Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

reso

Medlem
 • Antal inlägg

  1 370
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  2

reso vann dagen: 27 april 2018

reso hade det mest gillade innehållet!

1 följare

Om reso

 • Medlemstitel
  Flitig
 • Födelsedag 13 augusti

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://www.rednote.se

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Göteborg
 • Intressen
  Instrumentbyggen, Musicerande med Dobro Pedal steel-gitarr
  gitarr bas ukelele

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Tack för länken Danne Den gick bra att ladda ner och även bränna. Men.... jag fick ett problem som jag inte vet hur jag skall göra. I ett tidigare inlägg blev jag uppmanad att installera win10 på nytt och spara min appar och filer. Men det kan jag inte göra nu när jag provar med ISO-filen Jag bifogar en bild på hur det såg ut. Jag vill ju inte ta bort allt jag har i datorn Det gick inte att klicka i dom andra alternativen.
 2. Hej Pelle Jag förstod att det var partitionen du menade Jag har inte partitionerat min hårddisk Men borde kanske göra det, den är ganska stor 1Tb varav en liten partition som heter Recovery på ca 25 Gb Jag har laddat ner win10 iso eftersom jag inte har ett tillräckligt stort usb minne att lägga den på. Däremot hittar jag inget program (som är gratis) som jag kan bränna iso-filen med.
 3. Jag har kvar lite över 800 GB så det borde räcka Den länken som Datordanne hänvisar till har jag varit inne på men vet inte riktigt vad jag skall ta ner. Länken hänvisar till en ISO fil men jag hittar inte den HAr du tips ?
 4. Är det nån som vet länken där man kan ladda ner filen ?
 5. Nej du Pelle Ladda ner går som jag skrev, men installationen stoppar vid ca 90 % med svaret "Windows kunde inte installera uppdateringen"
 6. Nu har jag tömt ut allt mitt minne och kunskap ( i huvudet) Jag får fortfarande felmeddelande "Windows kunde inte installera uppdateringen" efter ca 90 procents installation. Har provat alla tips och länkar som jag har hittat men blir så j-la trött på att windows fortfarande vill uppdatera fastän jag har på alla dom ställen i datorn jag hittat avmarkerat att den skall uppdatera. Jag vill inte "blåsa" hela datorn för jag har ju ingen skiva för win10 eftersom det var en gratis uppdatering från win7 från början. Hur gör jag nu, någon som vet. Frugans dator plus min stationära är det inga problem med dom har oxå uppdateras från win7 Det är bara min laptop som djävlas.
 7. reso

  Action center

  Skall försöka ta en bättre skärmdump nästa gång den dyker upp
 8. reso

  Action center

  Någon som vet varför jag får upp det här meddelandet hela tiden ?
 9. Detta är vad jag fick när jag skrev Winver
 10. Jag börjar tro det oxå Men hur får man "rätt" uppdatering tror du
 11. Detta svar fick jag när jag hade gjort som Cecillia föreslog-
 12. Jag är riktigt förvirrad Detta svar fick jag
 13. Detta är vad som visade sig när jag hade skrivit in som ni sa (tror jag) Jag undrar vad jag gör för fel
 14. Jag har försökt göra som ni föreslog, men jag kommer bara tillbaks till C:\WINDOWS\system32> Jag vet inte om jag skriver rätt. Skall det vara på engelska eller svenska ?
×
×
 • Skapa nytt...