Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

/S-D

Medlem
 • Antal inlägg

  66
 • Gick med

 • Senaste besök

Om /S-D

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1983-05-01

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Västra Götaland
 1. När samma skärm HP 24Er är kopplad med HDMI till min stationära med ett Nvidia 750 så är upplösningen 1920*1280 på 100% (rekomendationen).
 2. Du hade rätt Chrome och Edge (gamla) gör sidan mobil men explorer kör den rakt av som vanligt. Inställningarna för webbläsaren sköter min admin via distans står det när jag försöker laborera lite...
 3. Jag testade att köra med skärmen utvidgad men det är samma "fel".
 4. Tyvärr jobbsidorna kräver edge eller Explorer. Nya edge är blockat.
 5. Japp dom speglas och bara pro x2 utan dockan har 1270 någonting pixlar och 125% zoom rekommenderas. Det har inget med VGA kabeln att göra vad den klarar?
 6. Problemet är i edge och Explorer inte chrome. Edit: Gamla edge som inte är Chrome baserat
 7. Typiskt denna skärm är det. Den var ju inte jättebillig... https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=3815373
 8. Du menar skärmen i X2 Pro? För den HP 24er skärmen fungerar perfekt med en stationär dator och HDMI kabel.
 9. Har en HP Pro X2 2i1 som jag hemma dockar med en HP thunderbolt docka till en 24er HP skärm via VGA-kabeln. Problemet är att när jag surfar på många hemsidor så tycks de tro att jag sitter på en mobil enhet och den mobila sidan visas? Datorn är inte i läsplatteläge och upplösningen är 1024x768 på 100% vilket är rekommendationen. Bilden i övrigt är rätt så utdragen? Inte så det stör men det märks... Hur tusan blir jag av med detta så webben tror jag är den dator när jag är dockad?
 10. Har tidigare kunnat dra filer ifrån utforskaren (PDF:er) till Epi servers filyta i Explorer 11 för att kunna publicera dom på webben. Fick nu IE 11 ominstallerat och nu när jag drar PDF filerna så öppnas bara en av dom i Explorer som en PDF. Vilken inställning har försvunnit i Explorer?
 11. Precis flyttat in i en villa som har patchpanel i badrummet och två LAN kontakter/rum. Huset saknar fiber och dyrt ADSL via koppar är inget alternativ. Hur kan jag få mitt Telia 4G Huawei modem att dela trafiken till vägguttagen? Patchskåpet sitter i badrummet mitt i husen som är byggt av sten så där får jag ingen täckning med 4G modemet. Bara plugga in modemet i närmsta jack till det fönster där det står?
 12. Och om innehållet inte är värt en krona är det bara slänga skräpet?
 13. Det är D: som det gäller.
 14. Jag har problem med min WD Passport på flera datorer. Den dyker upp som en extern enhet i Min dator med en enhetsbetäckning (se bilaga det är den som heter I:). Men man kan inte öppna den utan datorn står bara och "försöker öppna den" och efter 15 min ger man upp. Går man in i Enhetshanteraren så ser dock allt okej ut?(se bilaga). Kan man "tvångsformatera" den på något sätt eller är disken skadad?
 15. Jag försökte koppla Gmail till office 2013 genom m.google.com (läst lite olika varianter på nätet men denna fungerar på Ipad:en för IMAP). Nu har Outlook slagit slint helt och när jag försöker öppna programmet ser det ut som på bilden nedan. Eftersom kontouppgifterna stämmer klickar jag på OK och får då ett meddelande att det är fel på .ost filen. Försökt radera denna men den verkar återskapas när jag startar Outlook. Får inte ens en chans att komma in programmet och radera mitt konto?
×
×
 • Skapa nytt...