Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

prM

Medlem
 • Antal inlägg

  320
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. Testa med 98lite och se om det inte funkar bättre
 2. Det enda som skiljer är väl att man får IE 5 på köpet så att säga men nu finns ju 5.5. Sen är där ju klart internetanslutningsdelningen som visserligen funkar men saknar en väldigt väsentlig grej som w2k har,nämligen alernativet att bocka av "ring upp på begäran" . Själv kör jag 98se-lite3.0 här och det funkar utmärkt !
 3. Tja UBB finns ju i en freeware version med om du inte hittar nån riktig
 4. Det var ju ett riktigt skitprog ni lurade på mig Krångligt att använda men det lär man sig säkert,men det klarade inte att spela upp alla mp3:or jag har och det tyckte jag var lite märkligt faktiskt,vet inte vad det berodde på,provade lite olika typer 128,160,192,256 en del gick andra inte .... Tror jag håller mig till Win Amp ett tag till,lite bättre gränsnitt på det anser jag.
 5. Tackar för svaren jag ska testa Sonique och se om det låter bättre än Win Amp 2.23. Jag har med ett "SB Live Player 1024" kopplat till "Desktop Theatre 2500" och det låter hyfsat bra.
 6. Länge sen jag frågade men tack ändå för svaret. Men nåt skumt måste det va med gratisversionerna för dom låter faktiskt sämre här än den gamla versionen jag har,lite burkigae ljud på nåt sätt och det är inte inbillning heller
 7. Jag har som sagt ordnat det hela för ett tag sen men tack ändå.Annars går det kanske att formatera en diskett med bara systemfiler under w98 och sen byta ut filerna mot modell äldre men jag vet inte säkert där. Lite krångligt var det med för man var tvungen att döpa disketterna till exakt rätt namn annars skulle det inte funka.
 8. Ja ha,där fick jag för det.
 9. Det kan väl knappast anses som olagligt att fråga efter cracks eller piratkopior,även om det finns lämpligare forum för sånt ! Är inte olagligt att skicka en länk till en sida som länkar till en sida med crack/serienummer heller såvitt jag vet,även det kanske oppasande här. När det sen gäller ren försäljning av piratkopior på cd är det inget snack det är ett klart lagbrott. Förekommer med här på forumet i avdelningen Spelmarknaden: //eforum.idg.se/Threads.asp?forumid=311 Kanske dags att kolla några inlägg där lite mer noggrant ?
 10. Finns som sagt många alternativ. freedrive som sagts,idrive och allt vad dem heter. Men även icq funkar ju bra och är förmodligen det lättaste. Andra alternativ är ju att sätta upp pc:n som ftp-server med nåt lämpligt prog typ servU. Är ni inte uppkopplade samtidigt finns ju även alternativet att skaffa en hemsida nånstans tex www.50megs.com och skicka upp filerna där,dom gillar det inte egentligen men så länge filerna inte är större än 4-5mb styck så får dom ligga kvar.Använd WinRar för att splitta dom. Möjligheterna är som sagt oändliga och vad som passar er bäst vet ni förmodligen bäst själva.
 11. Fortsätter tråden i rätt forum Mats. Jo du har rätt i att problemen mest kommer i långa forum med många inlägg. Har jag sen nån filhämtning på gång samtidigt snabbar det ju klart inte upp det hela men det är inte bara där problemet ligger för jag kan få felmedelandet ändå. Och vise versa som idag när det funkar att både hämta nån fil och glida runt här på e-forum. Jag vet inte hur mycket av er server-prestanda som är skuld till det hela men det bör ju i varje fall inte gå snabbare ju fler som är inne samtidigt eller hur ? Finns där förresten nån möjlighet att ställa in tiden innan ett script gör "timed out"? Använder mest Win 2000 och IE5 till internet. När det sen gäller bredden "alla" tjatar om: Är sidorna tänkt för nån speciell upplösning? Försökte precis i lite olika upplösningar men det strulade lite internt så att säga,men med 800x600 verkar man få fullbredd. Kör själv i 1024x768 vs 1280x1024 beroende på vilken burk jag använder och då blir där mycket spill till höger. Stör ju inte så mycket förutom att jag gärna skulle vilja läsa lite mer av rubrikerna i den högra spalten eller vad det kan heta på fackspråk. En del har ju en förmåga att ställa hela frågan i rubriken vilket jag tycker är helt ok bara man kunde läst hela. Jag vet att ni försöker lösa alla problem så se inte inlägget som en massa gnäll.... Trevlig semester förresten,gick på själv för 5 veckor idag precis när vädret klarnade !
 12. Jag fortsätter här fast det är fel forum för du kommer förmodligen att läsa det ändå. Så nu har jag sagt det så alla "fel forum letare" behöver icke göra sig besvär. Felet som stör mig,funkar utmärkt idag förresten,är att sidorna blivit så trögladdade ibland så att jag inte får upp hela sidan utan det avlslutas med den där "signaturen". Ska ta bort den förresten nu när jag fått nån respons angående det. Sen vet jag inte om det är ert eller mitt fel,min isp menar jag då framförallt. Alla har ju som bekant inte bredband ännu. mvh prM
 13. Den där så kallade 24 timmars-regeln är bara en myt.Kan möjligtvis gälla i USA eller på nåt annat ställe men jag tvivlar på det. Ner det sen kommer till själva problemet tror jag du ska kunna hitta en fullversion på nån respektabel warez-site nånstans. Vad kasst e-forum har blivit efter nymodigheterna ! Nu blir det ju mest: Script timed out /viewmsg.asp The maximum amount of time for a script to execute was exceeded. Back to basic again !!!
 14. Som han med det konstiga namnet sa innan,Flash FXP is the tool for it. När du sen har kommit på det här med fxp-ing tror jag nog du hittar nån fullversion av progget på nån /pub.... ps.Har du ingen snabb uppkoppling så skaffa en bunke konton på www.50megs.com och flasha till dem det funkar alldeles utmärkt men dom verkar fimpa alla filer på över 4-5 mb,dom deletade alla filer på över 5mb av min Win Me jag hade liggande där men kontona fick jag behålla....skumt. FXP-ing is not a hobby it's a lifestyle !!! Vad kasst e-forum har blivit efter nymodigheterna ! Nu blir det ju mest: Script timed out /viewmsg.asp The maximum amount of time for a script to execute was exceeded. Back to basic again !!!
 15. Om du tittar till höger om tangent bordet(brukar ligga där)så kanske där ligger en lustig manick med 2 knappar eller fler och kanske ett hjul/spak i mitten och förmodligen en sladd. Den manicken kallas mus på svenska eller mouse på engelska,inte att förväxla med pussy det är nåt helt annat. Om du tar tag i manicken och klickar först på "svara" uppe i menylisten så får du upp mailet sen går det bra att klicka överallt i mailet och svara på vad du vill hur som helst. Tänk bara på att vårda ditt språk annars kanske det kommer virus i ditt mailprogram som gör att nin mamma får reda på allt du skriver. Vad kasst e-forum har blivit efter nymodigheterna ! Nu blir det ju mest: Script timed out /viewmsg.asp The maximum amount of time for a script to execute was exceeded. Back to basic again !!!
×
×
 • Skapa nytt...