Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Skeetzo

Medlem
 • Antal inlägg

  9
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. Kolla in sajten "Woophy". En community med foton från hela världen. Väldigt vackra kort för det mesta. Världskartan gör det väldigt enkelt att navigera. Ganska beroendeframkallande sajt... http://www.woophy.com/
 2. I Skype-shopen kan man köpa ett bluetoth headset och en b-adapter. Adeptern gör att så du får Blutoth i datorn. Och därmed kan använda headsetet (eller upp till 7 bluetoth produkter)
 3. Hej...du jag råkade installera Win 2000 parallelt med Me. Så nu har jag två och det vill jag inte. Formatera om hårdisken och installera W2000 på nytt, right? En annan sak oxå. När jag väljer Win 2000 i början och kommer in i det. Så är upplösningen bara 800*600 och 16 färger. Det går inte att välja högre (fast det gick med Me). Vad göra?
 4. Det har jag redn testat...Har kollat igenom de 7 första sidorna av sökresultat utan att hitta nåt av värde. Themes till Z200 är sällsynta. Oftast kommer man till sidor som har ringsignaler osv..plus themes..fast till andra mobiler.
 5. Tänkte bara om det var nåt datamojjs, tänkte inte på någon speciel fil. Tack så mycket för hjälpen. Jag gör ett försök att installera W2000. =) Återkommer imorgon då...kanske.
 6. Så jag behöver inte spara några viktiga systemfiler eller sånt? C är dent hårddisk som vi sparar och installerar grejer på i dagsläget. D är ungefär 10% så stor som C och den har vi aldrig rört. Ligger lite backup-grejer från olika program där tror jag (som t.ex från AVG). Och det är ungefär så jag tänkte använda dem i framtiden. Tack för hjälpen, ska genast bränna ner ett brandväggsprogram på cd.
 7. Letar efter nån sajt där man kan ladda hem themes till Sony Ericsson Z200. Nån som vet nå ställe?
 8. Dreamweaver MX stödjer inte Windows Me längre. Finns det något sätt att kunna installera Dreamweaver MX iallafall? Hört rykten om att det finns något sätt att gå runt det hela på???
 9. Okej, jag har Windows Me och ska uppgradera till Windows 2000. I vilken ordning ska jag göra allt. Jag har sparat alla dokument och bilder och sånt som jag vill ha kvar på en cdr. Men ska jag ändå göra en backup? 1. Hur gör jag en backup? 2. Behöver jag avinstallera Windows Me? 3. Var ska jag installera W2000...Lokal Disk C eller System_Sav? C är den största. 4. Hur svårt är det att uppgradera till W2000 på en skala 1-10? Tacksam för all hjälp =)
×
×
 • Skapa nytt...