Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

sebsj

Medlem
 • Antal inlägg

  123
 • Gick med

 • Senaste besök

Om sebsj

 • Medlemstitel
  Aktiv

Profil

 • Kön
  Vill inte avslöja

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Jag är en kille på 19 år som kommer att plugga på universitet efter gymnasiet. Under högstadiet blev jag mer och mer estetisk. Mina intressen har växt och än idag spelar jag musik, gör film, fotograferar, m.m. Nyligen började jag med fågelskådning och att fotografera fåglar. Laptopen skulle underlätta med tanke på mina mål i livet och mina intressen. Min nuvarande dator köptes år 2004.
 2. Jippi, här sitter jag och skriver dagbok i princip... Nu är det så att jag hittade JW Player 3.16 och då använde jag den till flv-filmen. Hur bra flash-player som helst! Den har minut- och sekundvisare (återstående och åtgången tid), volym, fullscreenmode och muteknapp.
 3. Jag har tänkt på en annorlunda lösning på mitt problem... Istället för att försöka få med en sekund-/minutvisare (eller vad man ska kalla det) kan jag lika gärna använda mig av CuePoints. Jag gjorde några CuePoints (se den bifogade bilden) och efter det testade jag filmen. Men det funkar inte. Vad är det som ev. fattas?
 4. Hej! Jag har editerat en film i Windows Movie Maker och sedan konverterat den till formatet .flv i Macromedia Flash 8 Video Encoder. När jag ska slutföra allt sen i Macromedia Flash 8 så vill jag ha en timeline som har med volymkontroll, stop- och playknapp och dessutom en sekundvisare. Allt detta förutom sekundvisaren finns med. Finns det ngt annat program som liknar detta där man kan fixa en sekundvisare? Eller kan man på ngt sett ladda ner flera skins där det finns med sekundvisare? Saken är den att jag vill lägga upp den på en egen webbsida. Jag vill inte lägga upp den på Youtube.
 5. Men när jag väljer vilka filer jag vill bränna så räknar windows ut att det e bara 4,43 GB. Kan man använda sig av overburning?
 6. Jag har "problem" när jag bränner skivor. Jag använder Nero Burning Rom 7. Oavsett vilken brännbar Dvd-skiva (med 4,7 gb) man slänger i brännaren kan man inte bränna hela utrymmet (4,7 gb) på skivan. I programmet står det att det finns två typer av skivor (det är väl vanliga skivor och dual layer): DVD5 = 4483 mb DVD8 = 8152 mb Jag har läst trådar (endel från 2004 t.o.m.) där man pratar overburning. Är overburnin det enda man kan göra? Är det farligt för brännaren? Tacksam för hjälp!
 7. Hej! Jag har haft ett problem ett tag och jag undrar om det går att lösa: Jag har ett program (t.ex. Internet Explorer) eller en mapp uppe. Sen sätter skärmsläckaren som normalt igång. Sen när jag går ur skärmsläckaren och återgår till programmet/mappen så stängs programmet/mappen. Jag undrar om någon har samma problem och om någon vet hur man kan lösa det här problemet (förutom att dra ut på tiden tills skärmsläckaren ska startas).
 8. Nice! Är det någon som vet fler sidor så är det bara att posta dem Nu börjar det åska här så det är bäst att...
 9. Hej! Jag fick syn på denna sidan: http://trafiken.nu/ Det är vägkameror som finns i Stockholm (bl.a.). Jag undrar om det är någon som vet om det finns en liknande sida med kameror i Uppsala?
 10. när du kopplar två datorer till en switch med hjälp av två VANLIGA nätverkskablar så kan man säga att de två VANLIGA nätverkskablarna blir till en KORSAD nätverkskabel tack vare switchen...
 11. Testa att koppla båda datorerna till en switch (eller router) med hjälp av vanliga nätverkskablar. Om du ej har så kanske du kan få låna av någon som du känner ...
×
×
 • Skapa nytt...