Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

VIM

Medlem
 • Antal inlägg

  508
 • Gick med

 • Senaste besök

Om VIM

 • Medlemstitel
  Flitig

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://

Profil

 • Ort
  MÖLNDAL

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Jag vet att jag ställde samma fråga för ett halvår sedan MEN antingen gjorde jag fel eller något annat som fallerade. Jag orkade då inte sitta och försöka i all oändlighet varför jag la ner allt då. Jag hoppas på något VÄLDIGT LÄTTFÖRSTÅTT om det finns.
 2. Hur överför jag foton tagna med mobilkameran till min Laptop's bildmapp?
 3. Hej Mikael 63, med andra ord censurerar Facebook eller.....? Om så är fallet hur får tag på deras specifika skäl?
 4. Har länge försökt att kontakta facebook och fråga dem varför mina inlägg tas bort till 90% och varför mina skrivelser om den "svenska skolan" har försvunnit? Vem har tagit bort dem och varför? Kan E-forum hjälpa mig?
 5. Hej mbgtmari och tack för ditt intresse iför mitt problem. 1) Mitt facebookkonto = startsida??? 2) Jag har följt den engelska instruktionen men när jag kommer till punkt 2 finns på min svenskspråkiga facebooksida inget "Get to application" varför jag chansade på "Appar" varvid en sida med "DivShare-appar" visades. MEN efter mitt appval hände inget. Ingen knapp med "Allow" eller popupbox syntes. Kan du förstå vad jag gör fel och hjälpa mig.
 6. Kan man överföra ett worddokument till sin egen Facebooksida? Hur gör man om det går att fixa?
 7. Medlem 0 501 inlägg Ort:MÖLNDAL Rapportera inlägg https://sv-se.facebook.com/pages/category/Interest/Quiz-Planet-179412132827704/
 8. Vad kan jag göra för att få det att funka?
 9. Hej, jag kommer dit via ett bokmärke i Firefox.
 10. Hej Cecilia, detta är kopierat från adressen: https://sv-se.facebook.com/pages/category/Interest/Quiz-Planet-179412132827704/
 11. Det är ett program som jag startar genom "bokmärken" i Firefox.
 12. Hej Monshi, du har helt rätt. Jag vet inte vad som har hänt med mina fingrar vilka tydligen har flugit fram och tillbaka över tangentbordet. Tyvärr har varken du eller mbgtmari bidragit med någon lösning till problemet. P.S. ska kolla varje inlägg för eventuella felstavningar i framtiden.
 13. Fråge/sällskapsspelet QUIZ har plötsligt slutat ladda lyder ett meddelande. Hur får jag igång det igen?
 14. Vad kommer det sig att Mozilla Thunderbird, helt plötsligt och oväntat byter färg på skriften och dessutom stryker under allt utan min order?
 15. Startsidan blir helt diffus vid uppstart. Hur kan jag fixa detta?
×
×
 • Skapa nytt...