Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Niss3

Medlem
 • Antal inlägg

  703
 • Gick med

 • Senaste besök

1 följare

Om Niss3

 • Medlemstitel
  Flitig

Profil

 • Ort
  Skövde
 1. Startade om routern och det började fungera. Tänka sig. Varför ska dessa problem alltid lösa sig utan att jag får förstå varför de hände...
 2. Jag har precis provat att återställa alla Norton 360 inställningar till original och också provat att stänga av brandväggen helt. Varken eller hjälpte.
 3. Hej! Jag har länge haft en hemsida uppe som plötsligt slutat fungera. Apache fungerar - testat genom att gå in på localhost, vilket fungerar bra! Min lokala IP (192.168.0.12) fungerar inte. Min internet IP fungerar heller inte. Jag använder Norton 360 och har tillåtit apache i brandväggen, jag har sett till att apache använder port 80 och att min router port-forwardar port 80. Så vitt jag vet har dessa inställningar fungerat, men nu helt plötsligt har något hänt. Någon som kan hjälpa mig felsöka? Varför fungerar det inte längre?
 4. Niss3

  Blue screen

  Jag vet inte varför, men tydligen är problemet relaterat till hur många USB kopplingar jag har till datorn. Kör jag helt rent med endast mus/tangentbord kan jag inte få bluescreens hur jag än försöker. Kopplar jag i en usb hub, en sd korts läsare, en extern hårddisk, en webcam och en handkontroller så börjar bluescreens hända slumpat. Mycket märkligt. Kan det vara moderkortet?
 5. Niss3

  Blue screen

  Gjorde precis en ren installation av norton efter att ha avinstallerat det och använt norton remover. Återstår att testa om det gjort någon skillnad! -uppdatering- Tyvärr hjälpte det inte. Dröjde inte länge innan jag fick en blåskärm. Vet inte om det var en ren tillfällighet, men har inte sett detta meddelandet tidigare i några av blåskärmarna: FAULTY_HARDWARE_CORRUPTED_PAGE "Faulty Hardware" låter ju som att det ganska säkert ska vara något hårdvarurelaterat? -edit 2- Googlat lite och det låter ju som att det ska vara mina minnen det är fel på? Men alla "guider" jag läser menar att jag ska kunna se att det är fel på minnena eller minnet genom att köra windows memory diagnostics, vilket jag redan gjort flera gånger. Den påstår att minnena är friska?
 6. Niss3

  Blue screen

  Windows 8 innan uppdateringen till 10. Har inte haft problemen innan. Jag använde Windows automatiska uppdatering, den där med reservationen. Ren installation är det nog inte eftersom jag har kvar alla program som innan, t.ex. Norton. Om det är hårdvarurelaterat, finns det något test jag kan göra för att utesluta det? ------ edit ------ Jag fick precis veta om Geforces uppdatering for windows 10. Installerade den nyss, återkommer om jag upplever någon förbättring... -svar: nej, jag tvingade fram en blåskärm direkt efter.
 7. Niss3

  Blue screen

  Hej på er! Jag har problem med oregelbundna blåskärmar, tyvärr. Har försökt felsöka genom att köra windows diskcheck och memory diagnostics. Inget fel hittat enligt dem. Kan tvinga fram blåskärmar genom att öppna massa chrome fönster. Får ofta chrome meddelandet "chrome har crashat" och sedan händer det. En annan gång hände det utan att jag ens använde datorn. Nyss hände det när jag körde en vanlig systemsökning med norton. Felmeddelandena jag får varierar mellan "MEMORY_MANAGEMENT", "CRITICAL_STRUCTURE_CORRUPTION" och "BAD_POOL_HEADER". Någon som skulle kunna hjälpa mig felsöka vidare? Är det fel på minnena? Fel på windows? Fel på hårddisken? Tack!
 8. Hej! Jag har en hemsida på en apache server 2.4. Ibland utan att jag vet varför så slutar sidan att "ladda". Den söker och söker när jag skriver i adressen, men laddar aldrig fram något. Startar jag om apache så fungerar det vips igen. Jag vet inte när eller varför det händer. Någon som kan hjälpa mig lista ut vad det är eller hur jag kan ta reda på det, eventuellt fixa det? Tack så hemskt mycket!
 9. Hej! Går det att säga till hemsidan att strunta i detta? Mvh Simon
 10. Jag har gjort en tillfällig lösning tills jag hittar en bättre, och det är att ange boxens storlek i förflyttningen: position: fixed; left: 50%; margin- left: -274px;
 11. Hej! Jag har gjort en sida som visas olika i Chrome jämtemot samsungs "internet". Chrome app: http://i.imgur.com/fFHFWw1.png Internet app (samsung): http://i.imgur.com/iUXiHW9.png Jag är rädd för att Iphones ska visa sidan på ytterligare ett annat sätt.. Vad kan jag göra för att det ska se lika ut på alla? Samsungs internet app klarar inte av "Transform" transform: translate(-50%); och -ms-transform: rotate(-15deg); /* IE 9 */ -webkit-transform: rotate(-15deg); /* Chrome, Safari, Opera */ transform: rotate(-15deg); Vad kan jag göra för ändring som gör samma som tranform: translate som fungerar på Samsungs internet app? Vore väldigt tacksam om jag kunde få hjälp med detta!!
 12. Tack Jonas! Precis vad jag behövde! Gissar att du menar att jag ska lägga id på alla <div> istället för att använda style=""?
 13. ---------------------------------- edit Nu när jag tänker i efterhand tror jag inte att själva formuläret har någon CSS? Om du tänker på id="beginlevel1" så har jag ingen css kod till den.
 14. Hej! Jag vet inte vad det är jag gör för fel. Får inte två knappar på samma rad.. Här är min kod: <form id="beginlevel1" name="beginlevel1" method="post" action="/esa"> <ul> <div> <input type="submit" name="answerx" id="Begin" value="Tutorial" /> </div> <div> <input type="submit" name="answerx" id="game" value="Game 2015" /> </div> </ul> </form> Men vad jag vill åstakomma är att få båda knapparna på samma rad, och "aligna" dem till vänster/höger. T.ex. som om jag gör en tabell med två celler, och lägger en knapp i vardera cell, och sedan väljer att 1:a cellen ska hålla vänster, och allt i 2:a cellen ska hålla till höger. Illustration: Tack för hjälpen i förhand!
 15. Hej! Jag har en nummerlista (placeringar) med datum eller tid intill. Ser ungefär ut såhär: 1. Niss3, finished 2015-03-06 16:49:12 2. test, finished 2015-03-06 18:12:33 3. hej, finished 2015-03-31 22:16:40 4. fast, finished 2015-04-19 20:21:35 5. aaa, finished 2015-04-26 18:51:26 Kan jag med PHP göra så att endast "namnen" visas, och sedan med en knapp "Visa tider" ändra så att tiderna också visas?
×
×
 • Skapa nytt...