Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

stigadam

Medlem
 • Antal inlägg

  104
 • Gick med

 • Senaste besök

Om stigadam

 • Medlemstitel
  Aktiv

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://www.programguiden.se
 1. Jag kör Office 2007. Jag har försökt ändra Standardkatalog till blank, men det går inte, det måste finnas ett katalognamn där tydligen.
 2. Hur gör jag för att word med flera ska komma ihåg var jag senast sparade eller öppnade en fil? I vissa andra program kan jag alltid komma till samma mapp som när jag senast sparade, men hu gör man i Word - finns inställningar för detta?
 3. Jag skrev ett mejl till pfa@idg.se - gissa när dom kommer tillbaka till kontoret - Just det, det automatiska svaret svarade: I am out of the office until 2011-05-29. Kul?!
 4. Visst Win7 är bra, jag har den på min stationära, men den är väl seg att köra på en mini-PC
 5. Det blev Windows 7 på pytten eftersom jag inte lyckats preparera USB för XP - vilket betyder att jag måste installera om alla program. För Linux och DOS gick det Tänk om jag kunnat köra XP-skivan och kunnat reparera XP...
 6. Som jag skrev i inledningen hade jag startat från min Windows XP CD, därifrån hade jag reparerat eller ominstallerat Windows. Allt jag vill är att kunna boota från USB - måste det vara så krångligt. Just nu har jag laddat ner HP USB Disk Storage Format Tool - v2.1.8, laddat med ett par DOS-kommandon - och därmed bootat min Pytte. Fortsätter nu med att försöka med att få in Windows på något sätt. På http://www.bootdisk.com/pendrive.htm finns många förslag. Min fråga gällde ju bara hur man fixar så att en USB-sticka kan bli bootbar. Inte något annat. Borde väl finnas hos Microsoft, Dell m fl. Allt jag hittat är en halvmesyr från HP. Borde finnas nedladdningsbart från PCförallas programbank (eller gör det?).
 7. F8 funkar - jag får upp ett antal val, bl a felsäkert läge. Den försöker starta men efter en liten stund blir det stopp med svart skärm Jag kommer inte åt kommandotolk etc, då kunde jag ju köra lite doskommandon. Så många minipc som finns ute - någon borde väl ha konstruerat ett program som vanliga dödliga kan köra så att ett usb-minne (på samma sätt som diskett och CD) kan användas för att starta datorn?
 8. Yes - ändrat så att den hittar rätt USB och i386-filer, men hakar upp sig på andra saknade dll-fil och annan fil. Finns det inget sätt för amatörer att göra ett USB bootbart. Kopierat DOS-filer (som startar datorn från diskett) till USB - men där stannar den på Non-system disk...
 9. Jag kommer till felsäkert läge - sedan är det stopp
 10. OS är XP - problemet är att den hänger sig med svart skärm en bit in när den försöker starta. Inga felmeddelanden.
 11. Min netbook hänger sig vid uppstarten. På den gamla goda tiden kunde man stoppa in en diskett eller CD för att få igång den. Nu är det bara USB som gäller - hur gör jag för att starta från ett USB-minne?
 12. Verkar vara en kul pryl som komplement till andra datorer och telefoner. Något hyggligt bärbart som alltid är berett att bli kopplat till mail och nät andra enklare nyttor och nöjen. Om det är det den här prylen är bra på så är det absolut intressant! Hej(a) AMD!
 13. Det låter som om köp av en Microsoft Windows 7 Pro SE OEM, 32bit för 1192 kr + moms skulle var en bra affär. Så länge som jag bara använder den på en dator och inte flyttar den verkar det som om jag följer reglerna. Den OEM-XP som jag köpt tillsammans med ny dator har jag utan problem installerat på en annan dator. Vilket man tydligen inte fick göra.
 14. Du kan hitta många alternativ på download.com, sök till exempel på "html editor wysiwyg"
 15. Vilka problem kan jag får om jag köper Windows 7 OEM i stället för full version?Jag får väl ingen support från Microsoft (men det finns ju diverse forum). Vilka andra nackdelar finns det med OEM-versionen? (OEM är ju betydligt billigare att köpa)
×
×
 • Skapa nytt...