Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Fjunet

Medlem
 • Antal inlägg

  3
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. Softstate !!! Tack, för att du ändå visade intresse för mitt inlägg Första gången jag är här, men det känns bra , att det finns människor som bryr sig, även om problemet löste sig.
 2. Fjunet är tillbaka med glada nyheter. Körde Live up, efter det första inlägget, då var allt OK Behöver ingen hjälp för tillfället,. återkommer när det blir aktuellt igen.
 3. Hej !! Är det ngn. som kan hjälpa mig med min Live up?? Jag har windovs XP, och installerat Norton Antiv + Pers, Firewall. Har prenumation tom 051117. Jag scannar igenom varje dag och kör Live up på tidsinställd. Allt fungerar, MEN.....Jag skulle hämta uppdatering för N.A. Symantec, hämtar men det går inte att installera uppdateringarna för Norton Antivirus, detta har gått perfekt sedan Nov 04. Jag har fortfarande mitt skydd, allt utom att installationen för Norton Antivirus uppdatering inte lyckades idag 30/7-05 VAD HAR HÄNT och hur får jag rätt på det ????? Jag förstår ingenting av hjälpprogrammen som finns i datorn. Rutan som kommer upp och skall förklaras för supporten , säger följande: "Windows XP 5.1 26000 Service pack 2 NON NT 10.00.10" Jag har inte en "susning" om vad detta betyder eller vad jag skall göra. SNÄLLA ÄR DET NGN. SOM KAN FÖRKLARA PÅ ETT LÄTTFÖRSTÅELIGT SÄTT FÖR EN NOVIS ???
×
×
 • Skapa nytt...