Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

kenedin

Medlem
 • Antal inlägg

  6
 • Gick med

 • Senaste besök

Om kenedin

 • Medlemstitel
  Nykomling
 • Födelsedag 1981-09-07

Profil

 • Ort
  uppsala
 1. Jag köpte ett par begagnade hörlurar idag som har en kontakt som den bifogade bilden visar. Den ser ut som en sån gammal DIN-kontakt som man stoppade in på baksidan av stärkare förr i tiden. vet nån vad kontakten heter och var man kan hitta en adapter? eller måste man lämna in den för lödning? [bild bifogad 2007-05-20 23:58:46 av kenedin] [inlägget ändrat 2007-05-20 23:59:45 av kenedin]
 2. datorn startar ej. efter en startup på 0,5 s lägger den av, processorfläkten hinner precis sätta igång. en liten grön LED-lampa på moderkortet lyser dock hela tiden strömsladden är inkopplad till nätdelen. kan den vara trasig ändå? har ignorerat små variationer i volttal som min ASUSprobe (statusövervakare typ) har noterat. uttagen har inte varit jordade. tror ni det är nätdelen som spökar? datorn är inte överhettad i alla fall, eftersom man brukar kunna starta upp den efter ett tag då. fläktarna är fria från damm. tacksam för svar!! AMD 2600+ 1,9 mhz XP nätdel: 400w ATX12V model: 330U-SNE [inlägget ändrat 2006-02-21 19:58:24 av kenedin]
 3. löste det sig?? jag hade samma problem tills igår, sjukt seg hastighet jämfört med den router jag hade sönder. Nu har jag plötsligt ingen uppkoppling alls. jag kan inte ens komma till admin-sidan...har samma version som du, vet alltså inte vilken firmware jag ska välja. tips?
 4. vilken djungel. jag hänger inte med riktigt i alla svängar men tack för alla svar. dock: räcker det alltså med en vanlig antenningång på tv-kortet och sen en adapter till ps2an? eller: köra ps2ans kompositingång (rca) in i en video in på tv-kortet? eller funkar båda kanske, samma sak eller?
 5. nåt tips? pricerunner visar bara ett för 1700 spänn...
 6. vet nån om man kan koppla ps2an till en dator så man tittar på monitorn? jag kan ju se film på tvn från datorn genom mitt radeonkort. snart kommer jag inte ha någon tv, men jag måste ju kunna spela playstation2 spel ändå! nån som vet?
×
×
 • Skapa nytt...