Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

TLI

Medlem
 • Antal inlägg

  6
 • Gick med

 • Senaste besök

Om TLI

 • Medlemstitel
  Nykomling
 • Födelsedag 1978-10-10
 1. Safari gör vad jag förstår en slags hybrid-manöver. Det den hittar först, cache eller sida visas, för att därefter ritas om till den version som är online om den skiljer sig. Det är dock mer tveksamt med inlänkade javascript (.js) och stylesheet (.css), men man kan alltid hålla nere [alt] när man trycker på reload-ikonen i menyn om det inte räcker med vanlig reload. Det har i alla fall hjälpt mig ett flertal gånger.
 2. TLI

  Köpa LCD?

  Kanske ett trist svar.. men efter att kollat runt senaste månaderna kan jag konstatera att man får vad man betalar för.. Högst upp på skalan sätter jag Philips pf9830 37". För ca 34 000 kr. Längst ner hittar man alla märken man aldrig hört talats om förut, med allt vad det innebär i kvalitetsbrister, support-problem och tveksamma garantier. prisjakt.nu har bra uppdatering och fina sökmöjligheter. Tror 10 000 är ungefär vad som krävs för att få en 32" med hdmi eller dvi som är HD-ready.
 3. Force 315C, comhem. Precis samma tysta lokalnyheter som ovanstående.
 4. Min erfarenhet är att internet-caféer sällan (eller aldrig) tillåter någon att föra över någonting från en kamera eller annat media till deras datorer. Däremot så har de flesta cd-brännings-service med en kortläsare för att bränna cd direkt från innehållet på minneskortet. Dyrt i vissa länder (7 EUR i finland) billigare i andra (2 resp 3 EUR i italien/frankrike) Fort går det också, och de flesta är hur juste som helst, fick t.o.m en vcd gjord av filmklippen jag spelat in på kameran på ett litet ställe i Venedig. Bara för att de tyckte det var kul ;-)
 5. Tack för tipset. Dock, det är alltid bra att bifoga mer information i tipset. Många tips består just bara av en länk just till något forum, och allt som oftast så kommer inte ettan-mottagaren in på forumet utan användare. Givetvis är hemlös kvinnas information intressant, hon får gärna höra av sig direkt till ettan@aftonbladet.se eller ringa 08 411 11 11. Tack
 6. Ett kedjebrev som cirkulerar just nu är visserligen välmenat.. -men inte längre aktuellt. Det är en pojke med skandinaviskt utseende (ca 2 år, blond, blå ögon och utslag i ansiktet) som man efterlyser anhöriga till. Med kedjebrevet så bifogas en till fem bilder, ibland en TIFF-bild, på mellan 25 och ca 1600 kb, vilket i rent tekniskt avseende belastar nät/mailservrar extra mycket. Pojken var identifierad redan innan nyåret (Hannes Bergström) och är hemma i sverige. Mycket trevligt att folk bryr sig, men just nu oroas många tyvärr i onödan.
×
×
 • Skapa nytt...