Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Peter a.k.a. CountZero

Medlem
 • Antal inlägg

  8
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig

Om Peter a.k.a. CountZero

 • Medlemstitel
  Nykomling
 1. Tjena. Jag hade ett liknande problem... jag köpte mer minne och då vägrade Win 95 som jag körde då starta. Felet var att den gammla versionen av Win 95 inte kunde hantera mer än 90 Mb ram! Jävla junk säger jag.... DOS har aldrig klagat på för mycker ram!
 2. MPE3170AT 17GB U/ATA66 5400rpm äR DET NÅGOT ATT HA?
 3. Prova skriv storlek i % i stället för pixels. Width="200" pixels => Width="%25" vid 800*600 typ....
 4. Hej. Jag får en blå skärm vid bränning med min HP8000i. Fel i VXD V-Cache bla bla bla blaaaaa BLÄÄ! Hata Windows! Jag hinner bränna ca 15 meg. ibland bara några varv på cd'n.... Efter detta har jag fått samma fel vid fil-flyttning t.ex vid installation av stora program eller när stora filer bara skall flyttas! Jä-la mögel! HJÄLP!
 5. Har ngn en ny version till salu? CuBase VST och Vst 24 av intresse. (Ej uppgade.) (Crack, ok vid full version.) overload_2k@hotmail.com
 6. Hejsan... Tänkte köpa ny AMD cpu. I Juni (eller var det Juli) släpper AMD 10 nya processorer (Thunderbird?) i och med detta hoppas jag på en pris nedsättning av de gammla(?) Athlon cpu'na... Troligt? Kr?
 7. Jag ska ha dig i minnet när det blir dags att byta Cpu'n & M.kortet. Vad är det här med A-Slot? Jag har hört att det är en gammal metod och att det är på utgående? Stämmer det? Är det sämmre än Slot-1 eller vad de andra heter?
 8. Hejsan. Jag tänker uppgradera min gammla Pentium Pro 200 Med nytt Moderkort och cpu. Jag skulle villja ha lite fördelar och nackdelar med mina tänkta delar. CPU: AMD Athlon 900 - 1000MHz M.K: Abit KA7 K7 Slot A Via Chipset Jag tänkte använda datorn till Musikprogram T.ex. CuBase VST o.dyl. Några spel och grafikprogram kommer också att finnas på burken... Hjälp mig.
×
×
 • Skapa nytt...