Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

vertpre

Medlem
 • Antal inlägg

  3 102
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  76

vertpre vann dagen: 3 Maj

vertpre hade det mest gillade innehållet!

5 följare

Om vertpre

 • Medlemstitel
  Veteran

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Verbier, Schweiz

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Kan du lägga upp en bild på Speccy? 120 grader på moderkortet låter väldigt konstigt.
 2. Prova med Inställningar - Telefon för att lägga till.
 3. Ja, enligt den sidan ska det ju fungera. Bara att se till att senaste bios är installerad när du köper. Den kom tydligen 19 april i år. Det missade jag. 🙂
 4. Jag tror att det räcker med Intels kylare men däremot är jag ganska säker på att moderkortet inte fungerar med processorn som är 9:e generationen Core i7. Jag föreslår ett 370 eller 390 kort, helst ett 390 kort. Kolla upp med försäljare att kortet verkligen har stöd för 9:e generationen.
 5. Jag provade att ladda ner filen från Dells supportsida och det var inga problem med Firefox. https://www.dell.com/support/home/se/sv/sedhs1/product-support/product/inspiron-3668-desktop/drivers
 6. Hur gör du för att uppdatera bios?
 7. Du måste skriva på svenska: indexeringsalternativ. Sedan kan du följa guiden.
 8. Ja, den har inga alternativa laddnings möjligheter. Jag har hittat två företag som du kan titta på. http://www.repairpoint.se/ https://mobylife.se/sv : En till i Götebprg som jag har använt mig av för att byta batteri på min Xperia Z1 compact. https://www.chipnplay.se/mobiltelefon Priset varierar en del. Mellan 600 till 900 kr. Mobylife verkar vara ett bra alternativ. De har inget pris för just din mobil men för andra Xperia kostar det runt 700kr. På sidan finns en video som visar hur man går tillväga.
 9. Jag har inget förslag på firma men flera Xperia har alternativa laddningsmöjligheter, trådlöst eller med magnetkabel. Vilken Xperia har du?
 10. Men enligt den här sidan är det fler som använder W10 än alla de andra Win versionerna tillsammans. http://gs.statcounter.com/os-version-market-share/windows/desktop/worldwide
 11. Jag måste revidera mitt första inlägg. I din första bild visas inte hela dialog rutan. Du har klippt av den nedre delen. Jag använder inte Windows säkerhetskopiering för jag tycker inte det är bra. Nu har i alla fall testat att lägga till en mapp. Jag fick också upp "Inga objekt matchade sökningen" men det kan man glömma. Informationen "Inga objekt matchade sökningen" behöver du inte bry dig om. Längst ner i rutan som kommer upp när man vill lägga till en mapp står det "Välj den här mappen". Klicka där och allt är ok.
 12. "Lägg till en Mapp" står det. Har du några mappar i Dokument? Om inte får du skapa en och lägga din fil i den mappen, sedan kan du lägga till Dokument.
 13. Har du provat med att sätta bägge två till Enabled?
 14. Kanske det. Nu har inte jag Thunderbird så jag kan inte testa. Jag har eM Client och sätter jag "Microsoft Print to PDF" som standardskrivare kommer den som första val och sätter jag HP deskjet som standardskrivare kommer den upp. Är du helt säker på att du inte har råkat få "Microsoft Print to PDF" som standardskrivare? Vad kommer upp om du vill skriva ut ett vanligt dokument? Det har du inte nämnt. Du skriver i ditt första inlägg, "t.ex. Thunderbird" men ingenting om när du skriver ut något annat.
×
×
 • Skapa nytt...