Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

mc-d

Medlem
 • Antal inlägg

  59
 • Gick med

 • Senaste besök

Om mc-d

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1978-10-10

Profil

 • Ort
  bagarmossen
 1. hur gör jag bilden till en vektorbild då?
 2. Tja Jag vill göra ett objekt 3d i illustrator, vet hur man gör det när det gäller text men går det att göra med bilder också? Problemet för mig är att jag har en bild i photoshop, vi kan säga att det är på en stjärna, klipper ut stjärnan så att bakgrunden är transparent i photoshop och sen drar över den utklippta stjärnan till illustrator, extrude & bevel:ar men då hanterar den hela bilden, alltså det blir en fyrkant bara... Så, går det att göra så stjärnan enbart blir 3d ? Tack på förhand /segiroten
 3. Alltså: Finns det något program man kan lägga t.ex. olika trummor på olika tangenter och sen spela in direkt till datan?? Så det fungerar som ett midiklaviatur ungefär. (Har REASON och Fruity Loops redan, så helst om någon vet hur man gör så i nån av dem programmen). Appropå midiklaviatur, HUR fungerar det EXAKT ? med koppling till PC:n och vad man kan göra och allt sånt!
 4. Tack så mycket! Jag har micen kopplad till mixern som de ska va, sen mixern till datan och allt funkar som det ska. Men är det nåt mer man kan fixa med (förutom ljud volymen) när man spelar in vocals (har ingen reverb eller nåt)??
 5. Har en Behringer Eurorack UB802 mixer. Hur gör man för att koppla in hörlurar till mixern, förutom att köpa sån där liten sak som gör att hörlurarna passar. Jag vill kunna höra mig själv medans jag spelar in! Antar att man stoppar in dem i "phones" uttaget men jag får inget ljud då, vad mer ska man göra? Sen undrar jag vad FX Send uttaget gör? Och vad Tape to CTRL Room och Tape to Mix knapparna gör? Tack på förhand! Fredens!
 6. Tja, i Adobe Audition finns en effekt under Dynamic Processing som heter Classic soft knee (typ) och den har försvunnit för mig. Någon som vet hur man kan få tillbaka just den effekten? Har redan gjort en uppdatering och "reparera" osv..
 7. all right tack! något mer sådant liknande? =)
 8. Tja jag undrar om det finns något typ som mod eller nåt till windows XP.. alltså kanske som man byter färg eller ikon på mapparna t.ex. eller bara nåt användbart program som typ "Colibri".
 9. Tja, har problem med explorer som stöter på problem hela tiden när jag öppnar en film mapp t.ex. Jag har för mig att någon tipsade om att man kan ta bort så att man inte ser förhandsvisnings-grejjset på filmer men jag hittar inte den tråden. Någon som kan länka mig eller berätta hur jag tar bort förhandsvisningen på filmerna ?? TACK PÅ FÖRHAND!=)
 10. mc-d

  Postal 2 quotes

  Tja, jag undrar om någon vet vart jag kan få tag i ljuden från postal 2, alltså när han droppar kommentarer tyå när man slår in ett fusk eller så.. Går det komma åt i program mappen eller någon som kan länka mig med nånstans? om det ens går att fixa =) tack på förhand!!
 11. oj, jag menar ju såklart Doom 3 inte Doom 2 =) ja, det är resurrection of Evil vi talar om, tack för din PATCH den funkade=)
 12. Tja när jag ska starta Doom 3 expensionet startas de snabbt upp sen ner igen så kommer en ruta upp, de står massa saker sen längst ner står de: using ARB_vertex_buffer_object memory using ARB2 renderSystem WARNING: SetDeviceGammaRamp failed. found DLL in pak file: C:\Program\Doom 3\d3xp\game00.pk4/gamex86.dll copy gamex86.dll to C:\Program\Doom 3\d3xp\gamex86.dll ******************** ERROR: wrong game DLL API version ******************** Error during initialization Shutting down OpenGL subsystem ...wglMakeCurrent( NULL, NULL ): success ...deleting GL context: success ...releasing DC: success ...destroying window ...resetting display ...shutting down QGL ...unloading OpenGL DLL någon som vet vad jag ska göra exakt?
 13. Ominstallation funkar ej! GAH! jag blir galen här! Snart fungerar inga filer alls, vissa bara blixtrar hela tiden, vissa blir bara störnings-aktiga, andra kommer rutor av olika slag upp där de står typ File Format unknown () osv, andra så spelas filen bara aldrig upp och vissa på vissa andra är det bara svart. Om ändå VLC fungerade (Jävla ljud störningar där)
 14. Andra spelare fungerade fint till igår då alla codecs verkade krasha. MPG codec verkar ej finnas kvar på datan längre :S Men mitt VLC-ljud-problem har varit sen jag köpte denna data!
 15. Jag trodde jag löste problemet med hjälp av att hämta nya ljud codecs men det visade sig att det "trasiga" ljudet i VLC kvarstår, hmm någon som har någon lösning ännu?
×
×
 • Skapa nytt...