Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Jakob Nanneson

Medlem
 • Antal inlägg

  593
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Jakob Nanneson

 • Medlemstitel
  Flitig
 • Födelsedag 1984-01-02

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://Rum65.com
 1. Min uppfattning är att man inte behöver ha Acrobat för att göra detta. På Mac kan man t ex göra det direkt, finns det ingen motsvarighet för PC? Acrobat kostar ju en del och har funktioner som vi i så fall inte kommer använda.
 2. Hur gör jag för att på enklaste sätt kunna skriva ut eller spara en fil som pdf, från Word? Jag behöver köpa in en programvara till kund. Tacksam för er hjälp! /jakob.
 3. Men finns det något annat sätt att från Chili!ASP hämta data från en annan webbsida på liknande sätt? Finns det någon motsvarighet?
 4. Jag har letat runt i Outlook men kan inte hitta någon funktion för att få upp en popup varje gång man får ett mail. Jag har en kund som gärna vill ha detta och det vore kul och hitta en lösning. MVH/jakob.
 5. Ajfan, så som jag har det idag fungerar det inte. Jag har nämligen först en kontroll för hur många poster som returneras. Sedan gör jag en kontroll så att det inte blir en ytterligare sida med bara en eller få poster. Alltså: Om limit är 50 och antal hittade är 51 så kommer alla 51 rader att visas. En snygg funktion, men hur ska jag bygga om den till SQL_CALC_FOUND_ROWS? Ett alternativ är ju att "lägga till" nästa sida under det första resultatet. Men, hm, det kanske finns nåt bättre sätt... hmm...
 6. Fan vad bra! Vad glad jag blir. Ska uppdatera så snart jag kan!
 7. Detta är din kod: $result = mail($to, $subject, $this->output, implode(CRLF, $headers), '-f' . $this->return_path); Det femte parametern är: '-f' . $this->return_path Jag skulle testa att ta bort den helt. Alltså blir koden: $result = mail($to, $subject, $this->output, implode(CRLF, $headers)); "$this->return_path" ligger väl ändå med i $headers, eller?
 8. Bifoga din kod i inlägget så ska jag försöka visa.
 9. Jag tog bort den sista parametern, den verkar inte vara så viktig!?
 10. Ah, förstod inte riktigt vad felmeddelandet betydde. Tacktack!
 11. Ett webbhotell jag använder mig av (Surftown) gör det riktigt knepigt att skicka mail via php. Där är nämligen mail() spärrad med "safe mode". Vet inte riktigt hur jag ska gå tillväga. Har ni några tips? Är det något jag kan göra själv? Felmeddelandet jag får är: Warning: mail(): SAFE MODE Restriction in effect. The fifth parameter is disabled in SAFE MODE.
 12. Jag skulle vilja kunna värdera hur stora ändringar som gjorts av en text. Resultatet skulle kunna presenteras i en procentsats. Om det bara är små ändringar så vill jag inte att det ska skickas ut via e-post. Om det är jätteändringar vill jag fråga om det ska sparas i arkivet. Tack. [inlägget ändrat 2005-07-13 15:22:46 av Jakob Nanneson]
 13. Så här gör man i ASP: //eforum.idg.se/viewmsg.asp?EntriesId=343097 [inlägget ändrat 2005-07-13 15:20:54 av Jakob Nanneson]
 14. Jag har ett textstycke som jag hämtar från en databas. Men i min rss-feed vill jag bara visa första stycket. Hur får jag fram allt mellan de första <p> och </p>?
 15. Hej. Jag försöker koppla upp mot vår lokala mailserver genom att ange server 192.168.1.10, men tyvärr kommer jag inte åt den från den nyinstallerade datorn. På alla andra fungerar det fint. Vad ska jag göra? Jag har prövat att pinga från nya datorn och får timeout. Det fungerar bra på alla andra. Vad kan vara fel? Att gå in på \\192.168.1.10 fungerar dock finfint...
×
×
 • Skapa nytt...