Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Simson8

Medlem
 • Content count

  312
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Simson8 last won the day on January 23 2013

Simson8 had the most liked content!

About Simson8

 • Rank
  Aktiv
 • Birthday 10/10/1978

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://

Profil

 • Ort
  Ankeborg
 1. Ny G-mailadress

  Tusen tack för svaret. Det kanske inte är så stort problem som jag trodde då? Jag skall pröva. :-)
 2. Ny G-mailadress

  Detta var tänkt till Pelle Penna. :-)
 3. Ny G-mailadress

  Du skriver "Du skapar först en ny e-post i google. Dvs ett googlekonto" Då undrar jag, skall jag skapa det nya innan jag avslutar det gamla? Då finns det ju två olika google konton på datorn samtidigt? Blir det inte konflikt där?
 4. Ny G-mailadress

  Jag har Googlekonto och därmed en G-mail adress men jag tycker inte om adressen. Den skapades i en hast en gång då jag inte trodde att jag någonsin skulle behöva använda G-mail. Jag har förstått (tror jag) att det inte går att ändra adressen. Är det så? Hur gör jag då? Kan jag döda mitt Googlekonto och skapa ett nytt med en ny G-mail? Vad skall jag tänka på då? Hur får jag reda på vilka G-mail adresser som är lediga? Det är ju lätt att ta reda på vilka domäner som är lediga, men finns det någon liknande funktion för G-mail?
 5. Delat tangentbord i iPad

  Hoppas jag lagt denna fråga i rätt forum. Hittar inget iPad-forum. Det handlar om att tangentbordet har blivit delat (se bild) och jag finner ingenstans där jag kan åtgärda detta. Hur gör jag? Detta är på en iPad alltså. Tusen tack så länge.....
 6. Glocalnets webbmail

  Jag har Bullguard security och körde en snabbgenomsökning nu. Inga problem. Har alltid kunnat lita på Bullguard. Brandvägg och allt är OK.
 7. Glocalnets webbmail

  Jag är osäker på vad du menar med Backup-batteri. Men jag är inte beroende av batteri då jag har nätsladden kopplad och fortfarande får samma fel. Datorn visar rätt tid och datum nere i aktivitetsfältet.
 8. Glocalnets webbmail

  Först så körde jag i Edge. Men nu har jag prövat Chrome och får ett liknande meddelande.
 9. Glocalnets webbmail

  Det kommer en felkod, se den nya bifogade bilden.
 10. Glocalnets webbmail

  Hej Jag kan inte logga in på min webbmail (Glocalnet) med min laptop. Jag får en säkerhetsvarning. Se bifogad bild. Men det går bra att läsa mailen med min iPad. Vad beror det på? Titta på bilden och uppmärksamma att det står "Certifikatfel, navigering" på fliken uppe till vänster. Vad är det?
 11. ANSWERED Ipad och WiFi

  Tusen tack för tipset. Så enkelt var det..... Jag valde "Glöm" och därefter gick det att logga in igen. Enkelt men ändå svårt att komma på själv. Tack för alla tips man får i detta forum. Jag har fått mycket hjälp här. Tusen tack....
 12. ANSWERED Ipad och WiFi

  Jag har ju varit ansluten på jobbet med denna ipad tidigare. Men helt plötsligt går det inte. Min android-telefon och laptopen går bra.
 13. Min Ipad vägrar helt plötsligt att ansluta till ett känt nätverk på arbetsplatsen. Det är inget fel på den routern eftersom andra datorer och min telefon kan ansluta. Felet sitter i min Ipad. Ipaden har varit ansluten till detta nätverk tidigare men nu går det inte. Kan det ha något att göra med att jag installerat en uppdatering till operativsystemet på ipaden? En så kallad automatisk uppdatering. Men jag har varit ansluten till ett annat nät på ett hotell efter uppdateringen. Men på arbetsplatsen går det inte. Några kända fel? Tips?
 14. När jag öppnar ett dokument (som har många sidor) i word så öppnas det numera sida vid sida. Så har det inte varit tidigare och jag stör mig på detta eftersom texten blir så liten då och det är svårt att läsa. Jag skulle vilja ha tillbaka min tidigare inställning där endast en sida visas i taget och där man får scrolla ner till nästa sida. Jag har ändrat i "visa-menyen" och sparat om dokumenten men nästa gång jag öppnar så är det likadant. Jag har inte ändrat någon inställning, jag vet ju inte hur man gör. Det bara blev så här. Hur ställer jag tillbaka detta? Jag har Word 2010.
 15. Mail försvinner

  Ja, från webbmailen är det inget problem att skicka. Fungerar fint. När jag talar om att webbmailen fungerar, lutar det då mera åt att något är fel på serverinställningarna? Jag skall kanske tillägga att det inte är alla mail som inte kommer fram. Ca: 50% ungefär.
×