Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

imhere

Medlem
 • Antal inlägg

  17
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. imhere

  Ta bort

  Ta bort.!!!!!!!!!! [inlägget ändrat 2005-11-17 10:57:54 av imhere]
 2. Jag har kollat nu men inte hittat något lämpligt,jag ska ju även kunna spela skivorna på min hemmadvd inte enbart på datorn.Jag ska kolla en gång till.Tack för förslaget i alla fall.
 3. Synd att jag har så pass nyinspelade videofiler annars så kanske det hade funkat.Alla är inspelade under detta året. Tack för förslaget i alla fall.
 4. Jag kan förtydliga att dvd-skivan ska kunna spelas på min hemmadvd,inte enbart på datorn.
 5. Är det någon som har koll på detta och kan rekommendera ett "bra" program?
 6. Någon som gjort detta och som kan rekommendera ett bra program?
 7. Det visade sig att dom skrivit fel i sina instruktioner i tidningen,så nu har allt löst sig.Jag tackar ändå er som bistått med råd. Citat/rättelse:I första Steg för steg-rutan står det "Stoppa in din Windows XP-skiva och navigera in i mappen I386. Klicka på Next.". Rätt text ska vara "Stoppa in din Windows XP-skiva och klicka på symbolen för Windows XP-skivan. Klicka på Next.".
 8. Tack till er som bidragit med era råd,jag har läst instruktionerna ännu en gång men kör ändå fast. Följande mappar ligger i "i386" ASMS-COMPDATA/DRW-LANG-SYSTEM32/WIN9XMIG-WIN9XUPG/WINNTUPG, vilken av dessa är installationsfiler?jag har försökt att kopiera hela "i386" enligt bmhsons råd,men det funkar inte. [inlägget ändrat 2005-10-03 11:35:00 av imhere]
 9. I mappen "i386" finns mina wind xp filer,men exakt vad heter mappen med installationsfilerna?detta blir inte lätt,men med lite hjälp kan det gå. För övrigt så har jag en AMD Athlon 64.
 10. Har nu gjort exakt som du sa.Men jag glömde berätta att jag kopierat mappen "i386" direkt från min wind xp skiva och tillfälligtvis lagt den på mitt skrivbord. Men när jag letar i den mappen,ska jag då hitta något med namnet "i386" igen,själva mappen heter ju "i386" eller exakt vad ska jag leta efter? Jag hittar som sagt inget med namnet "Amd" heller och exakt vad heter dessa installationsfiler? Kanske jag är dålig på att förklara alla detaljer tydligt?
 11. Jag ska kopiera innehållet i den mappen,för att göra en startbar och uppdaterad wind xp-skiva. Men det dyker upp en liten textruta (se bild) som säger att jag ska kolla att mappen innehåller "i386" eller "AMD64" och windows istallationsfiler. Är det någon som kan säga hur jag ska göra nu,jag känner mig lite osäker?Jag har kollat i mappen men hittar inte "i386" eller "AMD64". [inlägget ändrat 2005-10-02 06:11:55 av imhere]
 12. Personen som skrev "ronces84" kunde enligt vissa "regler" kanske inte skriva mer eller så är vissa delar av adressen raderade. Har aldrig varit inne på sajten och har aldrig hört talas om den. Eller så räcker det med att man nämner "ronces84" i usa/mexico så vet alla vad som menas. Men då är ju frågan,var ska jag skicka ut den frågan,kanske ska jag registrera mig på något forum i dessa trakter? Jag tackar i alla fall för hjälpen jag fått hittills.
 13. Tyvärr så vet jag inget mer,jag antar att det blir svårt att hitta sajten under dessa förutsättningar. Kanske kan det vara en chattsajt eller liknande.
 14. Kanske är denna fråga felplacerad,i alla fall,är det någon som vet hur jag ska hitta denna sajt? Tror den ska finnas i Usa någonstans,har testat google,men det gav inget.
 15. Har exakt samma brandväggsinställningar som när jag körde windows messenger,har inte lagt till eller ändrat något,så jag tror inte problemet ligger där. Testade att installera om men problemet kvarstår och vi som skickar filer har samma msnversioner.
×
×
 • Skapa nytt...