Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

VIM

Medlem
 • Antal inlägg

  512
 • Gick med

 • Senaste besök

Om VIM

 • Medlemstitel
  Flitig

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://

Profil

 • Ort
  MÖLNDAL

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Hej Cecilia, jag har inte kollat ännu. Återkommer.
 2. Tack Mållgan, Brandklipparen och Mikael 63 för era tips.
 3. Hur kopplar jag en tio år gammal platt-TV med en ännu äldre video samt Comhems Tivo? TV är en Panasonic TX-L32 C 20 E som på baksidan har något som kallas Digital Audio Out -V samt Audio - In och Scartkontakt AV 1 Videon är en Philips VCR 700 Plug and play där jag har fått uppgift om att koppla scartkontakten från TV.s AV1 till Videons scartkontakt TIVO-boxen har ju den hittillsvarande, fungerande kopplingen. Baksidan på boxen innehåller - sett bakifrån från höger sida: 1)Powersladd till eluttag via omvandlare, 2) vit telefonsladd till Comhems 3-poliga vägguttag, 3) Svart sladd från uttag (7) HDMI till TV:s HDMI 1 oförändrat. 4) En oanvänd scartkontakt. Jag har kanske använt mig av underliga uttryck men eftersom jag är mycket okunnig om dessa frågor hoppas jag få lättförstådd hjälp från någon kunnig. P.S. Jag har fjärrkontroller till alla tre delarna, kan även de kopplas samman till endast en?
 4. Jag tackar alla hjälpande händer. Det funkar.
 5. Jag vet att jag ställde samma fråga för ett halvår sedan MEN antingen gjorde jag fel eller något annat som fallerade. Jag orkade då inte sitta och försöka i all oändlighet varför jag la ner allt då. Jag hoppas på något VÄLDIGT LÄTTFÖRSTÅTT om det finns.
 6. Hur överför jag foton tagna med mobilkameran till min Laptop's bildmapp?
 7. Hej Mikael 63, med andra ord censurerar Facebook eller.....? Om så är fallet hur får tag på deras specifika skäl?
 8. Har länge försökt att kontakta facebook och fråga dem varför mina inlägg tas bort till 90% och varför mina skrivelser om den "svenska skolan" har försvunnit? Vem har tagit bort dem och varför? Kan E-forum hjälpa mig?
 9. Hej mbgtmari och tack för ditt intresse iför mitt problem. 1) Mitt facebookkonto = startsida??? 2) Jag har följt den engelska instruktionen men när jag kommer till punkt 2 finns på min svenskspråkiga facebooksida inget "Get to application" varför jag chansade på "Appar" varvid en sida med "DivShare-appar" visades. MEN efter mitt appval hände inget. Ingen knapp med "Allow" eller popupbox syntes. Kan du förstå vad jag gör fel och hjälpa mig.
 10. Kan man överföra ett worddokument till sin egen Facebooksida? Hur gör man om det går att fixa?
 11. Medlem 0 501 inlägg Ort:MÖLNDAL Rapportera inlägg https://sv-se.facebook.com/pages/category/Interest/Quiz-Planet-179412132827704/
 12. Vad kan jag göra för att få det att funka?
 13. Hej, jag kommer dit via ett bokmärke i Firefox.
 14. Hej Cecilia, detta är kopierat från adressen: https://sv-se.facebook.com/pages/category/Interest/Quiz-Planet-179412132827704/
 15. Det är ett program som jag startar genom "bokmärken" i Firefox.
×
×
 • Skapa nytt...