Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

knakis

Medlem
  • Antal inlägg

    24
  • Gick med

  • Senaste besök

    Aldrig
  1. Ja jag tror de sitter rätt, främst på grund av att allt i övrigt fungerar som det ska, men även för att det inte går att koppla på så många fler olika sätt. Det är VLC jag använder hela tiden. Jag har dock även provat med winamp och Media Player, men utan resultat.
  2. Hejsan! Jag har stött på ett problem nu när jag kopplat in en tv till datorn. Problemet ligger i att jag inte kan se på film via datorn längre. Sätter jag på något klipp av något slag så måste jag ändra upplösning på skärmen och se det på tvn. Resultatet är helt enkelt att det bara blir svart på skärmen. Bara i programmet, och inte över hela skärmen. Vet någon vad som kan vara fel? mvh daniel [inlägget ändrat 2006-12-16 22:42:55 av knakis]
  3. Hejsan, jag har sedan en tid tillbaka problem med att mina singelklick på tok för ofta registreras som dubbelklick. Med på tok för ofta menar jag åtminstone ~40% av gångerna. Helt enkelt, när jag klickar en gång med vänster musknapp tror datorn ofta att jag klickat två gånger. Jag undrar om det är kännt för er att det möjligen kan vara ett virus av något slag, eller helt enkelt om musen har gjort sitt? Jag har inte direkt någon annan att prova med, så det är därför jag ställer frågan. =) För övrigt så är musen en några år gammal Microsoft intellimouse 3.0. Tack!
  4. Ah, perfekt. Tack så mycket.
  5. Hejsan, nu har jag kommit till en punkt då det verkligen är dags att införskaffa mig en ny tv (LCD den här gången). Ja, precis, så jag ber om ursäkt om jag är ute och cyklar i helt fel forum. ;] Vad jag behöver hjälp med är väl egentligen att få veta vilken information som är relevant. Är kontraststyrkan viktig? Upplösningen och ljusstyrkan likaså? Jag vill ha en Bra tv. Jag har tänkt att den ska vara kring 20"-23", och jag tror därför att jag kan hitta en till ett rimligt pris. Är det rimligt att lägga sig kring högst 7000-8000kr? Vilka/Vilken skulle du rekomendera? tack på förhand till er som orkar Daniel [inlägget ändrat 2006-07-24 11:55:55 av knakis]
  6. Aaaaaaahhhhhhhh! Givetvis! Jag har uppdaterat bryggorna och inte hela moderkortet. Jag har kikat fel hela tiden. Jösses. Tack så mycket för all hjälp! En sten har fallit från mina axlar.
  7. Jag har ett MSI 848P Neo-S (MS-6788) moderkort, eller i848P beroende på vad som menas. ;] [inlägget ändrat 2006-04-07 17:49:05 av knakis]
  8. Same old, same old. ;/ "Bad DirectSound driver. Please install proper drivers or select another device in configuration. Error code: 88780078" Och det är ett ligger i vanlig ordning under Andra enheter -> Ljudstyrenhet för multimedia i enhetshanteraren.
  9. ja, det är vad jag också hört. jag använder mig av Everest Home Edition, där det står att jag har Intel 82801EB(M) ICH5 som ljudkortstyp. det säger mig dock inte så mycket. inte heller hittar jag drivrutiner till det.
  10. Hejsan, jag har köpt ett logitech högtalarsystem till min burk, och den kan helt enkelt inte spela upp ljudet via dessa hötalare. I enhetshanteraren står det under ny maskinvara och ett utropstecken. Jag förmodar att jag behöver drivrutiner, men jag hittar inga som får det att fungera. Jag har provat de på intels hemsida till moderkortets chipset, dvs i848P, men jag hittar inga till just ljudchipet, så att säga. Vad kan jag göra? (ledsen om det kom under fel kanal) mvh daniel
  11. saken är den att jag antar att jag måste uppdatera drivrutinerna till ljudchipet på moderkortet. jag hittar dom inte på intels sida dock. tror det heter Intel 828XXXX (x=någon siffra)... någon som har bättre lycka? eller skicklighet för den delen? ;] Edit, ledsen för dubbelpost. [inlägget ändrat 2006-03-14 12:31:55 av knakis]
  12. det står att jag har Intel® 865 chipset family, med det programmet. trodde jag hade 848P innan. iallafall, jag hittar inget audio chipset drivers, och jag har provat INF Update Utility [iNFINST_AUTOL.EXE], men inte heller det har hjälpt.
  13. njae, uppenbarligen inte. jag hittar det inte. det är det som är det största problemet.
  14. Själva "felmeddelandet" som kommer upp i enhetshanteraren är under en flik för sig, det är det som är grejen. Den ligger under "andra enheter". så jag kan heller inte klicka på något av ljudinställningarna då den inte kan hitta enheten. edit, jag kan även lägga till att det fungerar finfint på min laptop, om det är något relevant. [inlägget ändrat 2006-03-13 23:53:21 av knakis]
  15. Hejsan, nu är det så att jag köpt ett Logitech Z-2300system, som jag inte kan spela upp ljud med. Mitt ljudkort är integrerat och jag har uppdaterat chipset. Det fungerar ändå inte. Jag har kopplat grönt mot grönt. Fält Värde Ljudkortstyp Intel 82801EB(M) ICH5 är informationen jag får ut ur everest. vad kan jag göra? tack, daniel
×
×
  • Skapa nytt...