Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

ingmag

Medlem
 • Antal inlägg

  13
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Tack för tipset, men det hjälpte heller inte, problemet kvarstår....
 2. Tack, men tyvärr hjälpte inte detta, detta val var redan markerat....
 3. Hej, när man klickar på en bilaga i Thunderbird kommer normalt upp en ruta där man kan välja att öppna eller spara bilagan, det finns också ett val som heter "gör detta automatiskt i fortsättningen". Om man av misstag har klickat i "Spara" och "Gör detta automatiskt i fortsättningen", så kommer denna ruta ej upp mera, utan man kommer alltid till Spara funktionen!! Kort fråga: Hur ändra tillbaka till normalläge, dvs att rutan med valen kommer upp??
 4. Lyckades ej att fixa en "Kopiera" knapp, men fick god hjälp via denna länk: https://support.mozilla.org/en-US/kb/how-create-and-use-mailing-lists-thunderbird med att skapa en sändlista, se Option 2 i beskrivningen.
 5. Jag har gjort som Cecilia tipsade om tidigare och markerat några entry i en liten adressbok som jag skapat manuellt i Thunderbird, men när jag högerklickar på dessa (markerade) får jag ej upp Kopiera som val, i den lilla menyrutan finns endast: Skriv medd, IM, Skrivut och Ta bort!! Tacksam för alla tips... Bakgrund: Jag hjälper en äldre man som länge använt Windows Live Mail (WLM) men nu köpt en ny laptop med Windows 10 och då går det tydligen inte att installera WLM på denna, därför tipsade jag om Thunderbird. Han har flera adressgrupper i WLM som han gärna vill ha in som utskickslistor i Thunderbird, men där stöter vi på patrull!!! Han skulle helst fortsätta använda WLM på nya datorn.
 6. Hej, har samma problem som Rolf, kan heller inte klistra in i utskickslista!! Är problemet löst?? Jag har gjort som Cecilia tipsade om tidigare och markerat några entry i en liten adressbok som jag skapat manuellt i Thunderbird, men när jag högerklickar på dessa (markerade) får jag ej upp Kopiera som val, i den lilla menyrutan finns endast: Skriv medd, IM, Skrivut och Ta bort!! Tacksam för alla tips... Bakgrund: Jag hjälper en äldre man som länge använt Windows Live Mail (WLM) men nu köpt en ny laptop med Windows 10 och då går det tydligen inte att installera WLM på denna, därför tipsade jag om Thunderbird. Han har flera adressgrupper i WLM som han gärna vill ha in som utskickslistor i Thunderbird, men där stöter vi på patrull!!! Han vill helst fortsätta använda WLM på nya datorn.
 7. Jag har ungefär samma problem som "Jodie" i "Måste jag köpa en TV?", med undantag för 12v-problemet. Jag har en billig Matsui digitalbox (med endast Scartkontakt) för marknätets "gratiskanaler" som jag vill koppla direkt till en (ännu ej inköpt) datorplattskärm. Är det möjligt? Någon som har erfarenhet/ gjort något liknande?? /ingmag
 8. Hej, finns det något enkelt sätt att synka innehållet i Outlook Express (mappar och adressbok) mellan två XP-datorer?
 9. Hej, Tack för tipset, men jag har ej lyckats få till en brygga mellan fjärranslutningen och nätverkskortet. Dessutom såg jag en artikel någonstans om att det ej var supportat Jag ändrade GW i Laptop (till "modem-datorn") men den hittar tyvärr ej ut på Internet. Det är inga problem att pinga mellan datorerna.
 10. Hej, jag har en trådlös router (DI-624+) som fungerar bra med koppling till Internet via bredband. Skall nu flytta till en ort där bredband ej finns tillgängligt, utan endast uppringt via modem. Jag vill fortfarande kunna köra trådlöst från min Laptop via routern till Internet, (via stationär dator med modem) är detta möjligt, och isf har någon tips om hur man åstadkommer det??
 11. Jag vill helst använda det inbyggda ljudkortet (SoundMax Digital Audio), problemet är: hur koppla det till RCA-utgångarna på min stereo?? Har letat efter någon slags USB - RCA kabel/converter utan framgång.
 12. Tack för ditt svar! Jag har endast en ren "hörlurs-utgång", och mic-ingången tror jag inte är så lämplig, bl.a. för att den endast är 'mono'. Jag lutar mera åt att kunna använda en USB-port, men vet inte hur!!??
 13. Har med framgång spelat in några vinyl-skivor till min stationära dator via Line-in porten. Vill nu göra samma sak till en Laptop (med ljudkort) som jag har, men denna saknar Line-in port! Någon som har en ide om hur jag bäst löser detta???
×
×
 • Skapa nytt...