Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

/S-D

Medlem
  • Antal inlägg

    57
  • Gick med

  • Senaste besök

Om /S-D

  • Medlemstitel
    Användare
  • Födelsedag 1983-05-01

Kontaktinformation

  • Hemsida
    http://

Profil

  • Kön
    Man
  • Ort
    Malmö
  1. Har tidigare kunnat dra filer ifrån utforskaren (PDF:er) till Epi servers filyta i Explorer 11 för att kunna publicera dom på webben. Fick nu IE 11 ominstallerat och nu när jag drar PDF filerna så öppnas bara en av dom i Explorer som en PDF. Vilken inställning har försvunnit i Explorer?
  2. Precis flyttat in i en villa som har patchpanel i badrummet och två LAN kontakter/rum. Huset saknar fiber och dyrt ADSL via koppar är inget alternativ. Hur kan jag få mitt Telia 4G Huawei modem att dela trafiken till vägguttagen? Patchskåpet sitter i badrummet mitt i husen som är byggt av sten så där får jag ingen täckning med 4G modemet. Bara plugga in modemet i närmsta jack till det fönster där det står?
  3. Och om innehållet inte är värt en krona är det bara slänga skräpet?
  4. Det är D: som det gäller.
  5. Jag har problem med min WD Passport på flera datorer. Den dyker upp som en extern enhet i Min dator med en enhetsbetäckning (se bilaga det är den som heter I:). Men man kan inte öppna den utan datorn står bara och "försöker öppna den" och efter 15 min ger man upp. Går man in i Enhetshanteraren så ser dock allt okej ut?(se bilaga). Kan man "tvångsformatera" den på något sätt eller är disken skadad?
  6. Jag försökte koppla Gmail till office 2013 genom m.google.com (läst lite olika varianter på nätet men denna fungerar på Ipad:en för IMAP). Nu har Outlook slagit slint helt och när jag försöker öppna programmet ser det ut som på bilden nedan. Eftersom kontouppgifterna stämmer klickar jag på OK och får då ett meddelande att det är fel på .ost filen. Försökt radera denna men den verkar återskapas när jag startar Outlook. Får inte ens en chans att komma in programmet och radera mitt konto?
  7. Detta gäller en ungefär 3 år gammal stationär som bara har 2GB i RAM och W7 Home Premium. Den har funkar delfritt tills för någon månad sedan då sen säckade ihop totalt. Man startar upp men skall man öppna explorer eller annat program hänger den sig. Försöker man ladda hem uppdateringar via windows update så slirar den bara på 0%. Har kört defrag, register rensning och diskrensning men den är seg som sirap... Startar man upp i felsäkert läge med nätverk kan man dock surfa/jobba utan problem. PS. Det var Windows Vista på datorn W7 är en uppgradering påläst efteråt.
  8. Tack för hjälpen! Men jag får bara #NAME? i B kolumnen med båda formlerna? PS. Har engelska versionen av Excel vilket kan vara ett problem med formeln?
  9. Jag har ett ark med 850 personnummer i kolumn A. Jag vill nu räkna ut åldern på varje person baserat på personnumret. Men eftersom personnumret är tiosiffrigt med kontroll siffrorna kan jag ju inte räkna med det rakt av. Min fråga är om man på något sätt kan radera de fyra sista siffrorna i personnumret utan att behöva göra det manuellt för varje rad? Eller kanske om jag kan via en formel få Excel att bara räkna med födelseåret i personnumret för att räkna ut åldern? PS: Personnumren är i format 190001011234
  10. Hej, Skall logga in på mitt Windows Live konto för att kunna spela ett spel men @ tangenten fungerar inte. Har läst i andra trådar på detta forum att Nvidia panelen har vissa hotkeys som slår ut svenska kommandot för @ dvs alt-gr+2. Problemet är att när jag klickar på skrivbordet och öppnar Nvidias panel så hittar jag ingen lista på hotkeys? Bara massa som hårdvaru acceleration och 3D rotationer och jag vet inte allt? Har Svenska version 3.5 av panelen. Bifogar bild på hur det ser ut när jag öppnar panelen.
  11. Jag har länge funderat på att uppdatera till Windows 7 via en uppgraderings skiva. Men jag kanske inte bör göra detta innan jag kört en restore? :-)
  12. Jag installerade senaste Daemontools idag på min burk. Jag väljer att inte starta om datorn direkt eller gör detta under lunchen. Klickar då på ikonen för att stänga av datorn som markerar att det finns nya uppdateringar (1st vet ej vilken). När datorn sedan startar så kommer en ruta upp ifrån Daemoon tools: "uppdaterar virtuella enheter" eller liknande... En liten klocka tickar och tiden går. Inget händer. Tiden går men efter 1h står den och tickar än. När jag försöker arbeta med datorn så låser den sig. Efter flera omstarter som alla slutar på samma sätt lyckas jag stänga ner Daemontools i aktivitetshanteraren och avsintallera programmet innan rutan kommer upp. Men trots detta så låser sig datorn fortfarande så fort jag klickar på ett program. Kan öppna mappar och liknande men så fort jag startar ett program så låser sig startknappen och den "gröna tänkar ringen" även om datorn i sig inte är låst. Kan röra på musen? Kan varken starta Office, Defrag, Firefox etc. Har försökt med flera omstarter och med en sån startreparation men inget händer. Det skumma är att i felsäkert läge utan nätverk händer samma sak?
  13. /S-D

    Värt tusenlappen?

    Har Vista Home Premium 64bit och har testat W7 i virtual PC. Ser inte riktigt poängen med att uppgradera? Har inga problem med mitt vista idag. När man köpte uppgraderingen ifrån XP -> Vista fungerade ju ändå inte ens installerade program och massa dokument raderades. Nyhetens behag lockar dock...
  14. Vart ändrar jag detta? Varit inne i Nvidia kontrollpanelen och dragit i de flesta inställningarna? Upplösningen är 1680x1050 32 bit.
  15. Har fått ett nytt GeForce 120 av HP till min Pavilion (lång historia om gamla grafikkortet och fläkten...) Iaf så är färger nu i både windows och spel mycket skarapare, på ett irreterande sätt. speciellt den röda färgen? Har tankat hem de senaste drivrutinerna. (26 juni 2009). Har Vista 64 med en Samsung Syncmaster 226BW som jag kör på DVI.
×
×
  • Skapa nytt...