Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

vertpre

Medlem
 • Antal inlägg

  3 123
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  77

vertpre vann dagen: 18 september

vertpre hade det mest gillade innehållet!

5 följare

Om vertpre

 • Medlemstitel
  Veteran

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Verbier, Schweiz

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. EaseUS Partition Master fungerar. MiniTool använder jag inte men det vore underligt om det skulle gå med det programmet också. Den nuvarande C : ja. Alltså den långsammare disken.
 2. @EasyCactus Du kan klona C: disken till den snabbare, sedan formatera om disken. Disken med OS på blir automatiskt C:disk. Allt på D försvinner men har du inget där är det ju inget problem. Kontrollera efteråt att rätt disk är satt till startdisk när du startar datorn.
 3. 1. Återställning, måste med. 2. System, måste med. 3. Microsoft system reserved, måste med. 4. Återställning, måste med. Utan dessa kan du inte starta datorn med SSD:n. Inte heller återställa datorn.
 4. Inte alls. Det finns internet butiker som säljer cyklar och tillbehör, kläder, ryggsäckar och en del annat som har Black Friday erbjudande. En del internet butiker har redan börjat med Black Friday erbjudande. Alltså inget som har direkt med avlöningsdag att göra. Att det är sätt att locka kunder är väl ganska självklart. Black Friday är relaterat till "Thanksgiving". I USA i slutet av nov men i Kanada i okt.
 5. Du har inte svarat på vad du har för dator/moderkort.
 6. Finner ingen anledning att fortsätta den här diskussionen. Givetvis behöver man flytta pst-filen till den nya datorn men sedan är det inte en fråga om att kopiera längre. Det är det som jag vill ha sagt. @Sangris Får du ordning på dina mail?
 7. Nej, all info om att hantera, kopiera, öppna pst filer finns där. Som du själv skriver, Då är det kanske inte nödvändigt med dubletter? Dessutom står det så här om "kopiera". Gör så här om du vill kopiera en befintlig PST-fil: Följ instruktionerna i avsnittet ”Så här gör du en säkerhetskopia av en PST-fil” för att göra en säkerhetskopia av PST-filen som du vill överföra. Kontrollera att du kopierar den säkerhetskopierade PST-filen till en CD eller en annan typ av flyttbara media. Kopiera den säkerhetskopierade PST-filen från det flyttbara mediet till den andra datorn. Följ instruktionerna i avsnittet "Så här importerar du data från PST-filer till Outlook" för att importera PST-data till Outlook på den andra datorn. Det går alltså inte kopiera filen direkt till Outlook utan man får importera eller öppna den via Oulook. Men jag kan ju ha fel.
 8. Prova detta. Öppna Outlook i nya datorn. Klicka på Arkiv - Öppna - Outlook datafil. Navigera fram till den plats där pst.filen finns. Välj filen och sedan OK.
 9. Om du har läst alla inlägg, kan du se att jag redan har länkat till denna info men på svenska.
 10. Ett par frågor. Har du lyckats föra över pst-filen från den gamla till den nya datorn? Vilken Outlook har du, 2007, 2010 eller nyare/äldre version?
 11. Du kan inte kopiera pst-filen och på så sätt komma åt den. I alla fall inte om jag minns rätt. Det var länge sedan jag använde Outlook. Du behöver importera filen till Outlook. Titta på den här guiden. Kanske det hjälper. https://support.office.com/sv-se/article/importera-e-post-kontakter-och-kalender-från-en-outlook-pst-fil-431a8e9a-f99f-4d5f-ae48-ded54b3440ac
 12. 433 Mbps är den maximala teoretiska hastigheten för nätverkskortet i läsplattan. Dit kan du inte nå eftersom du har 200/10 anslutning. Din mobil har tydligen den dubbla teoretiska hastigheten. Ett annat nätverkskort. Vilken Mobil? 150 Mbps är en acceptabel trådlös hastighet med ditt internet. 5G är väl 5GHz bandet och inte 5G hastighet?
 13. Öppna Foton. Klicka på "Välj" längst upp till höger. Klicka på "Markera alla" och sedan "Kopiera". Klistra in var du vill ha dem.
 14. Prova att ändra i "Energialternativ" till "Hög prestanda" om det inte redan är inställt.
×
×
 • Skapa nytt...