Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Tessan_2005

Medlem
 • Antal inlägg

  54
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Tessan_2005

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1978-10-10

Profil

 • Ort
  Skara
 1. Nej, nu skiter jag i detta eftersom folk drar upp andra saker än det tråden handlar om.
 2. Det hör till att de huvudansvariga tar tag i det administratörerna gör innan fler råkar illa ut och sedan stor inget i det jag har skrivet att jag eller min vän skulle vara medlemmar där längre.
 3. Nu är jag inte ute efter att få Spigo nedstängd för gott utan det jag är ute efter är att tvinga de huvudansvariga att ta ansvar för det administratörerna gör i och med att medlemmar far illa väldigt illa på grund av dessa administratörerna.
 4. Det är inte ofta de skickar ut dessa nyhetsbrev. Kan gå flera månader i mellan.
 5. Ja, administratörerna bryter mot de regler som finns men de huvudansvariga för webbsidan bryr sig inte. Det är inte enbart min vän som har drabbats utan det är flera som har drabbats. Min vän kan inte vara online i de olika spelen för hon blir utkastad av dessa administratörerna trots att min vän inte ens har brutit mot några regler. Inte nog med det så håller även administratörerna min vän tystad trots att hon ej har brutit mot några regler medan dem som bryter mot reglerna ej riskerar att bli tystade. Det finns även dem som har förlorat sina konton på falska grunder på grund av dessa administratörerna. Detta som får pågå på svenska Spigo måste få ett slut innan fler råkar illa ut på grund av dessa administratörerna. Obs: Tystning är en form av banning som innebär att det är enbart den tystade som kan se vad hon/han skriver medan de övriga inte kan se vad den tystade skriver.
 6. Finns det huvudtaget ett sätt att få en webbsida ned stängd eller enbart tvinga de huvudansvariga att ta ansvar för det administratörerna gör mot enskilda medlemmar via den juridiska vägen? Jag bara undrar eftersom det finns ett gäng människor som har råkat illa ut på en webbsida och fler kommer att råka illa ut på webbsidan om ingen sätter stopp för detta. Vill endast höra era åsikter om detta om det är fullt möjligt. Webbsidan jag pratar om finns på olika språk och det rör sig alltså om en webbsida där man kan spela olika spel. Den webbsida jag skriver om är svenska Spigo (http://www.spigo.se). Nu vill jag inte svara på en massa frågor vad som pågår på svenska Spigo utan jag vill endast höra om det är fullt möjligt. Nej, det är inte jag som har råkat illa ut. Det enda jag kan säga är att det som pågår på svenska Spigo måste få ett slut innan fler råkar illa ut och nej, det hjälper inte att skriva till de huvudansvariga för de bryr sig inte om att administratörerna utnyttjar sin status till att kunna trakassera enskilda medlemmar. Det jag egentligen är ute efter är att tvinga de huvudansvariga ta ansvar för det administratörerna gör och att tvinga de huvudansvariga att ta bort statusen för de nuvarande administratörerna.
 7. Jag skulle använda den till följande saker: 1: Skapa webbsidor 2: Redigera de foton som jag har tagit 3: Kolla på film Dels för att jag behöver en ny dator eftersom den jag har nu bara stängs av hux flux.
 8. Tyvärr ... i och med att ni antyder att det är mitt fel, att det är jag som bryter mot reglera trots att det inte är mitt fel samt att det inte är jag som bryter mot reglerna utan det är de som bryter mot regler,a Från och med nu tänker jag varken läsa eller skriva i den här tråden.
 9. Det börjar bli väldigt tjatigt angående dina inlägg om regler. Jag har ett flertal gånger skrivet att man har rätt att skriva vad man så länge man inte begår personangrepp med mera. Det är inte jag som bryter mot reglerna utan det är de som bryter mot reglerna. Men på ditt sätt att skriva får man den uppfattningen att det är jag som har brytet mot reglerna, att det är jag som är orsaken till att den här situationen har uppstått. Inte mitt fel att den här situationen har uppstått. Inte jag som har brytet mot reglerna.
 10. Det ingen idé att du skriver att man inte får utan man får skriva vad som helst så länge man inte begår personangrepp med mera. Jag har själv varit en admin på en webbplats så jag vet mycket väl vad som gäller på ett Community.
 11. Jag har inte drivet fram dessa påhoppen själv. Inte mitt fel att folk inte har vett att låta bli. Inte mitt fel att folk skriver elakheter tillbaka när jag skriver till dem. Jag har alltså inte provocerat fram dessa påhoppen.
 12. Man får den uppfattningen att alla här tycks tro att det är mitt fel. Jag har inte bett om att bli påhoppad av folk som njuter av att göra andra illa. Det är inte jag som behöver rannsaka mig själv utan det är de som ger sig på andra som behöver rannsaka sig själva.
 13. Man har rätt att skriva vad man vill så länge man inte begår personangrepp. Jag har inte brutit mot några regler på webbplatsen men det har däremot de gjort.
×
×
 • Skapa nytt...