Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Lugie

Medlem
 • Antal inlägg

  80
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Lugie

 • Medlemstitel
  Användare

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://www.coolshots.tk
 1. Hej, Jag har byggt en silverlight video spelare i Blend 4. Video spelaren har en SmoothPlayer i sig som spelar upp en stream, silverligt applikationen har också en ListBox i sig. ListBoxen skall fungerar som en kanalväljare där jag har lagt in ListBoxIthems vilket i detta fall är bilder som skall aggera som knappar för att byta till en annan stream i SmoothPlayern. Det jag inte vet hur jag skall göra är att ge varje ListBoxIthem en egen stream som sedan visas i SmoothPlayern då man klickar på den. Jag har prövat och googlat i dagar utan att få det att fungera så jag skulle vara väldigt tacksam om någon här skulle kunna hjälpa mig. Här är min kod: https://www.dropbox.com/s/ogmqddg18djc8rs/code.txt
 2. Okej, det jag syftade på var mindre motionblur. Alltså en tydligare bild (mindre svepande effekt som annars brukar bli vid snabba kamera rörelser).
 3. Hej, Jag undrar om någon vet eller testat om man får en klarare och bättre bild om man filmar i 120fps jämförst med 25fps vid tillfällen då man rör kameran låt oss säga längs en publik bakom ett kravall staket från ena sidan till den andra?
 4. Tackar för alla tips. Det jag använder datorn till är video redigering och behöver därför mycket ram minne.
 5. Okej, då jag gjorde en default så säger bios att jag har 16gb ram installerat det var därför jag ändrade till manual på Ai Overclock Turner men det enda som ändra är just BCLK Frequency och PCIE Frequency från auto till ett annat värde, resten av inställningarna är precis som förut på auto. Men skall jag lämna värdet för BCLK Frequency och PCIE Frequency som de är eller skall det ändras till något annat?
 6. Tackar för tipset med xmp. Problemet löstes genom att ändra "Ai overclock turner" från auto till manual i biosen. Nu upptcäker både Bios och Windows 24gb ram. Dock skulle jag vilja veta lite mer om vilka värden jag skall ställa in på BCLK Frequency samt PCIE Frequency så att jag inte går och gör något fel på dem eftersom de inte går att ha på auto nått mer efter andring till manual.
 7. Efter att ha uppdaterat bios till den senaste uppdateringen så säger bios att jag har 16gb ram installerat och inte 24gb ram som den äldre bios versionen sa. Varför ändrar en sådan sak efter att jag gjort en bios uppdatering? moderkortet skall ju ha stöd för 24gb ram som i mitt fall är installerat i datorn. Jag har testat ta ut två minnen men också bytt ut minnen och flyttat dem mellan olika kanler på moderkortet men oberonde så visar den 16gb.
 8. Hej, Jag bytte ut alla mina gammla minnen för att lägga in Corsair Vengeance 24gb(6x4gb)(CMZ24GX3M6A1600C9) men mitt Windows Vista Ultimate 64bit sp2 visar bara att 16gb är installerat. I biosen visar det dock rätt 24gb ram installerat. Mitt moderkort är ett Asus p6t deluxe oc palm edition och prosessorn är intel core i7 965. Jag har läst runt på olika forum och testa dessa potensiella löningar utan någon framgång. Vad kan vara orsaken till ett sådant problem?
 9. Sr ut som Blender 4 inte har support för smoothstreaming så jag fick föra över projektet och lägga in koden i Visual Studio istället. xmlns:SSME="clr-namespace:Microsoft.Web.Media.SmoothStreaming;assembly=Microsoft.Web.Media.SmoothStreaming" mc:Ignorable="d" d:DesignWidth="640" d:DesignHeight="480"> <Grid x:Name="LayoutRoot"> <SSME:SmoothStreamingMediaElement AutoPlay="True" x:Name="SmoothPlayer" SmoothStreamingSource="http://my.livestream.com/channel1.isml/manifest" Grid.Row="0" />
