Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Cluster

Moderator
 • Antal inlägg

  8 156
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  49

Cluster vann dagen: 11 september

Cluster hade det mest gillade innehållet!

3 följare

Om Cluster

 • Medlemstitel
  Omniscient

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://eforum.kicks-ass.net

Profil

 • Kön
  Man

Senaste profilbesöken

44 903 profilvisningar
 1. Finns säker bättre/snyggare sätt att lösa det på men detta borde funka: =OM(OCH(D2="Ja";D3="Ja");900;OM(OCH(D2="Ja";D3="Nej");375;OM(OCH(D2="Nej";D3="Ja");625;OM(OCH(D2="Nej";D3="Nej");0)))) =OM(OCH(D2="Ja";D3="Ja");1200;OM(OCH(D2="Ja";D3="Nej");825;OM(OCH(D2="Nej";D3="Ja");375;OM(OCH(D2="Nej";D3="Nej");0))))
 2. Det finns märkligt nog tyvärr inte något bra och enkelt inbyggt sätt att göra det i Windows (såvitt jag vet). Dock finns det många olika tredjepartsverktyg för just detta. Jag gillar och brukar använda TreeSize Free: https://www.jam-software.com/treesize_free/
 3. Enklast är nog att lägga till ett Lokalt Konto (det kanske ej är det som är bäst för den nya användaren dock) Steg-för-steg-instruktioner hittar du här: https://support.microsoft.com/sv-se/help/4026923/windows-10-create-a-local-user-or-administrator-account Efter det kan du göra det nya kontot till ett administratörskonto: När det nya adminkontot är klart så kan du ta bort ditt eget konto om du så vill. Det gör du också under Inställningar > Konton > Familj och andra användare
 4. Kan vara språkberoende, dvs. om du har svenskt Google Kalkylark så skall du använda semikolon istället för komma. =REGEXMATCH(A1; "eforum")
 5. Om du har personnumret i cell A1: =LEFT(RIGHT(A1;7);2) eller om du har svenskt Excel: =VÄNSTER(HÖGER(A1;7);2)
 6. Wow, skam den som ger sig
 7. Cluster

  Testamente

  Utan att ha läst på, vilket man alltid bör göra innan man uttalar sig, om detta beslut i kammaren så vill jag minnas att det som oftast handlar om att man uppmanar regeringen att tillsätta en utredning. Så hur lång tid det tar innan detta skulle bli verklighet, om det ens blir det, är väldigt svårt att säga.
 8. Vad finns det för belägg för detta påstående?
 9. Blockering/skydd (men ej kryptering) av filerna kan du få mha olika plugins, tex: https://wordpress.org/plugins/prevent-direct-access/ eller https://wordpress.org/plugins/simple-download-monitor/ Tror dock att de kostar en slant, iaf för full funktionalitet.
 10. Tror att Mikael63 menar helt vanlig "sök-ersätt", dvs. kortkommando Ctrl+H Där kan du ju välja att ersätta punkt-tecken med ingenting (samt att enbart göra det för Markering (om du har andra fält där punkten skall vara kvar).
 11. Eller så köper du skiva med texthäfte: https://www.tradera.com/item/340422/300475895/dan-hylander-lp-bella-notte-1982-m-texthafte
 12. Antar att du bör starta den andra skriptfilen med runas, psexec (ej inbyggt) el. dyl.
 13. Kolla t.ex. på https://www.dyn-web.com/tutorials/forms/select/paired.php
 14. Trådstartarens ursprungslänk https://www.ecommercerecruit.se/jobs/126783-netset-soker-javautvecklare-till-deras-innovativa-team-i-malmo redigerades, men har efter diskussion bland moderatorerna tillåtits.
×
×
 • Skapa nytt...