Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

vertpre

Medlem
 • Antal inlägg

  3 028
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  72

vertpre vann dagen: 17 januari

vertpre hade det mest gillade innehållet!

5 följare

Om vertpre

 • Medlemstitel
  Veteran

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Verbier, Schweiz

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Hur har du försökt installera nya drivrutiner? Via Windows Update? Det har hänt flera gånger att jag har fått beskedet att de senaste drivrutinerna är installerade när jag har gått via Enhetshanteraren och uppdatera drivrutin. När jag sedan har gått till tillverkarens hemsida och sökt efter drivrutin har det funnits en nyare drivrutin tillgänglig. Jag menar inte tillverkaren av datorn utan tillverkaren av enheten t.ex. ljudkort eller touchpad. På min laptop är det en Synaptics touchpad.
 2. vertpre

  Varför fylls Androiden

  Har du kollat igenom alla appar och vad som finns i Cache för varje app? En medlem DePhaz startade en tråd med likadant problem. När han tittade igenom alla appar hittade han i Play Butik drygt 7 GB i cachen. Dessa resnas inte på vanligt sätt utan det måste göras i varje app för sig. https://eforum.idg.se/topic/354926-minnesbrist-på-androiden-löst/?do=findComment&comment=1694151 Nu är det inte säkert att det är så hos dig men om du inte har kollat bör du göra det.
 3. vertpre

  Kan ej utöka hårddisk "C" partition?

  Det du vill göra går inte att göra Diskhantering. För sådana ingrepp använder jag EaseUS Partition Master. Finns som gratis och betal version. Du ska först utöka D partitionen innan du krymper den igen men på den vänstra sidan den här gången.
 4. vertpre

  W10 Pro, W Update, inställningar?

  Pausa uppdateringar AV: JA. Halvårskanal riktad: JA Funktionsuppdateringar: Det är den som installerar nya versioner av Windows. Den kan du skjuta upp så länge som du vill. Jag har min på 90 dagar. Kvalitetsuppdateringar: Det är den som uppdaterar den version av windows som du har på datorn. Den bör du inte skjuta upp. Sedan undrar jag vilken version av Windows du har för jag har fler alternativ på mitt Windows 1803, t.ex. "Hämta uppdateringar för andra Microsoft-produkter när jag uppdaterar Windows". Den har jag satt till AV. Jag märkte nämligen att en version som jag ville installera aldrig kom upp i Update. När jag då ändrade til PÅ i nämnda alternativ fick jag besked om en ny version. Nu har jag den på AV tills vidare.
 5. Installera om drivrutinen för pekplattan eller gå tillbaka till Windows 1803.
 6. vertpre

  Formaterat datorn och får upp detta fel meddelande

  Formaterat vad? När du formaterar en disk finns det inget kvar på disken. Då går det ju inte heller att återställa den. (Jo, jag vet att det inte helt försvinner på en formaterad disk, så kommentarer om det är onödiga.)
 7. vertpre

  Installera extra SSD-disk

  Först och främst ska han se om disken hittas av magician. Kilcka på pilen uppe till vänster.
 8. vertpre

  Installera extra SSD-disk

  Läs tråden en gång till. Det är inte första gångnen du förvirrar en tråd med dina inlägg. Frågan gäller en 250 GB SSD som inte vill visa sig. Inte C disken på 500 GB. Ta bort partitionen på 549 MB kommer att innebära att datorn inte kommer att starta.
 9. Verkar inte hlälpa hur mycket säkerhet websidor använder sig av. Om de nu gör det? https://www.sweclockers.com/nyhet/26932-over-20-miljoner-losenord-hittar-ut-pa-webben-efter-rekordstor-lacka Här är en lista över websidor som påstås ha blivit hackade. Efter en snabbkoll kunde jag inte hitta någon sida där jag loggar in. 😋 https://pastebin.com/UsxU4gXA
 10. vertpre

  Varför fylls Androiden

  Nej, Jag rensade precis nu 35 MB via inställningar - Lagring i min S7. Går jag sedan in i Appar och väljer Firefox finns där i cache 680 MB.
 11. vertpre

  Varför fylls Androiden

  Det räcker inte med att gå på Lagring och där rensa cache om det är det du gör. Du behöver gå till Appar och sedan rensa för varje App. En stor bov brukar Google PlayButik vara.
 12. vertpre

  LÖST UEFI

  Den videon kan du glömma. Totalt värdelös. För att komma in i UEFI/BIOS klickar du på någon av tangenterna direkt efter du startar datorn och innan Windows startar. Det brukar vara DEL, F2 eller F10 men kan vara en tangentknapp. Det står i manualen för ditt moderkort.
 13. Jag hittade manualen för din router. I den står det att man kan aktivera eller inaktivera bägge GHz banden. På min router sker allt med automatik.
 14. På min laptop får jag bara upp 2,4GHz bandet men på min mobil, Samsung S7, får jag upp bägge alternativen. Om din dator är för gammal kan jag inte svara på utan att veta vad det är för dator.
 15. Tror inte att det går om du använder Youtube appen. Använder du Chrome och youtube.com finns det här programmet. https://chrome.google.com/webstore/detail/video-adblocker-for-youtu/hflefjhkfeiaignkclmphmokmmbhbhik
×