Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Four rings to rule them all

Medlem
 • Antal inlägg

  5
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig

Om Four rings to rule them all

 • Medlemstitel
  Nykomling
 1. Hej, jag kanske kan hjälpa dig, vad har du för e-post så kan jag berätta lite mer? eller maila mig htc@troeng.com [inlägget ändrat 2005-06-30 20:36:17 av Four rings to rule them all]
 2. Jag har en IBM R50 med inbyggt wlan, det är ett Intel Pro/Wireless LAN 2100 3B Mini PCI
 3. Jag har precis uppdaterat till SP2. Har en bärbar och jag förflyttar mig mkt -> Många om starter och Vilolägen. Varje gång jag startar upp datorn efter viloläge eller avstängning så är numera wlan:et ifrånkopplat och jag måste manuellt ansluta igen. Detta tar mkt tid och är jobbigt, någon som vet hur jag styr upp så det blir som förut?
 4. Jag har problem att logga in lokalt på min server. Jag kan ha stängt av ad:t, men jag är inte säker. Satt och pillade och stängde av så mkt som möjligt för flera veckor sedan och är osäker på om jag stängde av ad? Nu verkar jag inte kunna logga in iaf, den loggar inte in mitt vanliga konto, och administratör verkar inte heller komma in... Nån som har nån bra lösning?
 5. Hej, jag har en ibm thinkpad, 512 mb ram, 40 gb hårddisk, ca 1.5 ghz Pentium M processor (IBM R50) Datorn är snabb och så, den startar upp mkt snabbt men när jag loggar in i windows så tar det extremt lång tid. Jag är medlem i en nt-domän men jag uppfattar inte att det är det som är problemet utan snarare massa tjänster/program som drar igång. Jag har dock inte installerat så fruktansvärt mkt, jag kör Lotus, Borland Jbuilder enterprise, visual studio .net 2003, office, typ. Går det att optimera inloggningen på något sätt så man slipper vänta 3-5 minuter innan man kan börja jobba?
×
×
 • Skapa nytt...