Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Abbadon

Medlem
 • Antal inlägg

  38
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. jag har lagt till detta actionscript (se nedan)och nu undrar jag vad jag ska lägga till för kod och var för att stoppa regnet på tex frame 60??? [log] var swidth = 550; var sheight = 400; // movieclip to hold our 'drops' _root.createEmptyMovieClip("DropClip", 15999); // setup the screen initially so it doesn't start empty for(var i=0; i<200; i++) { createdrop(random(sheight)); } // create our interval var storm = setInterval(createdrop, 1); // our function which creates a rain/snow drop. note that it // has not changed since our last function createdrop(y) { var clip = "drop" + Math.random(); _root.DropClip.attachMovie("Drop", clip, random(15999)); _root.DropClip[clip]._x = random(700); if(y != null) { _root.DropClip[clip]._y = y; } _root.DropClip[clip]._alpha = random(100); _root.DropClip[clip].speed = random(10)+4; _root.DropClip[clip].onEnterFrame = fall; } // our onEnterFrame function is all that has changed // to create the new effect. because we're now // moving along the _x axis as well, we check if we // can remove a clip if it's outside the stage. we // also subtract between 2 and 3 from the _x position // of the drop so we get our angled effect function fall() { if(this._y < sheight && this._x > 0) { this._y += 1 + this.speed; this._x -= 2 + random(1); } else { delete this.onEnterFrame; this.removeMovieClip(); } }[/log]
 2. det "snabbaste" spel jag spelar e bf2 å jag vet inte riktigt men jag har inte fått intrycket av att det e jättesnabbt... annars spelar jag mest rpgs å strategispel... (å skriver å håller på me grafik)
 3. Jag undrar om någon kan delge sina erfarenheter om detta ämne för jag har inga... Är det någon större skilnad på skärmar med 8ms och de med 4ms... eller är det bara folk som sitter och spelar cs hela dagarna med überkrav på totalfly som faktsikt märker någon skillnad...? (funtar på att köpa 19" tft och utbudet å priserna e ju snäppet bättre när det kommer till 8ms)
 4. ojoj... trodde tråden hade gått å dött efter mitt inlägg... men inte... tackar för alla svar... ehem... självklart har jag nytta av diskutioner om vad kaffe har för effekt på tbort... kanske inte för projektarbetet men för lite skratt mitt i stressen... sitter för närvarande å försöker lära mig dreamweaver illustrator å fortsätta mina studier me 3dsmax.... (pluss allt annat skolarbete) så projektet har legat lite på is ett tag... men nu börjar jag komma igång igen... lovar att posta lite bilder å sånt när jag har nått att visa...
 5. så jag hade tänkt köpa en ny 19" skärm för ungefär 2500:- det får bli en crt för det e vad mina pengar räcker till å jag har läst så mycket om "eftersläpningar" på tft skärmar och jag spelar mycket fps så det verkar uteslutet. Vad jag tänkt köpa är en "Samsung SyncMaster 957MB " eftesom den verkar ha fått väldigt bra betyg både här på idg å på andra ställen... problemet är att den verkar ha utgått ur alla "kända" butikers sortiment... så nu e jag lite kluven... en annan som jag funtat över är "Viewsonic G90F+B Perfect Flat" som verkar va bra å fins dessutom på webbhallen. å några andra ställen. Men fins det några andra bra skärmar??? det verkar ju inte vara inflation på dem precis???
 6. Tack för alla svar! jag glömde att nämna att jag gärna vill höra vad ni letar efter hoss ett databord rent useendemässigt. Pentti. det var en väldigt bra ide med en rotarbar upphängnig för burken å ska genast börja fundera över hur det kan lösas... Lizzard. jag hade väll tänkt att bordet skall riktas till inbita gamers och andra som spenderar mycket tid framför datorn (webbdesigners cad 3d-nissar osv.) och är väll därför tänkt att anpassas till hemmet.
 7. Nu har du chansen att säga vad du tycker om dagens databord...! Jag går sista året i gymnasiet å skall som projektarbete designa ett databord... så nu undrar jag vad ni tycker .saknas .bör förändras .behållas Jag vet att det fins många olika varianter av databord men jag tycker att de flesta har flera brister... Jag hade tänkt att det skulle bli en komplett möbel i måtten ca 1*1meter. Så spotta ut alla ideer ni har!... snälla?!
 8. eeehhh. ... igen..... pröva www.komplett.se www.datorbutiken.se (annars kan man väll(?) köpa nya kort från dell(?))
 9. eeeeehhhh.... jag har en demension 8400 med en P 3.0 å 128Mb X800SE å den e väldigt tyst...... tycker jag....
 10. hmmmm.... sak försöka med det... (anledningen till att han vill ha en "nyare" dator e för att han vill kunna köra photoshop utan att det laggar och han vill koppla in en sån där penna vilket kräver usb å minst win 98....) men han hatar stora fula datorer å det fins ju inga nya 14" skärmar....
 11. oki så här va..... min farsa skulle kopla in min gamla dator (bara 2år) me XP... tillsammans med hans gamla bildskärm (á 9år) (hyundai delux scan 15M)....... oki det som händer när man startar datorn e att den vanliga vita texten syns... sen win XP loggan å det där som visar att det laddar... å sen när man normalt skulle få skåda skrivbordet så NEJ.... det bara blir svart.... å det e inte så att dator stänger av sig eller nått det bara blir svart. fins det nått hopp för min farsa om att slippa köpa en ny skärm... (han e nämligen fult nöjd med sin 14" crt skärm... ja han e konstig...)..???
 12. eeehhh.... oki onlinescanene hittade inte trojanen..... (vilket antivirusprogramet gjorde)..... sen så fans inte trijanen med den spesifika ändelsen *.du i "listan" och inte någon beskrivning om borttagning för de andra ".Killav." varianterna heller.... det stod bara att f-secure skulle skydda mot de andra varianterna..... så det här med manuell borttagning e väll det enda som återstår.... så hur gör jag.... hur letar jag upp den infekterade filen (filerna?)..?
 13. Jag har detta "Trojan.Win32.Killav.du" och har ingen aning om hur jag ska bli av med den (har F-secure)(som informerade mig att jag har denna trojan men tog helt enkelt inte bort den).... så hur gör jag..????
 14. så jag blev sur på min dator när win inte funkade so det skulle.... så jag omformaterade den..... å nu så säger den att det inte fins någon ludenhet instalerad.... dvs jag får inget ljud ur högtalarna (som e sånna där skräpiga saker som följer med gratis) jag har detta moderkor: Acorp 7KT266AL ... så jag antar att jag behöver en drivrutin för ljuddelen eller nått, trodde windows hade det försinstalerat. hursomhelst har jag inte hittat nån vettig info om detta så jag behöver hjälp..!?!?!?!
 15. oki så här e det.... jag har...: http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=207&product=154 varför ja undrar e för att det står på paketet att den har ett optical out kontakt (som det står att man kan koppla "creative inspier 5.1 digital speakers" och jag hade för mig att man skulle ha massor av kontakter på ljudkortet för att kunna koppla in 5.1 system...?) och undrar helt enkelt om det funkar tillsammans med...: http://uk.europe.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=9273 eller...: http://uk.europe.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=10323 och självklart viklen av dessa som e "bäst" för dom kostar lika mycket på deras hemmsida.... [inlägget ändrat 2004-10-10 12:54:39 av Abbadon]
×
×
 • Skapa nytt...