Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Reknud

Medlem
 • Antal inlägg

  55
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Reknud

 • Medlemstitel
  Användare

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://www.tomasdunker.se

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Gävle
 • Intressen
  Musik å Modellflyg (borstlöst RC)
 1. Jag funderar på att uppdatera mitt Premiere Elements 8.0 till 2020 men funderar på om min dator klarar systemkraven? Premiere Elements 2020 kräver: - "processor med SSE2-stöd; för HDV-redigering krävs dubbelkärnig processor"? Jag har Windows 8.1: - Intel Core i7-4710HQ CPU@2.50GHz 2.50GHz - RAM: 16,0GB (15,9 GB går att använda) - 64-bitars operativsystem, x64-baserad prosessor - Samsung SSD 850 EVO 500GB (312GB ledigt) Funkar det? Tacksam för kommentarer...
 2. Jag kopierar innehållet i rapporten (Ctrl+C) men var ska jag klistara in den (Ctrl+V) Bifogar filen... AdwCleanerR0.txt
 3. Jag har installerat AdwCleaner. Allt går bra enligt dina anvisningar fram till: "...klistra in i ditt svar". Vilket svar då?
 4. Har provat detta men det funkar inte. Se bif bild...
 5. Hur får jag bort Bing? Se bif bild... Det kom vid senaste Windowsuppdateringen. Har Win 7 och vill behålla Googles söktjänst.
 6. Nu har jag ändrat den temporära lagringsplatsen till: C:\Users\Tomas\AppData\Local\Microsoft\Media Player\Transcoded Files Cache men jag kan fortfarande inte rippa eftersom det inte finns någon standardsökväg och jag kan fortfarande inte ange nå'n!?
 7. Att köra WMP som administratör hjälper inte. Att rensa cach hjälper inte. Att spela upp musik och filmer med WMP är inga som helst problem.
 8. Det fungerar utmärkt att rippa i Audiograbber och även i VLC men det är enklare i Windows Media Player, som tyvärr inte fungerar. Varför är det så!?
 9. #A: Där sökvägen borde finnas kan jag få dit en blinkande markör men det går inte att skriva något. #B: Nej, jag är enda användaren av datorn. #C: Det går inte att rippa. OBS! - Verktyg-menyn> Alternativ...>Fliken Enheter. Där finns min läsare. Se bif. bild 1 - Om jag i fliken Enheter klickar på Avancerat... Där kan jag Ändra... Se bif. bild 2 men fortfarande funger det inte att rippa!?
 10. Windows Media Player: Verktyg-menyn> Alternativ...> Fliken Ripping Rippa musik till den här platsen Knappen Ändra... Det går ej att klicka på den!? (Den är inte "nertonad") Se bifogad bild... Knappen som är under Ändra (Filnamn...) fungerar utmärkt. Vad kan det bro på?
 11. Jag följde dina instruktioner men tyvärr går det fortfarande inte att rippa i MediaPlayer.
 12. Jag har Windows 7 där mediaplayern inte längre kan rippa musik-CD. Hur gör jag om jag vill ominstallera Windows Media Player 12 i Windows 7? MVH Tomas D.
 13. Hej! Är det nå'n som vet om det går att rippa musik-CD till mp3-filer i VLC (v2.0.1)? I så fall, finns det nå'n "kom-i-gång" för det? I Media Player 12 (Windows 7) fungerar det inte längra att rippa och det går ju inte att ominstallera den heller!? MVH Tomas D.
 14. I "Sorteraren" ser jag bara mina videoklipp som minatyrer. Går det att se dom som en lista och vilka som används på tidslinjen? Se bif bild...
×
×
 • Skapa nytt...