Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Tabac78

Medlem
 • Antal inlägg

  49
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. Jag har haft min telefon i två-tre månader nu och sedan en tid har den förinstallerade pdf-läsaren adobe krånglat. Varje gång när jag startar det så avslutas det på en millisekund. Det spelar ingen roll om jag klickar på själva programikonen eller varlfri pdf-fil. Finns det någon som har haft liknande problem och vet hur man löser det?
 2. Har ingen aning och tyvärr så lever inte personen som köpte videobandspelaren så jag kan inte fråga honom. Men jag uppskattar tipset. Det hela känns lite nostalgiskt så när jag har luskat ut vad det egentligen var som vi hade, ska jag se om jag inte kan hitta ett exemplar på ebay eller nått. Inget ont om om DVD, men jag har fortfarande 20 år gamla vhs-filmer så är fullt spelbara, medan det är lite si och så med mina relativt nya DVD-skivor.
 3. En fråga till er som minns. Har ett suddigt minne av hur jag som barn lekte med familjens videoband. Dessa var nästan fyrkantiga och tjocka som två-tre vhs-kasetter. Var det betamax som vi hade? Det här var någon gång 1982-84. Skulle vara roligt att veta.
 4. Jag är idag kund hos Comhem och skulle gärna vilja byta upp mig i fråga om digitalbox. Tyvärr erbjuder Comhem endast två boxar med inbyggd hårddisk, så jag undrar om det inte går att köpa en annan box vid sidan om. Tydligen använder de Connax så min fråga är om det enda som krävs av boxen är att den kan kryptera Connax? Någon som vet?
 5. Tabac78

  Nokia N73

  Jag undrar om någon har erfarenhet av Nokia N73? Det lär vara en smartphone och jag undrar om det är möjligt att använda den tillsammans med skype eller något annat telefoniprogram (skriv gärna vilket) så att man kan ringa gratis vid en hotspot.
 6. Jag har nyligen uppdaterat min webbläsare från internet explorer 6.0 till 7.0 och upptäckt att jag inte kan använda den nya läsaren full ut. När jag försöker lägga till foton i msn spaces genom att klicka på knappen "Lägg till foton..." så händer inte ett dugg. Så här ska det inte vara. Har någon annan haft samma problem? Det verkar osannolikt att microsoft släpper en produkt som inte kan använda företagets egna tjänster (inga microsoft-linux-unix-etc skämt tack )
 7. Tabac78

  80+

  Jag har en budgetlåda med en AMD processor som tickar på runt 1,8Ghz och normal arbetstemperatur är över 80. Det har varit så i flera år trots att jag har (processorfläkt och) extra chassifläkt med två fläktar. Kan ni rekomendera ett sätt för mig att sänka temperaturen utan att köpa ny låda? Finns det nått sätt att leda ut värmen eller en kylplatta att lägga på chassit osv? På sistone har jag haft en del mysko-omstarter och kan nog ha med temperaturen att göra.
 8. var såg du annonsen? har länge letat efter en pizzasten men vet liksom inte var man köper en. i usa är det lätt att få tag på en, men här i sverige är utbudet magert och att beställa en sten är inte att tänka på. det krävs liksom mer än ett par frimärken för att få hit den
 9. Jag bor i Örebro och jag undrar hur stor disk jag behöver för att kunna ta emot spanska och italienska kanaler? De positioner jag är intresserad av är de Fyra (Thor, Sirius, Hotbird och Astra). Jag har gått och funderat på att köpa en Wave Frontier T90. Räcker det? Vänligen,
 10. Jag tänkte liksom att mappen också skulle vara lösenordskyddad så utifall ngn råkar se den så kan de inte se vad jag har i den. Med 'en person' menar jag givetvis en normalanvändare som inte har nämnvärda kunskaper utan bara bryr sig om att lyssna på mp3or, surfa osv
 11. Jag undrar om ngn kan rekommendera ett hyfsat gratisprogram för att dölja mappar (så att inte dess filer dyker upp på en vanlig sökning) och sätta lösenord på dem. Jag kommer ihåg ett sådant program som hade ett kassaskåp som ikon. Vet ni vad det programmet heter? Jag är särskilt intresserad av det.
 12. Tabac78

  osynliga konton

  Hur gör jag för att skapa ett osynligt användarkonto i win xp? Jag läste i en datortidning för några år sedan att det är möjligt.
 13. "Det vore bra om du höll dig till samma problem i en tråd, nu var det nära att jag rekommenderade dig att flytta över hårddisken till en annan dator men det tipset har du ju redan fått av Stefan Eklinder i din andra tråd: http://www.eforum.idg.se/viewmsg.asp?EntriesId=779051" "Men om den här tråden håller sig till ämnet "Finns det något Linux-program för att rädda förlorade Windows-filer" så kan den få vara kvar." Så det är inte möjligt att diskutera två saker samtidigt? Det är inte första gången det sker och i de trådar jag har gått igenom har du minsann inte hoppat in och ropat forumpolis. Vad det gäller mitt problem så är det ett enda problem jag diskuterar; nämligen att datan försvann, eller åtminstone verkar vara borta (vilket den inte är). Det har även du upptäkt så ditt inlägg var ganska onödigt. Om du har ett svar på min fråga (vilket program jag ska använda) så får du gärna delge dig av det, annars kan du behålla dina onödiga kommentarer för dig själv.
 14. Tabac78

  data förlorad

  Så har ligger det till. Jag skulle skapa en ny partion med Partition Magic 8.0 och rätt som det var kraschade allt. Nu kan jag inte ens starta windows xp i felsäkert läge längre och den CDskiva jag har är gammal och trasig, så någon nyinstallation ar inte att tänka på. är det möjligt att installera mandriva och köra något fiffigt program som återskapar all data? Nämner Mandriva för det är just det jag har förutom knoppix som jag kör just nu. Har letat ett tag nu efter diskraddningsprogram och alla jag hittar är avsedda för windows. Om inte, så kanske ni känner till något program för windows som man kan lägga på cd och rädda datan och återställa partionen på så vis?
 15. Backup pa vissa filer har jag redan gjort, men inte pa alla. Eftersom windowsskivan ar repig kan jag ju inte installera om operativsystemet Finns det ngt linuxprogram som for att aterskapa filer?
×
×
 • Skapa nytt...