Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

54321

Medlem
 • Antal inlägg

  272
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. http://idg.se/ArticlePages/200203/11/20020311121000317_MD2/20020311121000317_MD2.dbp.asp
 2. >> Det finns olika klassingar av vanliga pc100/133 minnen. I t.ex. G4:or accepteras inte något annat än den högsta klassen... Lite trist men så är det. Man kan chansa som macägare och köpa, och det funkar säkert minst två av tre gånger. << Inte undra på att Apple kan blåsa mac-ägare på stålar om de går på sådana argument.
 3. "This, folks, is what you get for thinking different: something different from actual thinking." Hehe.
 4. >> Det Carmak säger stämmer, Mac är inte det bästa plattformsvalet om man främst ser till spel. Det som kan noteras dock är att Carmak inte nämner konsoler som är det reella alternativet till Windows-systemen. << Det kan noteras dock att du inte nämner att den coolaste konsolen är ett Windows-system.
 5. 54321

  NET BETA 2

  >> Hej jag laddade NET BETA 2. När jag har laddat ner det så kommer det en fil på skrivbordet som heter "VSA_SDK" << Du har väl ladda ner en CD-image. Då måste du bränna den till CD och installera därifrån. .Net Beta 2 är f ö på 4 CD så bara den första blir du inte gladare av. Vad ska du ha den till? Det är ett utvecklingsverktyg, så om har problem att ladda ner och hantera filer är det kanske inte den produkt du är ute efter.
 6. >> Konkurrens är bättre än monopol << PC är bättre än Mac alltså.
 7. >> Nä, man får minsan lite para-noja av MS << Är det någon som tvingar dig att köra MS-produkter? Varför använder du inte Claris Works och Netscape istället för att sitta där och gnälla?
 8. >> Jorå. om man kallar MicroSofts lakejer för att ha en sansad syn. << Att kalla Tom för Microsofts lakejer var extremt korkat t o m för att vara en mac-användare. Jag flyttar härmed "nixon" ett stort steg närmare generalpucko.
 9. 54321

  Vadå MS?

  >> MS bromsar bl.a genom sitt agerande gentemot andra programmakare,monopolism e.t.c << Vilken tur att vi har Apple, det fullständigt öppna företaget som aldrig skulle göra något för att hindra en konkurrent eller spridandet av information...
 10. 54321

  Vadå MS?

  >> Visst är MOS stabilt, men det är Windows också, i synnerhet ifall man kör W2K. Oftast om ett program kraschar på Macen så dras hela systemet med = omstart. << Och det kallar du stabilt???
 11. >> Att vidarebefodra uppgifter från en ryktessite i USA är inte tecken på god journalistik. Notera att de enda som IDGs diverse media strävar efter är att hitta negativa nyheter kring OS X - inga positiva. << "Alla är emot mac - även Macworld" Funderat på att söka hjälp för din paranoia?
 12. 54321

  Vadå MS?

  >> Är inte Windows till ganska stor del en efterapning av MacOs?Har Microsoft överhuvud taget kommit med några banbrytande ideer som utvecklat branschen? << Grattis, du har just bevisat att du kan svälja enkelsidig propaganda med hull och hår, utan vare sig eftertanke eller refelktioner. Ditt diplom från Hjärntvättarnas Riksorganisation kommer på posten. Du kan känna dig stolt över att vara en medborgare av fogligaste rang!
 13. http://nyheter.idg.se/display.asp?ID=010328-MW3 Apple har tydligen inte ens orkat testa att koppla in en extern hårddisk på OS X. Microsoft testar sina OS före releasen för att användarna ska slippa sån't här. Något för Apple att ta efter?
 14. >> Tack Nixon för länken. Det här borde Whitler läsa. << Som om det skulle stå något i den som han inte redan visste. Var det något där som var nytt för DIG? I så fall är du mer pinsam än jag trodde...
 15. 54321

  Läs & gråt

  http://www.digit-life.com/newsimages/3dm2001.gif Puh, 6000 3D-marks och över 20 fps på "Nature"! Själv fick jag inte mer än 2000 3D-marks och naturen stod nästan still... Synd att det inte går att köra på G4, det har varit kul att se exakt hur pinsamt resultatet blev.
×
×
 • Skapa nytt...