Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Lilla Mindy

Medlem
 • Antal inlägg

  124
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Lilla Mindy

 • Medlemstitel
  Aktiv
 • Födelsedag 1983-08-15

Profil

 • Ort
  Uddevalla
 1. men om mailet skrivs på en dator, sedan sparas och skickas från en annan dator (släkting i ett annat land) går det då att se från vilken dator mailet sparats på?
 2. Vet någon om det går att se från vilket IP-nummer ett mail är skrivet från? Om mailet skrivs från en dator i sverige och sen sparas i utkast, också loggar någon in på samma hotmail fast från en annan dator och skickar mailet. Går det då att se från vilken dator mailet är skrivet och från vilken dator skickat?
 3. Nu har det dykt upp ett nytt problem.. när jag öppnar startsidan på internet får jag upp felmeddeland "iexplore har stött på ett problem och måste avslutas" sen stängs internet ner och jag kan skicka en felrapport. hur löser jag det här problemet??
 4. Tusen Tack! Cecilia och ni andra som har hjälpt mig Nu fungerar ljud och det trådlösa nätverket perfekt
 5. jag har en xp-licens som inte används och en xp-skiva ska försöka å lägga in det på datorn nu, finns det något som jag kan göra för att få igång ljudet och trådlöst nätverk sen?
 6. det är möjligt jag känner nån som har en sån skiva, ska höra mig för.. Nu står det "operativsystem saknas" i vänster hörne när jag försöker starta datorn och windows går inte ens igång.. ska aldrig mer köpa dator på tradera.. Nu har jag frågat runt, känner ingen som har en sån vista skiva att låna mig, det får bli att lägga ut datorn på tradera och skriva att det saknas operativsystem ser ingen annan lösning..
 7. Har försökt starta om datorn, men det står "operativsystem saknas" uppe i vänster hörne varje gång jag startar om den. Funderar på att sälja den på tradera utan operativsystem.. men får väl inte många kronor för den då..
 8. Det är helt svart också står det: "operativsystem saknas" uppe i vänster hörne när jag trycker in F11 jättemånga gånger. Tror det är kört Jag har lämnat negativt omdöme på säljaren, han lämnade negativt tillbaka, han skrev att jag tagit sönder datorn genom att installera om windows och vill sen skicka tillbaka den.
 9. P/N PB77QD1291 och S/N 110720270130 nummer MS-model: ARGS1 IN0054 Packard Bell easynote Argo C Det står under datorn. Säljaren svarar inte på mail tyvärr så kan inte fråga något.
 10. När jag dubbelklickar på lokal disk D så kommer det upp en ruta där det står att disken inte är formaterad också kan jag välja om jag vill formatera den. ska jag göra det? högerklickar jag och väljer egenskaper ser jag att disken är helt full (helt blå). det står 0 byte på både ledigt och använt utrymme.
 11. Datorn har en lokal disk D men vet inte om det är en återställningspartition. Hur går man tillväga för att återställa? Jag har kontaktat säljaren, men han vägrar låta mig skicka tillbaks den.. den är köpt på tradera.. kunde inte hitta något nummer som liknar det som du länkade till..
 12. jag upptäckte precis att den koden som sitter under laptopen är till vista.. och jag har ju installerat xp.. har ingen vista skiva. Datorn är en Packard bell easy note modellnr: Argo C gjord i kina står det under datorn, men det kanske var nåt annat nummer du menade? hur får jag fram det?
 13. Datorn är en Packard Bell och såg precis att koden som sitter under är till Vista och jag har ju installerat xp så kan ju vara därför inte koden funkar.. men jag har ingen vista-skiva.. är det kört nu?
 14. Jag hittade en skiva som det stod Windows XP på i min låda, så jag har nu installerat om windows med den, tyvärr fungerade inte koden som står under datorn, så det kommer upp meddelande om att jag har 30 dagar på mig att skriva in koden.. Ångrar att jag köpte datorn.. har bara blivit en massa problem.. sen jag installerade om windows så fungerar inte det trådlösa nätverket som jag har till comhem, ikonen för det inne på nätverksanslutningar är borta och det finns bara lokalt nätverk som det står att sladden inte är ansluten till, jag har provat sätta i sladden men det fungerar inte ändå,(står fortfarande att sladden inte är ansluten) tror att det nätverkskortet kan vara trasigt, för sladden och modemet fungerar till den andra datorn.. Ljudet fungerar inte häller sedan jag gjorde ominstallationen, det står att ingen ljudenhet finns.. inget ljud och inget internet.. finns det något jag kan göra? går det att installera om det trådlösa nätverket så det går att komma ut på internet iaf?
 15. Tack för svaret, tyvärr medföljde ingen xp-skiva när jag köpte datorn, men det kanske finns att köpa på tradera ska kolla... det går inte att ladda ner något gratis program som lagar windows annars?
×
×
 • Skapa nytt...