Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

vertpre

Medlem
 • Antal inlägg

  3 248
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  80

Allt postat av vertpre

 1. Många som har problem med dessa gamla Philips spelare. Läsenheten (lasern) slutar att fungera. Pioneer kan inte använda +skivor, endast -skivor. Kombi maskinen kan jag inte yttra mig om.
 2. Jaha där ser man. Det hade jag glömt bort. 😋
 3. Det viktiga nu är att du testar USB minnet så du vet att det fungerar. Du behöver kanske ändra startordningen i UEFI/BIOS.
 4. Har man ett moderkort med UEFI system istället för det gamla BIOS systemet är det inte säkert att det går att starta datorn med ett NTFS formaterat USB minne. Därför är FAT32 bättre.
 5. Du får inte upp samma ruta som jag eftersom du har sökfältet aktiverat. Läs inlägget från Avcii en gång till. Han har skrivit hur du får bort den stora sökrutan.
 6. Lite livsfilosofi av mina vänner, Bröderna Knäck, från Stenungsund.
 7. Eller också högerklickar man till höger om den lilla husikonen och väljer Menyfältet.
 8. Längst ner i rutan som kommer upp när du högerklickar på windows symbolen och sedan Sök står det "Skriv här för att söka". Samma ruta kommer upp om man väljer "Visa sökikonen" och klickar på den. Detta är om du har 1909 versionen. Minns inte om det var likadant i 1903.
 9. Där har du kanske haft tur. Den uppdateringen som misslyckades är den som innehåller buggen. https://www.theverge.com/2020/1/27/21082228/microsoft-windows-7-black-wallpaper-fix-update-support-patch
 10. Den "sista" uppdateringen till windows 7 som kom i januari innehöll en bugg som medförde problem för flera Windows 7 användare. Då Microsoft själva är ansvariga för buggen bestämde de att släppa en till uppdatering till Windows 7 för att rätta till problemet. Från början var det tänkt att uppdateringen bara skulle vara tillgänglig till kunder med utökad support men sedan släpptes den till alla med Windows 7. Det är den uppdateringen du nu har fått. Efter den här kommer inga fler om man inte har betalat för utökad support.
 11. Nej. Alla versioner av Fast Restore betyder att man återställer från en säkerhetskopiering liknande en systemavbildning gjord i Windows 10. Kan vara en systembackup, diskbackup eller ett annat av alternativen. Klon backup är en annan möjlighet till backup som också finns i programmet.
 12. Jag använder inte Aomei utan EaseUS men de fungerar i stort sätt likadant. Köper du en dator med helt annan hårdvara kan du inte återställa med gratis versionen men det går inte med en Win 10 systemavbildning heller. Gratis versionen fungerar om disken går sönder. Givetvis går det att göra det. På sidan du länkar står det ju Fast Restore.
 13. Öppna Inställningar - Appar. Klicka på Valfria funktioner. Klicka på Internet Explorer. Avinstallera och starta om datorn. Internet Explorer kan man ta bort utan biverkningar.
 14. https://pctidningen.se/datorutrustning/operativsystem/windows-10/tre-program-forsvinner-fran-windows-10 https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-update/what-is-errorstatuswait2-0x80070002-in-windows/6116f4cb-f8ca-4dd9-9742-35366c41b048?auth=1
 15. https://winsoftwar.com/5-best-free-backup-software-tools-2019/
 16. Det kan avinstalleras. Det var det jag skrev. Kanske inte nödvändigt att upprepa. 🙂 Jag skrev "även om man inte använder den". Microsoft har uppmanat användare att avinstallera IE då det finns en säkerhetsrisk som inte är åtgärdad. Man rekommenderar Chrome, Edge eller Firefox.
 17. Du kan strunta i använda något av dessa program. Inte för att de skulle "slita" på disken men risken finns alltid att de "städar" för mycket, vilket kan medföra problem med datorn. Finns ingen anledning att använda dessa "optimerings" program. CCleaner är visserligen inte lika aggresivt som en del andra program men.........
 18. Jag har inget direkt svar på ditt inlägg men det är kanske dags att använda ett fristående backup program. Det inbyggda säkerhetsprogrammet i Windows 10 är fullt av fel och har inte underhållits på flera år. Det finns en anledning till att det fortfarande heter Windows 7. På Microsofts supportsidor rekommenderas det att man byter till ett annat backup program. Det pratas t.o.m. om att programmet kommer att försvinna i kommande Windows 10 versioner.
 19. Har ni fortfarande Internet Explorer på era datorer??? Jag skulle rekommendera att avinstallera även om man inte använder det.
 20. Har inte med strömmen att göra. En gissning från min sida är att han menar att det inte är bra för batteriet att ha laddaren inkopplad när batteriet är fulladdat, vilket kommer att ske under en natt och att nu finns en uppdatering som kontrollerar laddningen så att den stängs av när batteriet är fulladdat. På min Samsung har det alltid varit så men den funktionen kanske inte har funnits på iPhone tidigare?
 21. Hur har Dell kommit fram till att moderkortet måste bytas? Jag har frågat tidigare om du har provat med en annan sata kabel? Kanske ansluta till en annan sata kontakt på moderkortet.
 22. Enklast är väl att ansluta ipaden till datorn med en USB kabel eller sätta in ett USB minne i ipaden och sedan föra över filen.
×
×
 • Skapa nytt...