Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Hexxx

Medlem
 • Antal inlägg

  127
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Tackar för alla tips. Har haft Loopia samt Oderland förut. Båda dom har funkar klanderfritt. Mailchimp låg lite över min budget märkte jag =) Jag får väl signa upp för Oderland 1 år och sen byta igen. Känner att det är lite mycket pengar för att göra ett enda massutskick att ligga på ett webhotell för sådär 100 kr i månaden när jag knappt använder sidan utan bara mailen =) Håller på att kolla lite i utlandet om jag kan hitta något nu också! Tack igen alla!
 2. Hyggligt. Dom ska jag kolla in. Dom är inte omöjliga om man får lite spam rapportering osv ? Menade mail samt host =) Eller separat ... Spelar inte så stor roll =)
 3. Hej! Har lite tight budget men vill inte ha tex One som stänger av dig efter att 1 person "råkar" anmäla ett mail som spam. Jag har CA 20 000 pers på en lista jag vill informera om att jag bytt epost. Mång av kontakterna är gamla så det kommer garanterat bli många bounces samt en del spam rapporteringar. Nån som vet någon vettig host som kan acceptera såna utskick utan att dom slår ner hela kontot direkt? Behöver inte ligga i Sverige... Alla tips är välkommna! Gärna om ni prova dom själva också! Det är inte fråga om ett mail avsett för att spamma utan att det alltid blir problem med tex One om jag skickar ut till 20000 personer och det är helt seriöst mail =)
 4. Oavsett vad man tycker om dom gubbarna så blev jag nyfiken... Vad jag kan se har dom rätt bra löner... Långt över snitt... Då undrar man vart dom pengarna kommer ifrån. Har dom procent på skadestånd osv ? Fasta priser för dom som ansluter sig? Vad jag kan se så verkar dom dra in rätt mycket pengar på det dom gör. Så jag är bara nyfiken på vart ifrån dom pengarna kommer. Nån som vet ?
 5. Hej. Blev förvirrad idag när jag åkte in till stan och skulle köpa RJ45 kontakter för att klämma fast på kabel som jag hade kvar på rulle.... Hur kan kontakterna göra någon skillnad ? 8 stift + plastbit... Vad kan skillnaden vara och varför kan man inte klämma på en CAT5 på en CAT6 kabel ? Det gjorde mig bara förvirrad hur det marknadsförs .. Eller är det en faktiskt skillnad som man inte kan se med ögat =) ? Tack på förhand. Hittade all info jag behöver via denna länk om någon annan är intresserad. http://forums.whirlpool.net.au/archive/1178064
 6. Va sjukt men helt klart intressant att höra. Det kan ju ha med flera saker att göra iofs men du har allså inte fått tillbaks hårväxten där även efter många många år ? Tillfälligt kan det ju annars vara massa olika saker som värme, stöter emot varje gång man tar upp och ner luren etc.... Men om det sen inte kommer tillbaks så blir man rätt fundersam... Den ultimata hårbortagaren ? =D Jag skulle själv byta plats på telefonen efter en sån upplevelse oavsett vad det kan bero på.... Tack för du delar med dig... Den här kan jag inte riktigt smälta än, kommer gå och tänka på det idag =)
 7. Tjena Larsas. Nice länk, ska läsa mer där. Den faktan bör ju vara ganska "korrekt" iaf =) När du säger icke joniserad ... Gäller inte det tex routrar också? Jo jag menar lättbetong vid sanering, kanske inte det bästa exemplet men poängen var att man ibland långt senare upptäcker att vissa saker inte kanske var så hälsosamt när det gått några år =)
 8. Cecilia. Kort och bra sammanfattat =) Du har helt rätt. Det är iaf svårt att få något som strålning till att det skulle vara en hälsokur =D Synd det inte finns mer forskning kring ämnet... Iofs svårt när alla lever så olika liv men det lär väl visa sig i framtiden... Lite som att det en gång var ofarligt att bygga hus i eternit kanske ? Eller inte alls =D Tiden är nog det som ger bäst resultat av hur ev. skadligt det är =)
