Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

sofiapower

Medlem
 • Antal inlägg

  18
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. Ja det förstår jag också! Det jag menar och undrar är om man bör ha ett visst ledigt utrymme för att datorn ska fungera bra? Är det inte så att datorn är vääääldigt seg om hela hårddisken skulle vara full?
 2. Hej! Jag har en hårddisk på 74,5 GB. Hur mycket ledigt utrymme bör jag ha? Tacksam för svar! =) Mvh. Sofia
 3. Tack för svaret, men hur gör jag det du skriver att jag ska göra?
 4. Hej! Har skrivit om detta problem förut och blev då hänvisad till att köra programfixaren. Det hjälper tyvärr inte. Har kört programfixaren flera gånger men programmappen kommer upp vid varje start ändå. Felsökningsloggen ser ut så här: [log]Sökväg: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run Sökväg: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce Denna nyckel finns inte eller så har du inte rättigheter att öppna den. Sökväg: HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run Värde: NvCplDaemon Data: RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\System32\NvCpl.dll,NvStartup OK Värde: jfonwtim Data: C:\WINDOWS\System32\jfonwtim.exe OK Värde: Internet Optimizer Data: "C:\Program Files\Internet Optimizer\optimize.exe" OK Värde: NvMediaCenter Data: RunDLL32.exe NvMCTray.dll,NvTaskbarInit OK Värde: Tizghsz Data: C:\Program Files\Vmxyzw\Jcuhe.exe FELAKTIGT VÄRDE! Rekommenderad ändring: "C:\Program Files\Vmxyzw\Jcuhe.exe" Sökväg: HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce Sökväg: HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunServices Värde: 1949005A Data: C:\WINDOWS\System32\lfclpqnd.exe OK Värde: win updates Data: wugrds.exe OK Värde: MS Sound Config 16bit Data: sndcfg16.exe OK Värde: WSSAConfiguration Data: wmmon32.exe OK Sökväg: HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunServicesOnce Denna nyckel finns inte eller så har du inte rättigheter att öppna den. Sökväg: HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce\Setup Denna nyckel finns inte eller så har du inte rättigheter att öppna den.[/log] Ovanstående säger mig inte ett jota, hoppas att det gör det för någon annan i det här forumet! =) Börjar bli riktigt irriterad på att den där programmappen dyker upp när jag startar datorn. Hjälp tas gladeligen emot! Moderator fixade till LOG-taggar i inlägget. [inlägget ändrat 2005-04-22 18:32:51 av Stefan Eklinder]
 5. Jag bor i villa och undrar vilka bredbandsuppkopplingar (bredbandstekniker) jag kan ha?
 6. Ja, mappen Program öppnas automatiskt vid start sedan några dagar tillbaka och det är väldigt irriterande. Hur ska jag göra för att ändra på det?
 7. När jag trycker på direktlänken i msn messenger för att komma till min e-posts inkorg så öppnas fönstret i internet explorer. Jag vill att det ska öppnas i firefox istället. Hur göra? [inlägget ändrat 2005-04-06 16:40:30 av sofiapower]
 8. Har betaversionen av msn messenger och direktlänken till min e-post fungerar inte. Det händer inte ett jota när jag klickar på länken. Varför förstår jag inte. Någon som kan hjälpa mig?
 9. Hej! Jag har skapat ett mailkonto hos xasamail.com. Jag använder msn messenger och hade tidigare ett mailkonto hos hotmail. Från msn messenger "rutan" kan man se om man har fått några nya mail och genom ett klick med musen kom direkt till mailen. Jag undrar om man kan ändra mailen som man vill komma direkt till? Hoppas någon förstår vad jag menar! Slutligen undrar jag om någon har tips på en bra mail med inte allt för litet lagringsutrymme samt inte allt för litet utrymme att skicka bilagor. Tacksam för svar!
 10. Hej! Jag har ganska ofta problem med att öppna pdf-filer i Firefox. Antingen står det att det är klart men fönstret är tomt eller så låser det sig helt. Vad är det som är fel? Mitt andra problem med Firefox är att webbläsaren vid flera tillfällen på sistone inte har öppnats när jag försöker öppna webbläsaren. Det ser ut som att datorn tänker för det kommer ett sånt där tidsglas eller vad nu heter. Vad kan vara fel? Vore mkt tacksam för hjälp! sofiapower@gmail.com är min mailadress om nån vill svara mig direkt!
 11. Varför är Avant Browser snabbare än IE?
 12. Enligt http://www.howtocreate.co.uk/browserSpeed.html verkar det som att Opera är snabbast. Är den bra? Ska jag köra den eller Firefox eller någon annan webbläsare?
 13. Vad betyder det att det är ett "skal" till IE?
 14. Ja, vilken webbläsare är bäst? Är Avant Browser något bra? Eller Firefox? Är inget bra på sånt här. Vilken webbläsare ska jag ha? Tacksam för svar! //Sofia
×
×
 • Skapa nytt...