Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

minicarl

Medlem
 • Antal inlägg

  111
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Tjosan Jag vill göra en html sida med en bakgrundsbild (sparad på en server) och ett formulär som skickar en text till en epostadress. Hjälp!
 2. Ja helt rätt men jag sa ju att jag inte vill behöva acceptera kontrollen från värddatorn.
 3. hejhej, jag behöver ett program som vilket jag kan koppla upp mig till en annan dator över internet och styra den med. (antar att man ska köra nån typ av server på sistnämda) utan att behöva godkännas från den andra (som fjärrhjälp)
 4. Tack det var tydligt och bra där...Tyvärr får jag det inte att funka. Men jag kan sätta mitt eget huvud på att jag gjorde exakt som det stod i hjälp och support. Provade på andra sätt också. Ja, det stämmer att det är en skrivarkabel.
 5. Ja men jag vill använda en LPT-Kabel...
 6. Hur överför jag filer mellan två XPhome-datorer genom en LTP-Kabel? Alt: Hur upprättar jag ett LPT-Nätverk?
 7. Hittar ej vad jag vill ha. Har ej byggt upp sidan med något annan än du get mig. Du kan väll bara slänga in en rad i koden? tack
 8. Okej... Kan jag få texten mitt på skärmen också? LANet välsigne oss och bevare våra program. LANet låter sina skärmar lysa över oss och vare oss nådiga. Herren vände sin Skärm mot oss och give oss LAN. Må de som föraktar LANet få 56K-modem. I Processorns, Hårddiskens och det Trasiga Tangentbordets namn.
 9. va? näe, det funkade inte... (la jag den på fel ställe?) [log]<html> <head> <title>Untitled</title> <script language="JavaScript" type="text/javascript"> <style type="text/css"> #txtfalt { border: 0px; } </style> function byt1() { var txt = "text 1"; var oTxt = document.getElementById("txtfalt"); oTxt.value = txt; setTimeout("byt2()",3000); } function byt2() { txt = "text 2"; var oTxt = document.getElementById("txtfalt"); oTxt.value = txt; setTimeout("byt3()",8000); } function byt3() { txt = "text 3"; var oTxt = document.getElementById("txtfalt"); oTxt.value = txt; setTimeout("byt1()",5000); } </script> </head> <body onload="byt1();"> <input type="Text" id="txtfalt"> </body> </html>[/log]
 10. Jättefint, tack så mkt. ...men kan man ta bort rutan runt texten?
 11. Okej, här är problemet: Jag vill som på bilden nedan ha en HTML-sida, där det står "text 1" i 3 sekunder, sedan ska texten bytas ut mot "text2" i 8 sekunder, och sedan bytas mot "text3" i 5 sekunder. Hellst i mitten av sidan. ________________________________________________ Microsoft Internet Explorer ________________________________________________ Text1 ________________________________________________ Tack på förhand
 12. Nyrligen fick tolv perssoner i samma hur hjärntumörer. på taket av huset stod en mobilmast? HMMMMM? Samband??? Skulle nog tro det. men wlan-strålning e säkerligen inte lika stark...
 13. minicarl

  Spela in

  Jag vill ha ett program som spelar in allt som händer i datorn. Alltså: typ som att sätta en kamera framför skärmen. (fast det e ju ingen bra lösning (hehe)) Ska vara till att spela in händelsena i ett fullskärms-spel. Ska vara gratis också.
 14. Låter som problem med CMOS-batteriet... Har ju aldrig hört talas om att ett sånt som tagit slut... Gammal dator? Annars skulle jag kolla om det är nåt glapp mellan batteritet och moderkortet.
×
×
 • Skapa nytt...