Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Karlkonan

Medlem
 • Antal inlägg

  117
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. hmm. Har hört om folk som gjort såhär... Vad dom då har gjort är att använda en hårddisk istället för ett USB minne. på hårddisken fanns då endast programmet de ville köra och de nödvändiga drivrutinerna, tex DX.
 2. Hej! Körde Windows Live Messenger 2009 på Windows 7 (x64) och det fungerade bra i någon vecka.. nu står det att jag inte är ansluten till någon .NET service eller liknande.. Det går alltså inte att logga in. Värt att nämna är att IE inte heller fungerar, dock fungerar min anslutning bra och FF och liknande program fungerar utmärkt.
 3. Hej! Är det någom som vet hur man kan installera ett spel direkt på en hårddisk utan att installera något OS först? Alltså så att datorn bootar spelet direkt när datorn startas istället för att ett OS startas.
 4. Hej! Har gjort ett bootbart USB-minne, men skulle lika gärna kunna använda en vanlig hårddisk om det nu är så... Okej, vad jag undrar nu är, hur gör jag för att få ett program att starta från USB-minnet/hårddisken utan att behöva installera något OS? Jag vill alltså att programmet skall startas direkt utan att ha något operativ system installerat.
 5. Hej! Jag har precis satt in ett nytt grafikkort, Matrox Millenium G550. Problemet är att jag inte kan installera några drivrutiner till det. Jag har laddad ner de senaste drivrutinerna från Matrox.com men ändå fungerar det inte utan jag får då detta felmeddelande: http://karlkonan.5gbfree.com/felmeddelande.jpg Det skulle varit bra om någon kunde hjälpa mig med detta! [bild bifogad 2007-07-11 17:58:33 av Karlkonan]
 6. Hej, i alla amerikanska TV-serier med olika underrättelsetjänster och så vidare, så har dom ju alltid väldigt fräcka effekter på datorn, t.ex. kartor och jordglobar i 3D i form utav starkt gröna sträck osv. Vet någon vad detta är för effekter och om man själv kan få tag i det?
 7. Jag kan till 100% hålla med om att dom är gamla som gatan och att det inte är något jag skulle vilja sätta in i min "riktiga" dator. men jag hassa massa gamla delar som ska bli ihopsatta till en dator.
 8. Hej igen, är det ingen som vet detta? Jag skulle behöva ett snabbt svar eftersom jag är i behov utav att veta vad jag ska använda.
 9. Hej, vilken utav förljande processorer är bäst? Intel Pentium III 400 MHz Intel Pentium Celeron 500 Mhz
 10. Okej, jag har premiere, men jag har precis börjat med det så jag vet inte riktigt hur man gör ännu. jag hittade funktionen nu men har inte kunnat testa den då jag inte har någon film filmad med den bakgrunden. Lite synd att man inte kan använda vit som bakgrund, eller går det att ställa in? [inlägget ändrat 2007-03-16 21:17:25 av Karlkonan]
 11. Movie Maker är det jag använder nu, men det finns ingen funktion som byter bakgrund?? Så jag tänkte köpa något nytt, alltså inte , utan jag behöver bara mjukvara till den datorn jag redan har. Det får gärna vara lättanvänd men jag söker inget program för nybörjare. Ett proffsprogram som fungerar att köra på en snabb hemdator med andra ord. [inlägget ändrat 2007-03-15 17:06:41 av Karlkonan]
 12. Hej, vilket är det bästa programmet för videoredigering? Jag vill till exempel kunna filma en sak mot vit bakgrund för att sedan lägga dit en annan bakgrund. Och vad används till exempel utav våra TV-kanaler (SVT eller TV4) när dom redigerar sina program?
 13. Jaja, förlåt mig då men jag använder inte sidepanel. Ingen som har någon lösning? kommer Microsoft kanske göre en uppdatering som löser detta snart?
 14. Hej, köpte precis ett Tv-Kort (hauppauge! WinTV PCI-FM) och det fungerar bra, först lite problem att installera drivrutiner eftersom att jag nu kör Vista, men efter jag laddat ner nya fungerade det fint. Men det fungerar fortfarande inte i Windows Media Center. Där står det att det inte kan hittas något kort, kontrollera att det är rätt insatt, men eftersom att det fungerar i vanliga fall tycker jag det är konstigt att det inte fungerar i WMC. Någon som vet hur jag kan fixa problemet?
 15. så det finns ingen lösning till problemet? (menar du att det verkligen aldrig har maximerat ett enda fönster? )
×
×
 • Skapa nytt...