Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Ante

Medlem
 • Antal inlägg

  410
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Ante

 • Medlemstitel
  Aktiv

Profil

 • Ort
  Kramfors
 1. Hej Har funderat på att övergå till Edge som webb-läsare men jag har ett problem som jag inte lyckas lösa. När jag skriver i adressfältet så fyller den inte ut med sökförslag som t.ex i IE eller Opera. Man får skriva och sen trycka enter för att få upp Bings eller Goggles söksida som då visar sina resultat. Spelar alltså ingen roll vilken sökleverantör som är standard. Faktum är att jag har 2 datorer som beter sig likadant. Inställningarna i Edge är att den ska fylla i sökförslag. Har letat i alla inställningar, reparerat och ominstallerat Edge men det hjälper inte. Har senaste versionen (Fall Creator) på båda och jag är rätt säker på att det fungerade innan uppdateringen (har kört med Opera ett bra tag). Kan naturligtvis återgå till Opera, men jag retar mig på att inte kunna lösa detta.
 2. Ok, tack för svaret. Det lär väl komma så småningom i nån SP,
 3. Hej Jag saknar den animerade nätverksikonen i aktivitetsfältet i Windows7. Är det nån som vet om den går att få liv i ?
 4. Fick ett infall och ändrade så att Windows Mail skulle vara standard och då funkade det, så jag ändrade till Windows Live Mail igen och då funkar det också, så nu är problemet åtminstone tillfälligt borta. Det är så härligt med såna här små fenomen i Windows ! Tack Maratonmannen för ditt engagemang !
 5. Jo, tyvärr är det just där jag har gjort det och det hjälper inte. Jag använder Windows Live Mail ! Det konstiga är att det här har dykt upp helt nyligen och första gången jag upptäckte det löste jag det med att ange mitt standardprogram på detta viset, men nu verkar det inte hjälpa längre.
 6. Hej I min Vistainstallation har valen för att skicka länk och sida till e-post (under menyvalet Sida) i Internet Explorer blivit inaktiverade (är "gråa"). Har kollat att min e-postklient är satt som standardprogram, men det hjälper inte. Nån som haft detta fenomen och kan lösa det?
 7. Hej När jag använt och avslutar Outlook Express, avslutas inte alltid den tillhörande processen msimn.exe. Startar jag sen om OE återanvänds inte den processen utan en ny startas upp och i vissa lägen avslutas inte den heller. Så där kan det fortsätta så till slut kan det vara flera rader av msimn.exe i aktivitetshanteraren. Detta irriterar mig så jag skulle vilja ha en lösning på det. Har letat på nätet men inte hittat nåt bra tips ännu. Nån som vet? Kör Norman Internet Control och Windows Defender på XP SP2 med alla patchar och det är fritt från ohyra i maskinen !
 8. Det är vanliga avi-filmer till ixus430 som ska gå att spela direkt i Mediaspelaren!
 9. Det kan finnas ett reglage på framsidan av laptopen som slår av och på trådlösa nv-kortet. Har du kollat det? [inlägget ändrat 2005-03-11 18:41:07 av Ante]
 10. Du får ingen SNABB överföring om du inte ansluter den bärbara med sladd till routern också. Flaskhalsen är den trådlösa överföringshastigheten!
 11. Det är som du skriver, Textformat, och då blir sorteringen så. Inget att göra åt förutom att döpa om filerna till ex.vis 00001.txt, 00002.txt i stället för 1.txt, 2.txt. Då blir sorteringen riktig.
 12. Jag hittade det jag var ute efter på nedanstående länk. Det är "balloon tips" jag ville bli av med. http://www.theeldergeek.com/notification_area_balloon_tips.htm
 13. Hej Har för mig att jag sett ett inlägg nån gång om att man kan ställa in så att man slipper se rutan om att man är ansluten till nätverket varje gång. Har letat i forumet utan resultat. Min ena dator visar inte det meddelandet och jag hittar inte vart man ställde in det. Någon ..?
 14. OK då kanske den är riktig ändå (fast jag körde på nätström när den visade 600 mhz).
 15. Hej Har en införskaffat en bärbar med 1700 mhz Pentium M. Blev lite fundersam när jag kollade i EVEREST (f.d Aida) och ser att processorn går i 600 mhz (för stunden i alla fall). Verkar orimligt, eller kan den gå ner så mycket? Så här ser det ut: CPU typ Mobile Intel Pentium M-A CPU alias Dothan Engineering Sample Nej CPUID CPU namn Intel® Pentium® M processor 1.70GHz CPUID revision 000006D6h CPU hastighet: CPU Hastighet 600.00 MHz (orginal: 1700 MHz) CPU multiplikator 6.0x CPU FSB 100.00 MHz (orginal: 100 MHz) Minnesbuss 166.67 MHz Nån som vet nåt om detta? /Ante
×
×
 • Skapa nytt...