Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

benkee

Medlem
 • Antal inlägg

  12
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. Hej vad är skillnaden mellan fcpga och ppga.
 2. Meddelandet gäller den som jag har formaterat, men skall kanske nämna att jag fick bygla cap limit på den för att kunna använda den i min dator. När den är byglad i cap limit formaterar den hela ändå eller?? Hur hittar man dessa filer i rotkatalogen som den ber mej att jag ska tömma då.?????? Har provat att göra alla filer synliga, det stod att det fanns 2dolda filer, men dem fanns inte där.
 3. Jo men det är så jag har formaterat en hårddisk som jag satt i datorn, men varje gång jag startar datorn så kör den scandisk, och stannar vid 85% och så står det något om att rotkatalogen är full något om 512 filer. töm rotkatalogen och kör scandisk igen.
 4. Hej var hittar man rotkatalogen, och hur tar man bort det som finns där. Om man formaterar hårddisken borde inte det försvinna som finns i rotkatalogen då.
 5. Hej igen och tack för alla svar. Jo det var i bios eller cmos eller vad det nu heter, och jag sparade inställningarna. Men jag gick in på maxtor kollade lite tydligen kan man bygla cap limit (kapacitet begränsning)kanske det betyder, vad vet jag. Och då stannar den inte upp utan hittar hd:en, då får det väl ändå vara en uppdatering av bioset som behövs. Hur gör jag nu, är det bara att formatera eller skall man fixa uppdateringen först. Tack än en gång
 6. Ja har kollat på maxtors hemsida och skrivit in uppgifterna men det vill inte, den bara stannar vid detecting. Det står press F4 to skip trycker jag på f4 så händer det inget. Och så står det press Del to enter setup, trycker jag på del så går den vidare in i bland inställningarna. Går jag in på ide hd eller vad det nu står så stannar den igen sen kommer jag inte därifrån, utan får stänga av datorn.
 7. Hej nej det står inte uppgifter på den, inte det du skrev iallafall.
 8. Jo jag läste det men är det efter uppdatering kanske, och köra ett felsökningsprogram är inte lätt, för när jag startar upp datan så stannar den vid auto-detecting med 40gb hd i. Jag kör med win98.
 9. Hej igen!! Moderkortet är ett Aopen ax6bc alltså ett gammalt kort, skall sätta i en större hd maxtor 40gb. Var inne på aopens hemsida och laddade hem en uppdatering men fick inte det att fungera. Jag provade att sätta i hårddisken innan men burken stannar vid auto-detecting, det händer inget. Det är en beg hd, den kanske är kass, kan man kolla den på något vis.???????
 10. Hej hur uppdaterar man sitt bios, skall man in i dos eller, och vad skriver man isåfall efter c:
 11. Hej har satt in en hårddisk till i en gammal dator, moderkort aopen ax6bc, och hårddisk maxtor 40gb ata/133. När jag startar den så stannar den vid primary slave auto-detecting, och det händer inget mer. Någon som vet vad det kan vara, uppdatering av bios kanske.
 12. Hej!! Någon som vet vad felet är. När jag skriver in mina uppgifter i fjärranslutning är allt ok, men när jag sen ska koppla upp till internet och klickar på anslut så är där en nolla för mycket. Alltså när jag skriver in nummret 0200- är det ok, men sen när jag skall ansluta står det 0 0200- någon som vet
×
×
 • Skapa nytt...