Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

vertpre

Medlem
 • Antal inlägg

  3 104
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  76

vertpre vann dagen: 3 Maj

vertpre hade det mest gillade innehållet!

5 följare

Om vertpre

 • Medlemstitel
  Veteran

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Verbier, Schweiz

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. I Windows 10 kan man skapa en "Lagringspool". Skriv Lagringsutrymmen i sökrutan och öppna. Detta fungerar även med USB diskar. Här har du en guide på svenska. https://support.microsoft.com/sv-se/help/12438/windows-10-storage-spaces Personligen tycker jag att det är bättre med ett backup program. Jag använder mig av EaseUS Todo Backup. Det har fungerat utan problem för mig i många år. Återställning av backup har alltid fungerat. Programmet finns som gratis version eller betal version.
 2. Jag skulle defintivt välja Corsair nätaggregat. Jag har själv ett sedan flera år och aldrig haft några problem. För övrigt kommer delarna att fungera bra ihop, men du skulle kunna byta ut minnena till dessa https://www.netonnet.se/art/datorkomponenter/ram-minne/ddr4/corsair-vengeance-lpx-black-ddr4-3000mhz-2x8gb/1004828.8996/ Sedan kanske köpa luftkylning istället för vattenkylning. Flera klagar på att fläkten är högljud till den du har valt. De kronorna du sparar in på de ändringarna, kan du kanske lägga på detta grafikkortet, https://www.netonnet.se/art/datorkomponenter/grafikkort/nvidia/asus-geforce-gtx-1660-tuf-gaming-oc-6gb/1007415.8989/ Det kostar lite mer men gör en ganska stor skillnad om det är en speldator du vill ha.
 3. Kan du lägga upp en bild på Speccy? 120 grader på moderkortet låter väldigt konstigt.
 4. Prova med Inställningar - Telefon för att lägga till.
 5. Ja, enligt den sidan ska det ju fungera. Bara att se till att senaste bios är installerad när du köper. Den kom tydligen 19 april i år. Det missade jag. 🙂
 6. Jag tror att det räcker med Intels kylare men däremot är jag ganska säker på att moderkortet inte fungerar med processorn som är 9:e generationen Core i7. Jag föreslår ett 370 eller 390 kort, helst ett 390 kort. Kolla upp med försäljare att kortet verkligen har stöd för 9:e generationen.
 7. Jag provade att ladda ner filen från Dells supportsida och det var inga problem med Firefox. https://www.dell.com/support/home/se/sv/sedhs1/product-support/product/inspiron-3668-desktop/drivers
 8. Hur gör du för att uppdatera bios?
 9. Du måste skriva på svenska: indexeringsalternativ. Sedan kan du följa guiden.
 10. Ja, den har inga alternativa laddnings möjligheter. Jag har hittat två företag som du kan titta på. http://www.repairpoint.se/ https://mobylife.se/sv : En till i Götebprg som jag har använt mig av för att byta batteri på min Xperia Z1 compact. https://www.chipnplay.se/mobiltelefon Priset varierar en del. Mellan 600 till 900 kr. Mobylife verkar vara ett bra alternativ. De har inget pris för just din mobil men för andra Xperia kostar det runt 700kr. På sidan finns en video som visar hur man går tillväga.
 11. Jag har inget förslag på firma men flera Xperia har alternativa laddningsmöjligheter, trådlöst eller med magnetkabel. Vilken Xperia har du?
 12. Men enligt den här sidan är det fler som använder W10 än alla de andra Win versionerna tillsammans. http://gs.statcounter.com/os-version-market-share/windows/desktop/worldwide
 13. Jag måste revidera mitt första inlägg. I din första bild visas inte hela dialog rutan. Du har klippt av den nedre delen. Jag använder inte Windows säkerhetskopiering för jag tycker inte det är bra. Nu har i alla fall testat att lägga till en mapp. Jag fick också upp "Inga objekt matchade sökningen" men det kan man glömma. Informationen "Inga objekt matchade sökningen" behöver du inte bry dig om. Längst ner i rutan som kommer upp när man vill lägga till en mapp står det "Välj den här mappen". Klicka där och allt är ok.
 14. "Lägg till en Mapp" står det. Har du några mappar i Dokument? Om inte får du skapa en och lägga din fil i den mappen, sedan kan du lägga till Dokument.
×
×
 • Skapa nytt...