vidare till nästa sida (som är en aspsida). Här är en länk till sajten jag jobbar på...http://www27.brinkster.com/msdos/order.htm tackar på förhand! //yaz ____________________________________________ "Yes! That's right, you got a point there!" [inlägget ändrat 2002-04-20 16:14:09 av yaz]
 9. yaz

  Ta bort pop-ups!

  ah....jag känner mig manad att ge poäng för denna! varsågod, det är du värd...! //yaz ____________________________________________ "Yes! That's right, you got a point there!"
 10. tack så mycket Telleluy! Det fungerar utmärkt. Eftersom jag har flera kontroller som sker vid submit, hoppas jag att det ska gå att kombinera denna kontroll med dom. Men det ska ju inte vara några problem. alerten kan man väl ta bort...så det ska inte hända något när man skrivit rätt personnummer, bara skickas vidare. tack tack...nu ska jag fixa in den på sajten...*startar dreamweaver* //yaz ____________________________________________ "Yes! That's right, you got a point there!"
 11. Jag skulle behöva ett aspskript som kontrollerar personnumrets kontrollsiffra och om det är fel ska sidan laddas om och användaren meddelas om felet genom en liten (röd) text som lägger sig över fältet. Eftersom mina kunskaper i asp är väldigt begränsade har jag lite svårt att komma hur detta ska lösas smidigt. Hoppas på er hjälp!! =) //yaz ps. Eventuellt skulle jag även vilja ha några länkar till sajter man kan besöka som har liknande formulärkontroller. Som till exempel kontroll av (antal) siffror/bokstäver och krav att vissa fält måste ha ett värde. ____________________________________________ "Yes! That's right, you got a point there!" [inlägget ändrat 2002-04-19 11:30:13 av yaz]
 12. hur många medlemmar har ni? det verkar vara väldigt tomt på information.... ____________________________________________ "Yes! That's right, you got a point there!"
 13. en intressant aspekt är att xboxen är en dator med ett lite annorlunda skal, och som går att koppla till teven... ____________________________________________ "Yes! That's right, you got a point there!"
 14. om du ändrar koden så att den ser ut enligt följande, ska det fungera; a { font-family: verdana, geneva, arial, helvetica, sans-serif; color:#000000; font-weight: normal; text-decoration: none } a:hover { font-family: verdana, geneva, arial, helvetica, sans-serif; color:#ff0000; font-weight: bold; text-decoration: none } a:active { font-family: verdana, geneva, arial, helvetica, sans-serif; color:#ff0000; font-weight: bold; text-decoration: none } //yaz ____________________________________________ "Yes! That's right, you got a point there!"
 15. testat http://www.flashkit.com där finns det mesta..men jag är inte säker på att just asp-kombinationen finns.. Återstår att se... //Yaz ____________________________________________ "Yes! That's right, you got a point there!"
×
×
 • Skapa nytt...