Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Deestyle

Medlem
 • Antal inlägg

  263
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Deestyle

 • Medlemstitel
  Aktiv
 • Födelsedag 1983-10-10

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://

Profil

 • Ort
  Stockholm
 1. Jaha, ok! Jag förstod det som att den har stöd för 3G/4G och fungerar som en vanlig router annars. Men då Då går den bort i så fall.
 2. Ok, menar du att den inte kan användas för bredband 250/100?
 3. Nej, den funktionen är inte viktig för mig. Men verkar följa med i de routrarna.
 4. Hur menar du? De länkade routrarna är vanliga routrar.
 5. Jag förstår! Vad tycker du är bästa lösningen då? Jag tänkte att jag börjar med en bättre router än den nuvarande som ofta tappar anslutning. Den nuvarande har inga antenner och inte heller två band att använda. Med andra ord en riktigt budgetvariant från internetleverantören.
 6. Min nuvarande router är ändå gammal och inte anpassad för 250/100 bredbandet som jag har. Dessutom räcker inte avståndet mer än 5 meter. De jag länkade till har jag läst har längre räckvidd? Tänkte börja med routern och se hur stor förbättringen blir.
 7. Hej, Jag tänkte köpa en ny router. Har en femrummare och placerar routerna i hallen. Min nuvarande fick jag från internetleverantören men den räcker inte ut i rummen med wifi. Dessutom tappar min laptop samt mobilen wifi pga avståndet till routern ibland. Har kikat på framförallt nedan två routrar. Prisklass upp till 800 kr så passar på nu i mellandagsrean. Har ni andra rekommendationer får ni gärna komma med dem. Asus RT-AC1200G Plus https://www.pricerunner.se/pl/168-3144102/Routrar/ASUS-RT-AC1200G-Plus-priser Asus RT-AC58U https://www.pricerunner.se/pl/168-3671354/Routrar/ASUS-RT-AC58U-priser D-Link Dir-878 https://www.pricerunner.se/pl/168-4403956/Routrar/D-Link-DIR-878-priser Den två sistnämnda har MU-Mimo-teknik men vet inte om det kommer att göra någon skillnad hos mig. Kör ibland Netflix på tv:n och datorn samtidigt. Enligt beskrivningen ska det ge maxhastighet till samtliga apparater samtidigt istället för en i taget. En annan fråga. Om routern har VPN, innebär det att man inte behöver den VPN-tjänst man har idag och betalar för varje månad? Fungerar de på samma sätt med dold IP-adress, adress etc? Tack på förhand!
 8. Det är tydligen fel på portalen. Inget fel på min dator, tack o lov. Tack ska ni ha för er tid.
 9. I Programfliken finns står inget om MP4-format. FInns bara en för MP4 Audio, och där står det "Använd VLC web plug in (i Firefox)". Samma sak står för de flesta andra. Kan det vara det som är problemet? Att Mp4 video saknas i programfilen så att datorn inte kan öppna upp filen från portalen? Hur lägger man i så fall in den?
 10. Det är en portal på högskolan som kräver inloggning. Testade återställningen i Firefox och även att ta bort inställningsfilen men inget hjälpte.
 11. Det är en portal för en distanskurs som jag läser. Klippen är i mp4 format. I min dator kan jag öppna mp4 filer utan problem. Men i portalen går de inte att öppna, inte ens mitt egna klipp som jag lagt upp där.
 12. Hej, Jag har problem med vissa filmer på internet. När jag försöker titta på filmklipp så får jag upp ett meddelande där MIME typen inte stöds. Har testat Firefox, I.E och Chrome. Har inte fått detta meddelande tidigare. PÅ Youtube funka klippen problemfritt men inte denna protal för klipp. Andra som kommenterat klippen har tydligen lyckats se dem, men jag lyckas inte med det utan får följande felmeddelande.
 13. Detta problem är ännu värre i min systers bärbara dator med Win 7. Där kör hon senaste Internet Explorer som kraschar varje gång ett filmklipp ska öppnas (dock ej Youtube). Jag öppnade klippet i Firefox men samma problem. Testade sedan i Chrome och det fungerade bra. Alltså krasch i Exporer och Firefox men inte i Chrome. Väldigt märkligt. Några idéer?
×
×
 • Skapa nytt...