 9. Flyfisherman: Läste den innan. Mycket intressant men ändå inte riktigt det jag var ute efter "helt"... Tänkte mer om nån faktiskt kunnat lägga fram 100% bevis på att det är ofarligt nu eller om det fortfarande finns utrymme för spekulationer ? Iofs är vi ju alla människor och reagerar olika på olika saker =) jannejanne: Underbart inlägg. Vet inte om du är ironisk eller allvarlig i allt du skriver men det är både roligt, tänkvärt och oroväckande på samma gång. Ang strålningen i arslet så är det riktigt intressant.... Jag hade en sån telefon själv tidigt 90 som jag hade limmat på huvudet hela dagarna nästan.... =) Ibland funderar jag på en kompis som gått med blåtandsheadset sen dom kom ut på marknanden ... han har nu en tumör i skallen på den sidan och han använde det ALLTID! Har svårt att tro på att det finns ett samband men ibland undrar man... Alla inputs är intressant / kul så kör på om nån mer har nåt att komma med =)
 10. Satt ikväll och confa upp en ny router och kom bara av en slump lite ironiskt att tänka på 90-00 talets allvarliga varningar för hur farlig strålningen var från trådlösatelefoner.... Jag har inte hört nåt mer på säkert 10 år. Nåt som vet hur det gick sen eller är det fortfarande lika "farligt" eller bara inte lika kul att skriva om i media längre Folk var ju precis tokiga när alla 3G master skulle resas =) Vill inte jävlas med folk för det finns säkert nån som lider av det... men det vore kul om nån har mer info om varför det blev så tyst på senare år
 11. Stormuffin får tacka för inputs. Har gått och tänkt på det där också och jag får googla runt lite och se vad som finns. Det vore högst intressant att veta vad många webhotell har för "automatiska bygga hemside program" och sen installera upp det, designa om mallen och sen låta min kompis gå in och editera själv med i princip bara lite text och bilder. Stjärna: Instämmmer faktiskt med dig men som jag skrev innan finns inte tiden så resultatet blir att jag inte kommer göra det alls. Däremot kommer jag nog låsa in mig med wordpress en vecka framöver för jag märkte att det har rätt bra potenial =) Verkar inte direkt "svårt" men som vanligt så blir all kreativitet helt fel när man inte är van vid programet/programmen och får leta som en idiot för enkla saker som går på löpande band med det man är van vid redan.
 12. Halloj! Jag är en gammal old school html ulv... Photoshop är mitt område och html men inte den "moderna vägen" att göra sidor men mycket funktioner etc..... Nu har jag en kompis som vill att jag bygger en sida rakt upp och ner och sen vill hon kunna gå in och göra egna inlägg, ändra lite lätt sådär.... Typ senaste nytt, öppettider eller skriva god jul osv. Finns det någon typ av mjukvara man kan installera som backend om man gör en helt vanligt html sida ? Tänkte om det finns nåt enklare program/backend man kan komplettera upp en vanlig handgjord sida med ? Wordpress, Joomla, Drupal osv ... Dom verkar superb med skins och allt men jag har bara inte tid att lära mig alla detaljer just nu därav min fråga. Tips är mer än välkommet.
 13. Du har inget annat grafikkort du kan prova med? låter som det kan vara nåt glapp eller liknande...
 14. Tjena. Jag vet inte men är ganska säker på att det är svårlöst med Windows verktyg. Har du tillgång till tex Partition Magic är det löst enkelt om du bara har det och installerar det.... I Windows miljö vet jag inte hur man kan utöka den utan att ta bort all data...
 15. Rätt basic fråga men om det är en bläckskrivare... Har du kollat så inte patronen har torkat ihop ? Då brukar det bli som du förklarar om man inte skriver ut relativt ofta.
×
×
 • Skapa nytt...