Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

vertpre

Medlem
 • Antal inlägg

  2 874
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  63

vertpre vann dagen: 9 Maj

vertpre hade det mest gillade innehållet!

5 följare

Om vertpre

 • Medlemstitel
  Veteran

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Verbier, Schweiz

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. vertpre

  Extra partition - eller inte

  Du har högerklickat på Disk 0. Det är fel. Du ska högerklicka på Windows (C:) partitionen. Då får du upp alternativet "Krymp volym".
 2. vertpre

  Extra partition - eller inte

  Givetvis kan man skapa partitioner på SSD disk. Det är inget du behöver undra över. Så här står det vid punkt 3: Högerklicka på ett oallokerat område på hårddisken och välj sedan Ny enkel volym. Har du inte ett oallokerat (oanvänt) område måste du skapa ett innan du kan skapa en ny volym. Det här går i flera fall att göra i Diskhantering men inte alltid. Diskhantering har en del begränsningar och då får man hämta hem ett partitionsprogram. Jag har två partitioner och en dold på min SSD.
 3. vertpre

  Innehållet i ett dokument var plötsligt borta!

  Du kan försöka med https://www.easeus.com/mobile-tool/free-iphone-data-recovery.html. Jag har Windows versionen av programmet och det har hittat och återställt förlorade filer för mig.
 4. vertpre

  backup - portfölj

  Vad menar du med rubriken, Backup-Portfölj? Hur pass van är du med datorer? Har du sökt på nätet? Det finns massor med program med vilka man kan göra en backup till en extern disk och där man kan ställa in att det ska göras en uppdatering av backupen vid en viss tidpunkt. Om det är det du menar med "synka".
 5. vertpre

  Fyra anledningar att inte köpa dyr dator

  Varför då? Har du gjort en test med uppgraderingsassistenten för Win 10? Jag har haft min dator sedan 2011 och uppgraderat till Win 10 utan några som helst problem. Det enda jag har bytt ut är grafikkortet och det var efter uppgraderingen till Win 10.
 6. Jag skrev att du skulle klicka på Program och Funktioner.
 7. vertpre

  Hantera lagringsutrymmen hårddisk resp ssd

  Har du provat med verktyget Diskrensning? Hur mycket har du ledigt på C:? Det kan också vara ett annat problem. Det finns en liten partition på ca. 400-800 MB. Den syns endast i Diskhantering. Om den är full, kan uppdateringen av Windows 10 stoppas.
 8. Och om du rullar längst ner i Appar och Funktioner och klickar på Program och Funktioner, finns Google Drive med där?
 9. Som jag redan har nämnt. Har du inte fältet pilen pekar på, behöver du aktivera det i Inställningarna för Favoriter. Klicka på Favoriter till höger. Sedan Inställningar. Sedan Visa fältet Favoriter PÅ. Sedan kan du högerklicka i det nya fältet och skapa en ny mapp.
 10. Skapa en ny mapp Favoriter. Se bilden. Det kommer att skapa en mapp till vänster och även under Favoriter till höger. Har du inte fältet pilen pekar på, behöver du aktivera det i Inställningarna för Favoriter. Dra sedan de sidor du vill ha i Favoriter till mappen Favoriter på högra sidan. Alltså inte över till vänster. Starta om Edge och sidorna kommer också att finnas i mappen till vänster. Varför man behöver starta om Edge vet jag inte men det verkar vara det enda som fungerar när jag testar. Jag använder inte Edge. Borde väl finnas ett enklare sätt tycker man.
 11. vertpre

  LÖST Uppdatera Android

  Det beror på vad du har för mobil.
 12. Det behöver man väl inte men det kan ju hända att man väljer en bild som är för stor utan att tänka sig för. Då är det kört. Det går inte att skicka inlägget. Det enda man kan göra är att avbryta hela inlägget och det är inte så kul om man har skrivit en lång text med kanske en del länkar.
 13. Provade med en bild på 2,9 MB. Gick inte bra och går inte att ta bort bilden och där fastnar jag. Om bilden är för stor är väl OK men att man inte kan avbryta är inte OK.
 14. vertpre

  Har endast ljud till vissa program

  Du får nog komma med mer info om du ska kunna få någon hjälp. Vad är det för dator? Vilket OS? Vilka program fungerar? Vad menar du med " Har redan försökt med att avinstrallera alla ljudenheter förutom en"? När slutade ljudet fungera?
×