Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

vertpre

Medlem
 • Antal inlägg

  2 942
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  66

vertpre vann dagen: 13 oktober

vertpre hade det mest gillade innehållet!

5 följare

Om vertpre

 • Medlemstitel
  Veteran

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Verbier, Schweiz

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. vertpre

  LÖST Flygplansläge sätts igång

  Det finns väldigt många stationära HP. Kan du vara mer exakt vilken du har. Jag vill hitta manualen för din dator men då räcker det inte med bara HP.
 2. vertpre

  AdwareCleaner

  Öppna Kontrollpanelen - Program och Funktioner och se efter om Inbox finns där och avinstallera i så fall.
 3. vertpre

  LÖST Flygplansläge sätts igång

  Det är ingen förklaring till ditt problem. Flygplansläge ska inte aktiveras bara för att man använder en trådlös anslutning. Det kan inte vara orsaken. Vad har du för dator och Windows version? Du har en Samsung S5 vad jag kan se i en av dina andra trådar? Tappar den också anslutningen?
 4. vertpre

  Nyinstallering av Windows på SSD

  En nyinstallation är inte fel. Det kan snabba upp datorn en hel del. Det är dock en del saker som jag skulle rekommendera innan du gör detta. Ta backup på epost, meddelanden, kontakter om du inte har webmail där allt finns. Ta backup på favoriter (bokmärken), lösenord till websidor. Hur beror på vilken webläsare du använder. Personliga filer som bilder, filmer, musik och andra dokument. Det är vad kan komma på för tillfället. Du behöver skapa en eller flera partitioner men normalt kan man göra det i installationsprogrammet om man väljer "Custom Install". Med en hårddisk på 1 TB skulle jag föreslå två partitioner. En för windows och program och en för annat. Om du har flera hårddiskar ska du bara ha EN ansluten. Vad jag inte förstår är varför du får meddelandet att det inte går att skapa partitioner. Vad har du för dator, moderkort? En annan sak. Jag har nyligen gjort en nyinstallation av Win 10 på en SSD på ett moderkort med UEFI, den nya versionen av BIOS och där krävs det att SSD:n är GPT formerad. Det är väl jag har att komma med för tillfället
 5. vertpre

  LÖST Ljuduppspelning

  stenhyvel: Jag ser att du har reagerat på mitt inlägg. Betyder det att du har fått ljudet att fungera nu?
 6. vertpre

  Nyinstallering av Windows på SSD

  Du har inte funderat på att helt enkelt klona den gamla disken till den nya?
 7. vertpre

  LÖST Ljuduppspelning

  Hur ser det ut i Enhetshanteraren? Finns "IDT High Definition" under Ljud-,Video- och spelenheter? Högerklicka i så fall på IDT och välj Uppdatera. I nästa ruta klicka på "Välj drivrutin som redan finns på datorn". I nästa ruta klicka på "Låt mig välja från en lista........ I nästa ruta klicka "High Definition Audio Device" inte IDT High Definition ....... (om den finns där) och sedan Nästa.
 8. vertpre

  Byte av webbläsare

  Jag tror att du har missat en viktig del av meddelandet du får, " Internet Explorer ihop med Windows 7". Jag får ingen anvisning med IE11 ihop med Windows 10. Nu använder jag i.o.f.s. inte IE11 i första hand utan Firefox men...... Microsoft har sagt att IE11 kommer att få support så länge den Windows version som den är installerad på får support. För Windows 10 kan det bli till 2025. Visst är det enklare att installera en annan webläsare än att byta till Windows 10 men om drygt ett år går Windows 7 i graven.
 9. vertpre

  W10 uppdatering till 1809?

  Ett rykte säger att 1809 kanske kommer att finnas tillgängligt imorgon igen. Jag kommer i vilket fall inte att installera den. https://news.softpedia.com/news/microsoft-might-re-release-windows-10-version-1809-tomorrow-523727.shtml
 10. Hur Windows Game fungerar i spel har jag inte testat och Xbox har jag inte men om man vill spela in bildskärmen är det enkelt. Man har en inspelningsknapp, kameraknapp. Knappen "Aktivera spelläge" behöver man inte bry sig om. Fungerar utmärkt att spela in t.ex. en video från youtube i fullskärmsläge eller om man bara vill ta en skärmbild. En video sparas som mp4 och skärmbild som png.
 11. I Windows 10 finns ett program inbyggt för att spela in det som visas på skärmen. Det är väl egentligen ämnat för de som vill spela in när de spelar något dataspel. Klicka på Windows tangenten + G och programmet startar. Klicka på "Ja detta är ett spel". Sedan är det bara att spela in. Filen sparas i mappen Filmer.
 12. vertpre

  VPN inkompatibel med Google?

  Mitt VPN program fungerar med Firefox och Google som sökmotor. Just nu tycker Maps att jag befinner mig i Paris, vilket jag ju inte gör. När jag provade att logga in på http://myactivity.google.com/ blev jag uppmanad att bekräfta att det var jag eftersom Google inte kände igen platsen sedan tidigare. Vad det gäller din länk till svd.se så är det ju skit vad Google gör men vill du verkligen se vilken koll Google har ska du logga in på http://myactivity.google.com/.
 13. vertpre

  Ashampoo PDF Free

  Om du på den sidan ändrar Språk till engelska , står det "Request full version key". Inte "Test version nyckel". Som Cecilia nämner, är det bara dåligt automatiserad översättning till svenska.
 14. vertpre

  LÖST Uppsägning Skype abonnemang

  Öppna Skype. Klicka på de tre punkterna vid sidan av ditt namn. Välj Inställningar och sedan Ditt Konto. En websida öppnas där du kan avsluta ett abonnemang.
 15. vertpre

  LÖST Uppsägning Skype abonnemang

  Jo kanske det. Han får väl förklara lite tydligare vad han vill.
×