Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

peppar_

Medlem
 • Antal inlägg

  34
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. Jag har läst en guide på internet hur man gör counter strike film.....när jag gjort färdigt det med videmach så spelas filmen jätte fort....jag vet inte vad jag ska göra:´(
 2. Hallå, jag undrar om det finns något program för att kolla på dem-filer eller om det finns något program för att konventera till något vanligt format?
 3. okej....men jag installerade ett spyware program, å jag hade massa skit så jag tog bort det. Och nu fungerar datorn felfritt. Tack så jätte jätte mycket!!!!
 4. defragmentera hur gör man det???
 5. Jag har inte testat om den e seg offline, men ska göra det. Men jag tycker faktiskt att datorn börjar bli välldigt seg när jag gör annat också, som t ex när jag lyssnar på musik i vlc media player och har igång limewire så hackar musiken. Och när jag startar datorn ibland så kommer en svart ruta upp där det står press esc to continue booting, men det räcker bara att jag stänger av å sätter på så är den borta.
 6. Min data e typ 2 år gammal. Men jag har just köpt ett nytt geforce kort för att kunna lira battlefield 2, men jag kommer inte riktigt ihåg vad grafikortet heter. Jag har kunnat spela cs föut....men jag tog en kort paus från spelandet (utan att avinstallera spelat) Men nu när jag började spela igen så hackar det.
 7. peppar_

  mitt cs hackar!!!

  Hej....jag har ett problem. Mitt counter strike hackar när jag spelar.....det är inte fel på pingen har 8mbit!!! Så jag vet inte vad jag ska göra??? Tacksam för svar //Jacob
 8. Jag har spelat in några filmer på min mobil..........när jag ska föra över dom på datorn så kan man inte spela upp filmen:( Så jag testade ett program som heter " Rad Video Tools " Det programet omvandlar filer från sitt ursprungs format till avi. När jag formaterat filmen till avi så funkar det ändå inte spela upp i någon mediaspelare (jag har alla möjliga codex)!!! Det står i mediaspelaren cannot render the file!!!! Vad ska jag göra????? //Jacob
 9. Jag har laddat ner en fil i mdf format.....jag fick ett tips av en kompis att använda daemon tool för att kunna öppna filen ....men jag vet inte hur det fungerar........snälla kan nån förklara hur jag omvandlar formatet?
 10. Men jag fattar inte hur man använder det programet.....snälla hjälp mig!
 11. Hej, jag har laddat hem en fil som är i mdf format.....hur ska jag göra för att öppna den?? //Jacob
 12. Hej! Jag har laddat ner en undertext från www.undertexter.se. När jag laddat ner andra texter har det varit i sub format, men den här texten var i srt format....den funkar inte. Så jag tänkte att det måste vara pga formatet.....så vet någon hur man omvandlar till sub format??? //Jacob
 13. Hallå! Jag har laddat ner en grej som är i bin format......hur ska jag göra för att öppna den???
 14. Jag undrar om ni vet något program så man kan kolla om telia håller sin utlovade hastighet??? //Jacob
 15. Jag undrar om ni vet något bra program där man kan klippa ihop två låtar eller bara mixa i en låt???? (förutom mp3directcut)
×
×
 • Skapa nytt...