Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

vertpre

Medlem
 • Antal inlägg

  2 806
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  61

vertpre vann dagen: 7 februari

vertpre hade det mest gillade innehållet!

5 följare

Om vertpre

 • Medlemstitel
  Veteran

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Verbier, Schweiz
 1. Uppdatera Android

  Som har nämnts, behöver du roota mobilen för att få en nyare Android version. Det betyder att allt på mobilen försvinner så hur mycket som finns ledigt nu är inte intressant. Att roota en mobil är inte helt lätt. Det är flera moment och gör man något fel, kan man stå där med en oandvändbar mobil. Här är lite info för en variant. https://www.lineageosroms.org/forums/topic/galaxy-s4-mini-lineage-14-1-nougat-7-1-rom/
 2. Vad är det som har kraschat? Är det hårddisken, kan du ju byta ut den och då kan du använda din säkerhetskopia.
 3. Duger Windows Defender..?

  Ja du, jag vet inte. Jag har inte några problem att spara skärmklipp eller ladda ner program med Reglerad Mappåtkomst aktiverad. Helt säker att det är Defender som blockerar? Är du inloggad som Administratör?
 4. Duger Windows Defender..?

  Kontrollera att "Reglerad mappåtkomst" är på. Det ger extra skydd mot t.ex. ransomware malware.
 5. Smart TV

  Det får du nog leva med. Använda internet på TV:n är segt. Det är likadant på min smart TV och har alltid varit så. Det är innget du göra något åt. Jag har i alla fall inte lyckats och jag har snabbare uppkoppling än du.
 6. Windows 7 uppgraderingsinstallation från Vista

  Och mitt svar blir som tidigare att jag tror inte att det går. Men OM jag utgår ifrån att möjligheten finns att det räcker med en mapp eller fil från Vista, hur har du då tänkt att kunna visa den på en dator utan OS? Har du tänkt integrera mappen i Win 7 DVD skivan? Någon annan möjlighet kan jag inte tänka mig.
 7. LÖST USB-port avlider

  Sitter den "döda" porten på baksidan av datorn på bakplåten som är direkt kopplad till moderkortet, är det moderkortet som är problemet. Sitter porten på datorchassit, kan det vara sladdproblem eftersom den är kopplad till moderkortet med en sladd.
 8. Ominstallation av W7 32/64

  Nu var det ett tag sedan jag installerade Win 7 men koppla bort dator från internet. Starta datorn och klicka på Aktivera. När Windows inte hittar någon internetanslutning, vill jag minnas att man blir uppmanad att ringa ett nummer och aktivera den vägen. Det är möjligt att det har ändrats, men prova.
 9. LÖST Smartphoneproblem

  Det är Samsungs epost app, röd med ett kuvert inte ett upp ovh nedvänt L. Jag har den också men använder den inte. Jag har hämtat Bluemail från Playstore, med den kan man enkelt blockera epost adresser. Prova med den om inte du får till det på det sättet som Monshi har förklarat.
 10. Inget ljud från datorn

  Den infon säger mig tyvärr ingenting förutom att det är ät underligt att du har 16GB minne men bar 1,92GB tillgängligt. Vad jag undrade över vad det är för dator t.ex. ASUS, ACER eller HP o.s.v. Vad du har för ljudprogram på moderkortet? Öppnar du Enhetshanteraren och Ljud ser vad du har. Jag har Realtek på min dator och då har jag nere till höger på skärmen en till ljudikon förutom Windows ljudikon och högerklickar jag på den och väljer Ljudhanterare får jag upp programmet. Där finns en volymkontroll och är den satt på noll får jag inget ljud i högtalarna men i TV:n fungerar ljudet.
 11. Windows 7 uppgraderingsinstallation från Vista

  Då vill jag veta var du har läst att det räcker med en mapp eller fil från en Vista installation för att uppgradera till Windows 7. Som jag redan har nämnt behöver inte Vista finnas på disken men att det skulle räcka med att kopiera någon fil, har jag aldrig läst någonstans så om du kan länka till den sidan skulle det vara intressant läsa den infon.
 12. Får väldigt dålig buffring på "tuben"

  K8N Neo4 har ingen integrerad grafik. Du behöver alltså ett grafikkort om du vill använda det moderkortet. K8N Neo4 och P4SD-LE använder samma typ av minnen men max för P4SD-LE 512MB moduler och totalt 4 moduler. Om du är villig att chansa, kan du plocka ut alla minnen från P4SD-LE och ersätta dem två minnen från K8N Neo4. Dessa minnen är på 1024MB så det är upp till dig.
 13. Windows 7 uppgraderingsinstallation från Vista

  Mapp eller fil känner jag inte till. När jag gjorde en uppgradering för ett antal år sedan, blev jag ombed att peta in skivan med den äldre versionen för att visa att jag hade rätt att uppgradera. Sedan kunde jag göra en ren installation av det nya Windows.
 14. Får väldigt dålig buffring på "tuben"

  Det går inte att svara på hur mycket det kan dra, utan att veta vad du har för grafikkort. Moderkort, CPU och minne drar inte mycket. Vad det gäller din Compaq Pressario, kanske du skulle prova att stoppa in mer minne om du har. 1 GB är verkligen inte mycket.
 15. Google chrome is (not responding) fryser?

  Det finns ett annat program du kan prova med, CristalDiskInfo. Får du upp några varningar med programmet bör du nog fundera på att byta disken. Du kan inte heller uppgradera 32 bit Windows till 64 bit Windows, om det var det du menade. Då måste det bli en hel ominstallation. Vill du testa 32 bit, behövs en ominstallation.
×