Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

vertpre

Medlem
 • Antal inlägg

  3 095
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  76

vertpre vann dagen: 3 Maj

vertpre hade det mest gillade innehållet!

5 följare

Om vertpre

 • Medlemstitel
  Veteran

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Verbier, Schweiz

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. vertpre

  Byta laddningsport

  Ja, den har inga alternativa laddnings möjligheter. Jag har hittat två företag som du kan titta på. http://www.repairpoint.se/ https://mobylife.se/sv : En till i Götebprg som jag har använt mig av för att byta batteri på min Xperia Z1 compact. https://www.chipnplay.se/mobiltelefon Priset varierar en del. Mellan 600 till 900 kr. Mobylife verkar vara ett bra alternativ. De har inget pris för just din mobil men för andra Xperia kostar det runt 700kr. På sidan finns en video som visar hur man går tillväga.
 2. vertpre

  Byta laddningsport

  Jag har inget förslag på firma men flera Xperia har alternativa laddningsmöjligheter, trådlöst eller med magnetkabel. Vilken Xperia har du?
 3. Men enligt den här sidan är det fler som använder W10 än alla de andra Win versionerna tillsammans. http://gs.statcounter.com/os-version-market-share/windows/desktop/worldwide
 4. Jag måste revidera mitt första inlägg. I din första bild visas inte hela dialog rutan. Du har klippt av den nedre delen. Jag använder inte Windows säkerhetskopiering för jag tycker inte det är bra. Nu har i alla fall testat att lägga till en mapp. Jag fick också upp "Inga objekt matchade sökningen" men det kan man glömma. Informationen "Inga objekt matchade sökningen" behöver du inte bry dig om. Längst ner i rutan som kommer upp när man vill lägga till en mapp står det "Välj den här mappen". Klicka där och allt är ok.
 5. Det är ingen mapp. Det är en fil.
 6. "Lägg till en Mapp" står det. Har du några mappar i Dokument? Om inte får du skapa en och lägga din fil i den mappen, sedan kan du lägga till Dokument.
 7. vertpre

  Knepigt BIOS

  Har du provat med att sätta bägge två till Enabled?
 8. vertpre

  LÖST Skriv ut i Windows 10, hur välja skrivare?

  Kanske det. Nu har inte jag Thunderbird så jag kan inte testa. Jag har eM Client och sätter jag "Microsoft Print to PDF" som standardskrivare kommer den som första val och sätter jag HP deskjet som standardskrivare kommer den upp. Är du helt säker på att du inte har råkat få "Microsoft Print to PDF" som standardskrivare? Vad kommer upp om du vill skriva ut ett vanligt dokument? Det har du inte nämnt. Du skriver i ditt första inlägg, "t.ex. Thunderbird" men ingenting om när du skriver ut något annat.
 9. vertpre

  LÖST Skriv ut i Windows 10, hur välja skrivare?

  Kan du inte klicka på pilen bredvid "Microsoft Print to PDF" och byta?
 10. vertpre

  LÖST LÖST: Hur få tyst på Outlook-appen?

  Eller om du vill ha det på svenska. Öppna Inställningar - Appar - Outlook - Aviseringar och ändra till vad du vill ha.
 11. vertpre

  LÖST Genvägar

  Jag har också 1809. Jag kan ev. prova med Opera senare idag. I så fall måste jag installera det. Säker på att du gjorde ett mellanslag innan du klistrade in url:en?
 12. vertpre

  LÖST Genvägar

  Då har du nog gjort något fel. När jag provar med IE, min standard webbläsare är Firefox, så fungerar det.
 13. vertpre

  LÖST Spökande dll-fil

  En del med samma problem har löst det med att ta bort "Monitor Ink" från Autostart. Sök på nätet på Monitor Ink.
 14. vertpre

  Kan inte öppna en vanlig JPEG-bild

  Då är det nog så att filerna är korrupta. Kan ju ha hänt något när du flyttade dem om det inte är så att hårddisken har blivit skadad där dessa filer ligger.
 15. vertpre

  Kan inte öppna en vanlig JPEG-bild

  Jo, det kan du men gör som Mikael63 föreslår.
×