Just nu i M3-nätverket
Jump to content

vertpre

Medlem
 • Content count

  2,792
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  61

vertpre last won the day on February 7

vertpre had the most liked content!

5 Followers

About vertpre

 • Rank
  Veteran

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Verbier, Schweiz
 1. Google chrome is (not responding) fryser?

  Det finns ett annat program du kan prova med, CristalDiskInfo. Får du upp några varningar med programmet bör du nog fundera på att byta disken. Du kan inte heller uppgradera 32 bit Windows till 64 bit Windows, om det var det du menade. Då måste det bli en hel ominstallation. Vill du testa 32 bit, behövs en ominstallation.
 2. Hur många Hz ställer du in när du ändrar till 3840x2160? Grafikkortet klarar inte 60 Hz med en HDMI kabel, för det behövs en DisplayPort och det verkar inte TV:n ha. Vad händer om du ändrar Hz till 24 eller 30? Om du nu inte redan har gjort det?
 3. Inget ljud från datorn

  Är det här en film där ljudet inte fungerar hos dig? Jag får bra ljud när jag spelar upp filmen på min dator i VLC. Det kanske är dags att du berättar vad du har för dator och högtalare.
 4. Snabbare nedladdning

  Ja, om du har en internetuppkoppling som är snabbare än 1Mbit/s.
 5. Muspekare som fastnar på skärmen.

  Du kan prova CrystalDiskInfo. Det fungerar med alla Windows versioner från XP och upp. Disktillverkarna har också sina egna program för att testa disken. Du kan också högerklicka på disken och välja Egenskaper - Verktyg.
 6. Muspekare som fastnar på skärmen.

  OK, men en anledning till att McAfee scanner service tog så mycket CPU och att disken låg på 100 % kan vara att disken är dålig och att McAfee hade problem att söka igenom den. Därför sökte programmet igenom disken om och om igen. Du borde kontollera disken med något av de program som finns att hämta hem på nätet.
 7. Muspekare som fastnar på skärmen.

  Avinstallera McAfee. Söker du på nätet, kommer du att se att det är flera som har problem med att det använder mycket CPU.
 8. Mobilt bredband

  https://www.kjell.com/se/sortiment/dator-natverk/natverk/mobilt-bredband/modem
 9. Ändra funktionstangent till editera

  Har du en ThinkPad kan det se ut så här. För komma in i bios kan det vara F1, F2, F11, del eller esc tangenten. Klicka på tangenten upprepade gånger vid start. Klicka på Config och välj sedan Keyboard/Mouse och ändra F1 - F12 tangenter till Legacy. Klicka sedan på F10 för att spara och stänga bios.
 10. Ändra funktionstangent till editera

  Normalt gör man den ändringen i BIOS.
 11. Så här står det i lagen. Det står inte att du får använda handsfree. Det står att du inte får hålla i mobilen. Det blir lite som filmen Moment 22. Du får inte hålla i den men du får använda den men om det händer något blir du ändå skyldig.
 12. Uppdatera en DELL-dator

  Maximal belastning 185W för hela Sweclockers testdator. PCI Express sloten leverar 75W
 13. Uppdatera en DELL-dator

  PCI-e platsen leverar tillräckligt med ström för att driva kortet. Det räcker med det.
 14. Uppdatera en DELL-dator

  GTX 1050 och RX 550 behöver ingen extra strömkabel så byta nätaggregat behöver inte bli aktuellt. Även GTX 1050 Ti som har bättre prestanda men som kostar mer behöver ingen extra strömkabel.
 15. Uppdatera en DELL-dator

  Det kortet är inte ämnat för datorspel. Frågan nu är hur mycket ni är beredda att spendera på ett nytt grafikkort. Det finns inte så mycket att välja på om ni inte byter ut nätaggregatet. Det finns två kort som inte tömmer plånboken, dels GeForce GTX 1050 eller AMD Radeon RX 550. Bägge dessa korten klarar sig med ett nätaggregat på 300W. Jag har inte spelet själv men dessa korten ska fungera. Inte på högsta inställningarna, då behövs det kraftigare kort och mycket ramminne. GTX 1050 är i det närmaste ljudlöst kort. Vid temperaturer under 60 grader snurrar inte fläkten. Kortet tar upp två kortplatser så det får inte sitta ett annat kort på platsen under grafikkortsplatsen. RX 550 är lite billigare men en del klagar på att det låter mycket. Kortet tar också upp två platser. Det är möjligt att det räcker med ett nytt grafikkort. När det gäller ramminne är det ju inte mycket ni kan göra eftersom 8 GB är max vad moderkortet klarar.
×