Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Simson8

Medlem
 • Antal inlägg

  314
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

Simson8 vann dagen: 23 januari 2013

Simson8 hade det mest gillade innehållet!

Om Simson8

 • Medlemstitel
  Aktiv
 • Födelsedag 1978-10-10

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://

Profil

 • Ort
  Ankeborg
 1. Simson8

  Säkerhetsvarningar från Google

  Ok, tack för svar allesammans. :-)
 2. Jag får ofta en säkerhetsvarning från Google om att de har förhindrat någon med lösenordet till mitt konto att logga in. Men jag börjar misstänka att det är min egen aktivitet som orsakar detta eftersom inloggningsförsöket alltid skett på en ort väldigt nära där jag själv befinner mig. Man kan ju få fram den informationen om man klickar på "granska aktivitet". På bilden som jag bifogar så ser ni att inloggningsförsöket skedde i Molde i Norge. Jag själv befann mig i Molde då. På samma sätt har jag fått varningar om inloggningsförsök i Märsta och det har hänt när jag själv suttit på Arlanda. En slump??? I morse fick jag varning på telefonen att ett inloggningsförsök från en app eller mobil enhet hade blockerats. Ja, jag satt ju med mobilen och det får väl sannerligen räknas som en mobil enhet. Är det min egen aktivitet som Google varnar för? Vad göra?
 3. Simson8

  Ny G-mailadress

  Tusen tack för svaret. Det kanske inte är så stort problem som jag trodde då? Jag skall pröva. :-)
 4. Simson8

  Ny G-mailadress

  Detta var tänkt till Pelle Penna. :-)
 5. Simson8

  Ny G-mailadress

  Du skriver "Du skapar först en ny e-post i google. Dvs ett googlekonto" Då undrar jag, skall jag skapa det nya innan jag avslutar det gamla? Då finns det ju två olika google konton på datorn samtidigt? Blir det inte konflikt där?
 6. Simson8

  Ny G-mailadress

  Jag har Googlekonto och därmed en G-mail adress men jag tycker inte om adressen. Den skapades i en hast en gång då jag inte trodde att jag någonsin skulle behöva använda G-mail. Jag har förstått (tror jag) att det inte går att ändra adressen. Är det så? Hur gör jag då? Kan jag döda mitt Googlekonto och skapa ett nytt med en ny G-mail? Vad skall jag tänka på då? Hur får jag reda på vilka G-mail adresser som är lediga? Det är ju lätt att ta reda på vilka domäner som är lediga, men finns det någon liknande funktion för G-mail?
 7. Simson8

  Delat tangentbord i iPad

  Hoppas jag lagt denna fråga i rätt forum. Hittar inget iPad-forum. Det handlar om att tangentbordet har blivit delat (se bild) och jag finner ingenstans där jag kan åtgärda detta. Hur gör jag? Detta är på en iPad alltså. Tusen tack så länge.....
 8. Simson8

  Glocalnets webbmail

  Jag har Bullguard security och körde en snabbgenomsökning nu. Inga problem. Har alltid kunnat lita på Bullguard. Brandvägg och allt är OK.
 9. Simson8

  Glocalnets webbmail

  Jag är osäker på vad du menar med Backup-batteri. Men jag är inte beroende av batteri då jag har nätsladden kopplad och fortfarande får samma fel. Datorn visar rätt tid och datum nere i aktivitetsfältet.
 10. Simson8

  Glocalnets webbmail

  Först så körde jag i Edge. Men nu har jag prövat Chrome och får ett liknande meddelande.
 11. Simson8

  Glocalnets webbmail

  Det kommer en felkod, se den nya bifogade bilden.
 12. Simson8

  Glocalnets webbmail

  Hej Jag kan inte logga in på min webbmail (Glocalnet) med min laptop. Jag får en säkerhetsvarning. Se bifogad bild. Men det går bra att läsa mailen med min iPad. Vad beror det på? Titta på bilden och uppmärksamma att det står "Certifikatfel, navigering" på fliken uppe till vänster. Vad är det?
 13. Simson8

  LÖST Ipad och WiFi

  Tusen tack för tipset. Så enkelt var det..... Jag valde "Glöm" och därefter gick det att logga in igen. Enkelt men ändå svårt att komma på själv. Tack för alla tips man får i detta forum. Jag har fått mycket hjälp här. Tusen tack....
 14. Simson8

  LÖST Ipad och WiFi

  Jag har ju varit ansluten på jobbet med denna ipad tidigare. Men helt plötsligt går det inte. Min android-telefon och laptopen går bra.
 15. Simson8

  LÖST Ipad och WiFi

  Min Ipad vägrar helt plötsligt att ansluta till ett känt nätverk på arbetsplatsen. Det är inget fel på den routern eftersom andra datorer och min telefon kan ansluta. Felet sitter i min Ipad. Ipaden har varit ansluten till detta nätverk tidigare men nu går det inte. Kan det ha något att göra med att jag installerat en uppdatering till operativsystemet på ipaden? En så kallad automatisk uppdatering. Men jag har varit ansluten till ett annat nät på ett hotell efter uppdateringen. Men på arbetsplatsen går det inte. Några kända fel? Tips?
×