Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

gebber

Medlem
 • Antal inlägg

  60
 • Gick med

 • Senaste besök

Om gebber

 • Medlemstitel
  Användare

Profil

 • Ort
  Malmö
 1. Inte bara att flytta muspekaren, måste isf klicka utanför det adress-fält som dyker upp. Låter obetydligt och uppförstorat. Men med varenda nytt mail, massor av gånger i veckan, blir det frustrerande att inte hitta en lösning.
 2. Jepp, likadant i Firefox.
 3. Tack för tips om email-klienter, gillade väl Bluemail bäst men den är ju inte alls lika smidig som själva Gmail när det gäller arkivering av mail osv. Har fortfarande samma problem, testade blåsa datorn helt och ominstallera allt nu senast. Men fortfarande typ att nån sätter en postit-lapp på skärmen framför varje nytt mail jag ska läsa. Ingen som känner till nåt sätt att ha en web-baserad email-klient till Gmail i Chrome?
 4. Tack för svar. Gillade inte Thunderbird dock, opedagogiska inställningar med ofunktionella rubriker om jag som iofs van datoranvändare inte missat nåt elementärt.
 5. Ja, inkorgen och alla etiketter.
 6. Ja Gmail slog ju bakut när jag stängde av Java, fick istället nåt gammalt utseende jag inte vill ha. Har fortfarande hoppet om att kunna slippa adress-rute-popups. Synd att en sån enkel grej ska väcka sån avsky för hela Gmail.
 7. Tack för tips, dock är det likadant som innan, även när jag klickar i blockera alla popup-fönster. Kollat bland inställningar, men om nåt speciellt där hör av dig.
 8. Hej tack för era svar, Gmail ändras ju hela tiden så hade missat chans att stänga av stavningskontroll. Testart pop-up-blockerare tidigare, och det verkar bli lite bättre med ublock origin, men drömmen vore att hitta nåt sätt att blockera/stänga av alla adress-rute-popups i Gmail. Alternativet att bara lägga till egna kontakter funkar inte. Borde finnas nåt övergripande sätt att stänga av alla rutor som dyker upp där muspekaren stannar, tror det är det enda som hjälper, men ska kolla in andra mailprogram.
 9. Galen på det här... Gmail envisas med sin adress-ruta som poppar upp, följer med och blockerar text i varje mail jag ska läsa i Chrome. Testat annan läsare, ändrat inställningar, uppdaterat, rensat cache, loggat ut-in, omstartat, ominstallerat Chrome osv. Kollat in deras chrome://flags/ men hittar ingen lösning. Passar på att fråga om hur en blir av med Gmails irriterande röda understrykningar till stavningshjälp också? Om inte annat så har nån kanske tips om annat mailprogram?
 10. Ok, hade på känn att det var en myt men ville ha lite input i frågan. Var absolut inte min mening att rättfärdiga piratkopiering, ber om ursäkt om det lät så. Tack för era svar.
 11. För några år sen förklarade en datanörd till kompis att köpta bild- och ljudprogram oftast är segare att arbeta i pga all inbyggd säkerhetsmjukvara. Jämförelsen handlade bl a om att man får lägga tid på att se varningstexter på en köp eller hyrdvd, eller en inbrottssäker bil med pansarplåt som blir så mycket tyngre och segare att köra. Stämmer det här blir det ju en nackdel att köpa sitt t ex Photoshop CS5 för att det blir så mycket långsammare än olika "gratisalternativ". Ligger det nån sanning i det här? Var det så här förr men inte längre eller vad säger ni?
 12. Många gånger när jag surfar i Chrome skriver jag in var jag ska i sökfältet. Sen vet jag om att jag kommer klicka på första träffen. Sen flyttar jag handen till musen och klickar på första träffen... Måste ju finnas något tangentkommando eller liknande som gör detta i färre steg? Nån som vet om nån "Jag har tur"-genväg eller liknande?
 13. Tack, sista inlägget där gjorde super! Tack igen!
 14. Det närmaste jag kommer är Inställningar/Filhantering/Camera Raw-inställningar, men ingen "filassocieringslista" enligt din bild. Fast kanske finns på annat ställe i CS4? Nån annan som vet?
 15. Har försökt associera på alla sätt jag vet, använder XP och kommer fram till rutan "Öppna med" där jag alltså inte kan få CS4 att dyka upp. Letat o prövat dem flesta filer i program-mappen. [inlägget ändrat 2009-08-02 11:14:08 av gebber]
×
×
 • Skapa nytt...