Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

stifler22

Medlem
 • Antal inlägg

  5
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. Att inte å ä & ö står på tangenterna gör inget, det kan jag som du sa klistra dit egna lappar, huvudfrågan var om det gick att fixa så det går. Sen kanske tangentborden inte är lika, och då blir det ju svårt...
 2. Satan vad det lät krångligt och dyrt... kan man inte bara fixa så Å,Ä & Ö finns på dom tangenter där dom ska vara på det engelska tangentbordet?
 3. Hur menar du med att köpa tangentbord som reservdel, här i sverige då eller? Och angående byte till svenska operativsystem tänkte jag bara installera det jag har här hemma, skulle inte det funka eller?
 4. Tänkte köpa en laptop i USA nu när jag ska dit då jag sett att den jag är intresserad av är nästan 4000:- billigare än här hemma, det jag nu undrar över är om man kan "byta språk" i datorn, så att jag kan ändra om till svenska så jag får in Å,Ä & Ö på dom tangenter där dom ska vara? Och sen undrar jag även hur det är med spänningen på datorerna där eftersom jag vet att dom har 110 volts spänning i USA, finns det en switch på datorn eller? Är Acer Ferrari 3400 som jag ska köpa.
 5. Nån som kan tipsa om en bra bärbar i den prisklassen, med 512 ram ocg 60 GB hårddisk och 128 grafik. Har kollat in Fujitsu-Siemens och tycker dom verkar bäst. Nån som har några tips eller idéer i den stora djungeln av bärbart som finns där ute??
×
×
 • Skapa nytt...