Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

mr-mack

Medlem
 • Antal inlägg

  167
 • Gick med

 • Senaste besök

Om mr-mack

 • Medlemstitel
  Aktiv
 • Födelsedag 1989-10-23

Profil

 • Kön
  Man
 1. Att blockera en webbläsare innebär väl inte att de måste byta leverantör? Snarare att de inte kan komma in på sidan med just den webbläsaren som är blockerad. Eller?
 2. Hej. Har en liten undran. Går det att blockera tidigare Internet Explorer användare att komma in på en site? Exempelvis blockera IE 6 som inte alls vill som övriga webbläsare. [inlägget ändrat 2008-11-12 12:30:28 av Wasset]
 3. Man tackar! Med andra ord kan jag göra en vanlig typ utav pop-up ruta och mixtra till det med exempelvis JQuery.
 4. Halloj. Var ett tag sen jag var aktiv här. Men nu har en fråga kommit upp så jag vänder mig till er kunniga. Jag är ute efter en popup-box med ett kontaktform likt Blondinbella.se har. Kontaktformen gör jag själv så det är själva boxen jag är ute efter. När man tryckt på skicka vill jag även att boxen stängs ner på något sätt. Några tips på hur jag ska göra detta? Antar att Javascript har något snyggt modifierat redan.
 5. Hehe, snyggare sidor är ju en smaksak. Adobe Flash är mycket användbart om du vill ha en sida med stil. Antingen totalt stilren eller mängder med effekter. Dreamweaver som du nämner i topic är ett ganska basic hemsideprogram som jag använt ett bra tag blandat med Anteckningar. I Dreamweaver kan du koda i vanlig HTML men även ASP/PHP och Flash kan även tas in i dokumenten. Flash är inget lätt program. Det kräver tid och tålamod. En engelsk nybörjar guide finner du här: http://www.siteownersdesign.com/design-tutorials/flash/intro.shtml
 6. Goddag hej tja. Ska iväg på en thailandstripp imorgon och självklart ska iPoden fyllas med nytt skräp så man kan sysselsätta sig under färden. Men till min jävulusiskt tråkiga upptäckt så ville inte iPoden som jag. Den hängde sig då jag pluggade in den med USBn som jag alltid gjort innan men nu hände inget så jag tänkte att jag provar igen. Men såklart ska ju alltid iPoden matas ut på rätt sätt vilket jag inte kunde då den inte var ikopplad, och den hängde sig helt och hållet. Det går inte att göra någonting och den är precis nyladdad, så ska jag vänta tills den dör hinner jag inte mata in den med nytt o ladda om den till resan, vilket gör mig helvetes förbannad. Vad finns det att göra?
 7. Hej, Jag hittade ett kontaktscript via google som jag nu använder mig utav. Det fungerar felfritt med mailen etc. men problemet är att datan som blir inskrivet i själva formuläret skickas ej. Vad kan vara felet? Här nedan är koderna. Kontaktformuläret: <form name="form1" method="post" action="send.php"> <table width="100%" border="0" cellpadding="1" cellspacing="0"> <tr> <td>&Auml;mne:</td> <td><input name="subject" type="text" id="subject" size="30"></td> </tr> <tr> <td>Namn:</td> <td><input name="name" type="text" id="name" size="30"></td> </tr> <tr> <td>E-mail:</td> <td><input name="customer_mail" type="text" id="customer_mail" size="30"></td> </tr> <tr> <td valign="top">Meddelande:</td> <td><textarea name="detail" cols="30" rows="4" id="detail"></textarea></td> </tr> <tr> <td>&nbsp;</td> <td><input type="submit" name="Submit" value="Skicka"> <input type="reset" name="Submit2" value="Rensa"></td> </tr> </table> </form> Send.php: <?php // Contact subject $subject ="$subject"; // Details $message="$detail"; // Mail of sender $mail_from="$customer_mail"; // From $header="från: $name <$mail_from>"; // Enter your email address $to ='wasset@netcrash.se'; $send_contact=mail($to,$subject,$message,$header); // Check, if message sent to your email // display message "We've recived your information" if($send_contact){ echo "<b>Ditt mail håller på att sickas</b><br> <br> Förflyttar dig.....<br> <img src='loader.gif'> <META HTTP-EQUIV='Refresh' CONTENT='3; URL=index.php?s=tack'>"; } else { echo "ERROR"; } ?> Tack på förhand.
 8. Tack så hemskt mycket! Det var ju faktiskt det enda som behövdes, perfekt. Det blir poäng.
 9. Hejsan, Nu är det så att jag ska beställa t-shirtar med ett egengjort tryck, vilket innebär att bilden ska vara i vektorgrafik. Jag har tillgång till Adobe Illustrator CS2 med vilket jag vet att man kan göra bilder i vektorgrafik. Frågan är dock, hur? Trycken är endast text och kan alltså göras direkt i Illustrator, men hur konverterar jag det till vektorgrafik? Det vill säga, få ut punkterna kring texten etc. Tack på förhand, Marcus
 10. Tack ska du ha. Tänkte i klurigare banor, var lättare än vad jag trodde
 11. mr-mack

  Canon Pixma iP3000

  Hejsan, Var hittar jag drivrutiner till Canon Pixma iP3000?
 12. Lägger in en bump då jag måste ha svar på detta.
 13. Hejsan, Har ett kontaktformulär på min hemsida. Jag skulle vilja få så att besökaren är tvungen att fylla i vissa fält för att kunna skicka mailet. Även en valideringskod skulle vara bra, om det går att ordna, så man kan undvika dessa spammers. Tack på förhand.
×
×
 • Skapa nytt...