 10. Hej, Jag har precis skapat en silverlight mediaspelare i Microsoft Expression Blend 4 men vet inte hur jag skall kunna lägga till en stream URL som jag har, exempel(http://my.livestream.com/channel1.isml/manifest). Jag kan lägga till video filer som wmv osv och få dem att spela upp men jag vet inte hur jag lägger till en livestream URL. Kan någon förklara hur jag gör detta?
 11. Jag löste problemet geanom att sätta dns addressen på redirecting URLen istället för ip addressen och då funkade det. Men har bara lyckat utföra redirectingen i webläsaren som jag har proxy addressen till SafeSquid insatt på. Så vad krävs för att få boxen som är ansluten till datorn att bli kontrollerad av SafeSquid? Boxen har nämligen ingenstanns att lägga in proxy addressen. Jag hittade också ett program som heter Fiddler som klarar av att redirecta en url men problemet är att det inte använder sig av winpcap, så all traffik blir att gå utanför Fiddler och då kan jag inte se/styra paketen i Fiddler. Så en annan lösning skulle vara att hitta ett liknande program som kräver winpcap. Någon som vet om det finns ett sådan program med url redirect funktion?
 12. Tackar för svar! Jag hittade ett program som heter Squid vilket verkar skall kunna utföra uppgiften åt mig om jag förstått rätt. Jag har lyckats sätta upp Squid och fått upp det i webbläsaren, där har jag skapat en (TEST) URL redirect med http://www.nhl.com som redirectas till http://www.google.com'>http://www.google.com den fungerar som den ska då jag utför ett test på samma dator. Men nu var det ju inte riktigt dessa url addresser som jag skulle använda. Då jag byter ut dem till de jag vill använda så fungerar det inte. Vad gör jag för fel? enda skillnaden mellan t.ex. http://www.google.com är att addressen är längre typ: http://ipnummer/text/text/text/text/text/text.do?text=text&text=text&text=text Båda addresser har samma ip men en annan slut text. Jag har läst hur man använder "Squid URL redirect" men fattar inte riktigt hur allt skall konfigureras som det förklaras på den här sidan: http://www.safesquid.com/html/portal.php?page=29 Jag skulle tro att det har att göra med att URLen är längre än de jag använde i testet och att det därför inte funkar med samma inställningar. Någon ideé?
 13. Jag började med att kolla upp i routern men den verkar inte ha stöd för redirect och heller inte för dd-wrt firmware. Jag prövade med privoxy vilket kunde redirecta url men problemet är att jag inte kan lägga in någon proxy address i boxen vilket privoxy kräver att man gör för att en insatt redirect skall ta effekt. Eller finns detolika typer av proxy program där man inte behöver lägga in någon proxy address i webbläsaren? Det boxen gör är bara att den hämtar en fil från en specific address, men jag vill att den skall hämta den från en annan plat men på samma server, alltså är det bara slutet på address som skall ändras.
 14. Hej! Jag har en box som alltid vill ansluta till en specifik address men nu är det så att jag skulle vilja ha den att hämta en annan sida och det enda sättet att få det att funka på så är att ansluta boxen till en dator som är bryggad med någon form av redirecting program. Men jag har ingen aning hur man kan på en dator som inte har linux-server eller windows-server i sig att kunna redirecta en exempelvis http://rogerspage.com/rogertest/page till http://kallespage.com/kalletest/page Finns det något program som man kan använda för att få det att funka utan att behöva installera windows-server eller linux-server? Om ej möjligt utan server OS, hur gör jag det enklast möjligt i windows server?
 15. Jag hittade en sida där man kan se skillnaden mellan olika sensorer men vet inte riktigt om det man får ut är betraktningsvinkeln. Sidan är http://www.abelcine.com/fov/
×
×
 • Skapa nytt...