Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

927

Medlem
 • Antal inlägg

  7 038
 • Gick med

 • Senaste besök


Anseende-aktivitet

 1. Gilla
  927 fick anseende från habbeli i Litet snabbt gratis virusprogram, vilket ska jag ha?   
  Jag upplever Antivir snabbare än Avast på min fars dator (XP 1GB minne).
  Kanske beror det på att Avasta Webscaner är långsammare. Det resurssnålaste programmet är nog Panda Cloud men spelar det nån roll om ett AV använder 10 eller 25 mb? Testa öppna en mapp med många små filer (tex system32), "förr" kunde man få sitta och vänta på at dessa skulle scannas och det gick segt att scrolla.
 2. Gilla
  927 gav anseende till Åge N i Hindra autostart av progrem   
  Ursprungsinlägget i tråden:
   
   
  Du behöver inte veta VARFÖR frågeställaren vill hindra programmet från att starta för att besvara inlägget. Den frågan är inte relevant och en kränkning av frågeställarens integritet! Du behöver inte heller veta kunskapsnivån. Skulle den brista kommer frågeställaren att återkomma.
   
   
  Om du ställer en liknande fråga som frågan i tråden "Vad skall jag köpa för dator?" besvarar jag den INTE på liknande sätt som du gjort genom att fråga "VARFÖR skall du köpa en dator? ". Den frågan är inte relevant och en kränkning av din integritet. VARFÖR har jag inte med att göra.
  En fråga om VAD du skall använda datorn till i huvudsak är relevant eftersom det finns 10000-tals varianter av datorer. VAD-frågan är till för att optimera och begränsa urvalet så det blir hanterligt. Får jag svar på VAD du skall använda datorn till frågar jag dig inte om VARFÖR du skall använda datorn till det du tänker göra. Det är din ensak.
   
  Om din fråga är lika tydlig som i det aktuella fallet med Ad-Aware, "Jag skall köpa en dator och använda den till ......., vad skall jag köpa? " , behöver jag inte fråga dig om VAD du skall använda datorn till. Jag frågar inte heller VARFÖR du skall använda den till det du valt. VARFÖR har jag inte med att göra, lika lite som du har med att göra varför någon vill hindra Ad-Aware från att starta. Jag behöver inte veta din kunskapsnivå för att besvara frågan. Behöver du mer information lär du återkomma.
 3. Gilla
  927 fick anseende från The OldBoy i ThinkPoint   
  Ja CPU usage borde väl snarare ligga på 3,6%, istället för 93,6%.
   
  Öppna aktivitetshanteraren, fliken processer och där kan man se cpu användning, vilken process använder mycket cpu (förutom systemets vänteprocess)?
  Stäng öppna program och titta på detta ett par minuter
 4. Gilla
  927 fick anseende från The OldBoy i ThinkPoint   
  Det vi är ute efter att om det är nån process som ligger i bakgrunden och använder mycket cpu när man inte gör nåt med datorn. Om du startar programmet x så ska cpu jobba med full kapacitet tills det är startat.
  Längst ner i aktivitetshanteraren står det ju cpu-användning och den kan hoppa mellan 0-10% när datorn inte används, visar den låga procenttal så är allt ok
×
×
 • Skapa nytt...