Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

joee

Medlem
 • Antal inlägg

  4
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig

Allt postat av joee

 1. Tackar! Har lyckats få fram Video_TS mappen nu. Men enligt dig ska ju inte det behövas. Konstigt att inte min brända skiva fungerar. Jag trodde inte det skulle fungera om man la in .img filen för bränning utan var tvungen att lägga in alla filer under VIDEO_TS mappen för bränning för att det skulle fungera att se på utan att köra genom Virtual Daemon Manager.
 2. Jo det är precis så jag gjort o det går bra att bränna filmen.. men före att kunna spela upp den så måste jag öppna den genom virtual daemon manager annars går det inte. för att det ska gå så måste man väl ha filmen i det andra formatet som jag skrivit tidigare.. med flera filer? o frågan är hur jag får dem filerna?
 3. Jo jag har brännt .img med nero inga problem. Men för att kunna se filmen på en vanlig dvd så måste det väl vara vob eller sub filer eller vad dem heter.. hur gör man om filen till det?
 4. Hej! Läste att man ska ha dvdshrink för att bränna dvdfilm..måste man det? Jag har laddat ner en dvdfilm o öppnar det med winrar men då blir det ju en .img fil ...min fråga är hur jag får den till dem vob o sub filer eller vad det nu heter som man ska ha för att bränna en dvdfilm?? Mvh J
×
×
 • Skapa nytt...